Prava ili kriva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lara#1:

Ma sta me yebes? Kakva lepa brena pa nisam ja seljacina. Ja imam 28 godina i slusam disco 22 godine. Sta je tebi pa ja sam uvek bio najveci smeker u svom drustvu. I da nije rat poceo znas de bi ja danas bio. Uopste ne bi bio na nekom forumu nego bi imao svoj studio i love ko u prici. Svaki dan bi mi na racun legalo 5000-6000 eura za raznorazne remixe.
Ti mislis da se ja zayebavam, nemas pojma s kakvom se facom dopisujes.

sinnke:
Rec je o jednoj stvari a odnosi se na pravu ili pravog.
Zelim razbiti iluziju o pravima koji se cekaju da nalete, ili koje se cekaju da nalete (a pre ce biti da ulete nego nalete).

Vidim, tu svi pisete naici ce ona prava tako da u svakom postu takvog tipa imam osecaj da sam na tinejdjerskom forumu.
Recite vi meni zasto kad ima toliko tih pravih ima tako puno raspadnutih brakova?
Da li je moguce da je toliki postotak ljudi promasio pravog ili pravu?

evo ja sam prava .......:oops:

sinnke:
Sily pa nemoj me i ti yebati u mozak ovako kasno. pa jer vidis sta si sve nabrojala?

Evo sledim tvoj primer.
Kad bi imao Aston Martin sa unutra muzikom od 50000 eura i jos kucu od par miliona eura u Nici, kad bi pre braka kresnuo neku poznatu glumicu i u momentu zenidbe dobio miraz par milja eura. Slazem se ja s tobom ali to je sve fantazija, odnosno tu fantaziju treba pretvoriti u stvarnost. A kako to napraviti?
Trazim samo realnost. Nece vas dobro dovesti taj zivot u masti.

???????? :confused: ????????

Sily:
Ne znam da li postoji ta famozna jedna prava osoba za nekog,

ali verujem da postoji mnogo vise osoba koje bi mogle biti prave za nekog samo ako se ikada upoznaju..

Tako imam osecaj da je kroz moj zivot proslo vise osoba i prijatelja koji bi se savrseno slagali samnom

i mogli bi da budu pravi za mene, ali se nikad nije pruzila prilika da to saznamo...

Sto Djole kaze> Mozda si sasvim blizu bila, ulicom mojom prolazila
i mozda smo se za trenutak mimoisli...

Ne postoji jedan pravi ili prava, ali postoji puno osoba koje ti to mogu postati
jednostavno jednog momenta znas.
... I ljubim dobre, ljubim lake. Neke prave, a neke ne.
I sve su vile, ma sve su kraljice...
Sve su nevažne, naspram nje... :wink:

sinnke:
Rec je o jednoj stvari a odnosi se na pravu ili pravog.
Zelim razbiti iluziju o pravima koji se cekaju da nalete, ili koje se cekaju da nalete (a pre ce biti da ulete nego nalete).

Vidim, tu svi pisete naici ce ona prava tako da u svakom postu takvog tipa imam osecaj da sam na tinejdjerskom forumu.
Recite vi meni zasto kad ima toliko tih pravih ima tako puno raspadnutih brakova?
Da li je moguce da je toliki postotak ljudi promasio pravog ili pravu?
Ne, ne radi se o promašaju, radi se o iščašenom vremenu u kome živimo. Ljudi ljubav shvataju olako, a tek da se žrtvuju, to im ne pada napamet. Brak je omalovažen i feminizam je učinio da je to promenljiva kategorija. Nekada je bilo sramota i pomisliti, i ako u to vreme je vreme za upoznavanje partnera trajao dva dana. Pa tada je bilo normalnije da ima više razvoda, jer su bar imali opravdanje da se oni nisu ni poznavali. A danas se zabavljaju godinama, i opet nevalja. Upravo sam rekao ključnu stvar, zbavaljanje i brak nemaju znak jednakosti.

Bla bla feminizam truć žene bla bla bla truć bla truć krive bla bla za sve truć bla bla bla brkate feministkinje truć bla truć lez-lobi bla bla........................... I tako u nedogled.

