Prava ili kriva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bre, sinnke, ja nešto mislim da ti nas ovde zajebavaš. Nemoguće je, prosto je nemoguće da postoji ljudsko biće kao što si ti. Zato mislim da se, ustvari, iza tvog nick-a krije, recimo, grupa trinaestogodišnjih devojčica i da pucaju od smeha...
A koja se od nas ne seća šta smo sve bile spremne da uradimo u tim godinama!
Ali, igrajte se malo i žmurke, pokvarićete vid. :mrgreen:

sinnke:
Rec je o jednoj stvari a odnosi se na pravu ili pravog.
Zelim razbiti iluziju o pravima koji se cekaju da nalete, ili koje se cekaju da nalete (a pre ce biti da ulete nego nalete).

Vidim, tu svi pisete naici ce ona prava tako da u svakom postu takvog tipa imam osecaj da sam na tinejdjerskom forumu.
Recite vi meni zasto kad ima toliko tih pravih ima tako puno raspadnutih brakova?
Da li je moguce da je toliki postotak ljudi promasio pravog ili pravu?
na zalost je tako...ko zna gde su ti pravi...Gledam foto albume sa svadbi gde sam vodila "kolce"...e nijedan od tih parova vise nije u braku...neverovatno ali istinito...ja bar nisam pravila veselje...niko nije znao ni kad sam se udala ni kad sam se razvela...ja sam odmah znala da nije pravi...al to je vec druga prica...

Gazdarica:
Dobro, da li je ikome palo na pamet da neko za nekoga moze da bude pravi na dan, dva, godinu, pet, deset, a onda vise da ne bude pravi...
Ako se neka ljubav zavrsila, to uopste ne mora da znaci da osoba s kojom smo bili nije bila prava...
Bila je, ali vise nije... I, idemo dalje...

upravo tako...:razz:

ariela:
na zalost je tako...ko zna gde su ti pravi...Gledam foto albume sa svadbi gde sam vodila "kolce"...e nijedan od tih parova vise nije u braku...neverovatno ali istinito...ja bar nisam pravila veselje...niko nije znao ni kad sam se udala ni kad sam se razvela...ja sam odmah znala da nije pravi...al to je vec druga prica...

Znaci sta......................da te ne zovemo na svadbu ili u kolce...................ma zez.....poz

Pa ne mislim baš da je prava ako ode. To je sranje. Onda ona nije meni više ništa.
Ja ako dam sebe nekome, taj neko to treba da vidi i da poštuje. ***** ti nagone.
Ili je prava ili nije. Ako je prava, sa mnom je do kraja. End of story.
Ono, oće kaki neće kaki, ne pije vodu.

Lexa:
Bre, sinnke, ja nešto mislim da ti nas ovde zajebavaš. Nemoguće je, prosto je nemoguće da postoji ljudsko biće kao što si ti. Zato mislim da se, ustvari, iza tvog nick-a krije, recimo, grupa trinaestogodišnjih devojčica i da pucaju od smeha...
A koja se od nas ne seća šta smo sve bile spremne da uradimo u tim godinama!
Ali, igrajte se malo i žmurke, pokvarićete vid. :mrgreen:

Ako tebe moze farbati devojcica od 13 godina. Onda ti ja zelim puno srece u zivotu.
Plicak, plicak, plicak. Sta je s dubinom?

peach:
predrasude... :wink:
sta,neka druga sigurno to nece uraditi???

sta ti fali malo neizvesnosti u zivotu :P ?
Naravno da postoji mogućnost, ali sam barem spreman da joj verujem. Ima neizvesnosti svuda, ali svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.
Ako je jednom to uradila, postoji veća verovatnoća da će ponovo. Kod sledeće polazim od toga da neće.
******* ako je pustim da se vrati, onda je to "ah, šonja, pa ja to mogu kad hoću..."
A jeste tako. Provereno...

pathetic=jadan,ne patetican! :mrgreen:

