Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zboog?srećom ne verujem da bi razočaranje bilo obostrano lol
JesamDa li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
Ne muvkam se i ne upoznajem preko foruma jer želim da mi to bude mesto za opuštanje i bezbrižnost.Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
U krevetuDa li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
ja sam bogumi i bio na jednom veselju tim povodomИмамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Oni se nisu samo upoznali na forumu...Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Тужан је.Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.
Ни ти ниси лоше прошао овдеja sam bogumi i bio na jednom veselju tim povodom
Ма сви смо ми понекад тужни, важно ми је да је добро.Тужан је.
Sprdas se?Grešim, to je u poslednje vreme. Negde 2004 sam bila upoznala još 2, znači, 28.
Ih...sjecam se i ja tog chata,ali tu je bilo 90 ludjakainače, početkom 2000-ih sam koristio krstaricin chat za upoznavanje, pa je tu bilo par... kombinacija![]()