Praline

Do sada nisam slikal presek. Deteline su sa marcipanom, a srca ganaš+kandirana pomorandža

Prilozi

• P5170026.jpg
    P5170026.jpg
    30,5 KB · Pregleda: 64
Olgice divno, divno i naprosto divno. Ja sam probala nekoliko varijanti sa cokoladom i pomorandzom i moji su sa svima odusevljeni, kao i ovog puta prvo se pojela pomorandza-viski.

Позив увек стоји. Има места и да се преспава. Па изволте...
Или да ја заређам по кућама. Немој после да вам буде горко...

Poslednja izmena:
Evo sada se premam da ti pisem na pp, kad eto tebe. Ja kao i uvek, losa domacica, nemam slike, a radilo se za vikend. Majke mi. Kao i uvek tvoje prekrasno, predivno, a i ukusi su strava. Bravo Olgice.

Kao da smo se dogovorile za ukuse. Ja sam zavrsila polovinu, danas meceka ostatak. Napravila sam Beli ganache sa badem nugatom, beliganache sa kokosom, marcipan sa pistacima i arcersom i klasicne tartufe ili ti butter trufle, pa sam ih valjala u kakao, mlevene lesnike i mlevene bademe. Danas cu da radim ganache sa kafom i ganasche sa lesnikom i ostaje mi baznog ganacha jos za jedan ili dva ukusa a ne znam sta.

Ajde neki predlog, nesto da se sklopi sa ostalim. Da, samo nemam zivaca za karamel, to ovoga puta otpada. Znaci, ja ko kisa oko kragujevca, neki ganachic.

Poljubac i cekam odgovor.

Ipak jos jednom moram da ti kazem BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

Najprostije, istopi nekoliko bronhi bombona, pa sjedini sa ganašom. Količinu bombona odredi u zavisnosti od količine ganaša i intenziteta koji želiš postići. Možeš u ganaš, mada ja to radim samo sa pavlakom, dodati mlevene orahe i ukus cimeta i morskog oraščića.

Back