Tema posvećena zahvalnosti predsedniku za sve što je učinio za našu zemlju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema idealna za ptf HumorTema posvećena zahvalnosti predsedniku za sve što je učinio za našu zemlju.
Sećam se kad je Darth Vader otvorio temu "Ljuta Tica je musliman"![]()
Znači dođem na forum i među naslovima me to čeka
Tako da verovatno nešto tog tipa opičenosti.
Da je jedan naš gastos u Švedske uzeo 100 milki evra na Eurojackpotu.Kakvu temu bi voleli da zateknete na krstarici kad se ulogujete?
Pogotovo ujutru, da vam dan počne kako treba.
S nekim stvarima prosto nema šale jbt.Probudiš a ono Šešelj predsednik
Ma, fak det. Ušli smo u Federaciju sa svim slovenskim zemljama, plus Rumunija kao počasni član. Valuta jača od kuvajtskog dinara.Usli smo u EU i koristi se €.
Sećam se kad je Darth Vader otvorio temu "Ljuta Tica je musliman"![]()
Znači dođem na forum i među naslovima me to čeka
Tako da verovatno nešto tog tipa opičenosti.
Ne, il ga banovashe il ode, a jes bio lud ko strujaJel Darth još uvijek piše na forumu ?
Kakva federacija? Već smo probali ljubav sa svima. Završilo se grozno.Ma, fak det. Ušli smo u Federaciju sa svim slovenskim zemljama, plus Rumunija kao počasni član. Valuta jača od kuvajtskog dinara.
Federacija Slovenska ