salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.529
moze li broj telefona u pp![]()
![]()
A pazi moju žensku stranu, kako me nacrtao A. I.
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze li broj telefona u pp![]()
![]()
A pazi moju žensku stranu, kako me nacrtao A. I.
![]()
![]()
![]()
Opiši nam je malo.Da. Postoji i to je najljepša ljubav. Jednostavna za upotrebu. Manje boli i razočara.
To je samo trip.2004. godine klinci , bili Vlada i ja u bioskopu gledali film Troja, ja se zaljubio platonski u onu glumicu, drži me još
Verovatno ništa,...ali eto, može se nekome i to desiti. I šta onda?Šta se od toga ima ?
Kako to misliš?Ne postoji. Iluzija je. Snimiš film u glavi, mentalno i fizički se napališ na fantaziju.
Što ja moram da prva kreirati definiciju,...eto, otvorila sam temu.Mozda je bilo bolje da si pocela sa svojom definicijom "platonske ljubavi". Koliko je meni poznato obicno se pod tim pojmom (i to krivo) podrazumeva "aseksualna ljubav".
Ili su to već samo fantazije?Statistika: muskarci na forumu svi imaju platonske ljubavi
Nike svaka platonska, nije ni umišljena.Svaka je ljubav platonska?
Umišljena u našem zgumo?
ja ne moguMogu moderatori da ipak prebace temu na pdf psihologija?
Hvala.
bice da jesuIli su to već samo fantazije?![]()
Ne moraš,...otvoriću i tamo.ja ne mogu![]()
Fantaziji o njima. Dok nisi u vezi sa nekim, ne zivis sa nekim nemas pojma o toj osobi.Kako to misliš?
Nije reč o fantaziji, već o ljudima koji stvarno ( realno) postoje.
sosa je banaćanka, vojvodjanke ne postoje.dodji u Novi Sad da ti nadjemo sosu (naziv za Vojvodjanku) . A moze i Madjarica da bude, one su najbolje u krevetu
odkud ja znam, ja sam dodjossosa je banaćanka, vojvodjanke ne postoje.
Ne mogu. Nisam je doživjela. Samo sam čula da žene pričaju u komšiluku.Opiši nam je malo.![]()