Nda... ponekad prekomerna prica o nekim pravima iritira coveka pa onda mora slediti i neki revolt...ova tema na primer...

Mnogi imaju neke snove... o tim pravima... princa na belom konju... obicno klinke... A da vas pitam sa kim klinke najcesce spavaju? Pa sa nekim kretenom uglavnom koji nije ni p od princa.... I gde je onda tu prica o pravom... cak i kod onih koji su najveci pobornici iste...

Ja uopste ne razmisljam o nekim pravima... nego samo o onima koje mi se svidjaju i prema kojima imam neki filing... a to je valjda to sto neko zove prava... Mada je kod mene prava vrlo promenljiv pojam... a po definiciji prave bi trebalo da je konstanta...

Lepo je ziveti u iluziji...ali ipak zivimo u realnosti...

Dobro, da li je ikome palo na pamet da neko za nekoga moze da bude pravi na dan, dva, godinu, pet, deset, a onda vise da ne bude pravi...
Ako se neka ljubav zavrsila, to uopste ne mora da znaci da osoba s kojom smo bili nije bila prava...
Bila je, ali vise nije... I, idemo dalje...

Samantha Jouns:
sposoban sigurno,..a da li zeli i koliko zeli da se zaljubi to ne znam,....samo sto on NECE..on je muska sponzorusa ;)

Mene........e...........mene pokusao da izvacari za neku lovu............ma brkove cu mu pocupati................
29.gif

sinnke:
Ako on nije to prema tebi osecao onda to nije pravi.

Jao, bre, sinnke, tako si tuuužno u pravu...
branim se od toga time što ubedjujem sebe da je pravi onaj koji je meni u svemu taman, a da li sam ja njemu prava privremeno ili trajno - to stavljam u drugu priču... jednostavno, "pravi" mi je pitanje kvaliteta, a ne trajanja... čini mi se da, kad već pričamo o "pravima", mnogi nemaju tu sreću da sretnu pravog/pravu nikada tokom življenja... pa onda, kada je ta sreća zadesila mene, bila sam happy već samo zbog toga... ono: pravo je, pa neka traje barem jedan dan! Trajalo je malo duže, 2 godine, i još 3 po završetku, znači ukupno 5, a nemam kajanja, opet bih isto, po istu cenu, jedino sa njim, nikoga mu ne mogu pretpostaviti... zato je pravi... što mogao da se vrati kad god poželi i da istisne bilo koga prisutnog... jbg... desilo mi se, sve ono pre i posle toga nije bilo i neće ni da bude TO... ta opičena bezuslovnost... "i sve su vile i sve su kraljice i sve su nevažne naspram nje"...

Fantina

Zato se ja i ne ljutim ni na koga s foruma kad me pljuje jer svi pre ili kasnije shvate sta sam govorio i uvide da sam bio u pravu. Uvek je to tako.
Samo nije prava ako je bila i otisla. U tome i jeste stvar sto to moramo rasclaniti sta je pravo a sta ne.
To vam je nesto poput silikonskih sisa one jesu prave ali imaju dodatak necega sto nije prirodno.
Jer ako je ljubav kakva stvarno jeste a ne kakvom je vecina zamislja, onda bi ona trebala biti trajna.
Zato sam i otvorio ovu temu u kojoj cemo izbaciti na videlo zablude o pravoj ili pravom.
Znaci da ne koristimo krive izraze za svoja misljenja.
Jer ne mozes reci Amerika a misliti na Rusiju i jos pljuvati po drugima sto nisi shvacen.

sinnke:
Ma sta me yebes? Kakva lepa brena pa nisam ja seljacina. Ja imam 28 godina i slusam disco 22 godine. Sta je tebi pa ja sam uvek bio najveci smeker u svom drustvu. I da nije rat poceo znas de bi ja danas bio. Uopste ne bi bio na nekom forumu nego bi imao svoj studio i love ko u prici. Svaki dan bi mi na racun legalo 5000-6000 eura za raznorazne remixe.
Ti mislis da se ja zayebavam, nemas pojma s kakvom se facom dopisujes.

hahahahahahahaha...........

Cast mi je!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back