@dylan
aaaa,to! pa te svi drugovi z. :lol:
glupost! eto,ja bas opet nesto razmisljam kako bi bilo 8) da se vratim ex-u koga sam ostavila,ali znam da ima bas tu filozofiju...tako da...ma,j. vas glupave muskarce! :P

peach:

@dylan
glupost! eto,ja bas opet nesto razmisljam kako bi bilo 8) da se vratim ex-u koga sam ostavila,ali znam da ima bas tu filozofiju...tako da...ma,j. vas glupave muskarce! :P
Ne, nisu me zezali drugovi, nego ona. I to smejući mi se u brk. Hehehe. To je jadno.
Naravno da ju je iznenadila komanda. Smejala se sama sebi. Dok nije počela da plače. Sama. I ispred mojih vrata. I u telefonsku slušalicu. Pa onda u signal "zauzeto". Ono, tu-tu-tu-tu...
Ne, draga moja, meni je jasno da su ljudi različiti, ali po sili prilika sam bio upoznat sa ovakvom osobom. Nadam se da ih nema više. Ali, kako kažu, ko se vrelim mlekom opeče, i u jogurt duva.
Zašto si ti ostavila tvog tadašnjeg, a sada bivšeg, i zašto bi mu se vraćala?

peach:

@dylan

Ma zasto bo on bio glup sto te nece cekati. Imala si svoju priliku u zivotu i propustila si je.

Ali znam ja kako vi zene funkcionisete.
A to je daj da ostavim ovog sadasnjeg i odem bogatijem jer ovaj sadasnji je pacenik koji je **** samo mene i uvek ce me primiti nazad, jer nikad nece naci drugu posto je siromasan. I onda ne uspete kod bogatog i sledi back zato sto vreme ne stedi nikog pa ni vas i onda daj sta das, ali u medjuvremenu nasao je zamenu (ovaj deo je pozajmljen iz pesme od joksimovica), i vi tu budete pusiona i onda se pojavite na forumu i pljujete po tipovima koji se ne daju jebati u mozak, jer u njima nadjete slicnost sa zadnjim susretima ponasanja svog pivseg ili onog od kojeg ste dobile pedalu.

joooj,pa bas ke tjurka ta tvoja bivsha...izvini,al' moram da primetim...mislim,stvarno s takvom sto bi se i covek mirio??? :roll:
e,vi's ja sam mog ex-a ostavila zato sto sam ga previshe dobro razumela...sto sam shvatila da vecito bezi od problema i da mu je najlakse kad ih neko drugi (citaj:ja) resava...sto nisam imala nameru da nekom do kraja zivota budem mama i da se pretvorim u rospiju...
a sto bi mu se vracala? pa,ne znam...sto kontam da me niko bolje od njega ne razume...sto svi muskarci nesto filozofiraju,analiziraju i palamude...

@sinnke
j.te,'a' se smiri malo??? :lol:

ja sam ona s krshem od auta starim 13 godina (zaboravih na kojoj temi smo to konstatovali),zar mislis da su meni pare bitne??? btw,nije mi ni zamenu nasao...a ni kinte nema...ako ti je to bitno...meni nije!

Pa super, eto ja ne palamudim, kad završim, završio sam. Mogu da budem "ortak" sa bivšima dok ne počnu sa aluzijama tipa "ja i ti bismo mogli ponovo..."
Ali to što te razume ne mora da bude jedini. Mislim, daleko bilo, pa imao sam ja još devojaka posle i razumele su me odlično...

uf...pa ne razumeju,bwe...stalno nesto analiziraju...nemam ja zivaca za to...ili mi ni ne treba tip :roll:...vec najbolji drug...da se s njim povremeno odvalim od s...meha...:lol: ma,shalim se!

hehe,8) :moj je yugo '92.!

Nije da zelim nekoga uvrediti i da ponizavam nekoga ko nema. Yugo ne mozete racunati kao da imate auto. Na zapadu to nije auto nego objekat za koji moras platiti da se odveze na otpad. Auto mora kostati najmanje 3000 eura da bi se moglo reci imam auto.
Jer mogu ja kupiti staru ladu koja nema tockove i stoji na panjevima i reci da imam auto. Da, samo kakav?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back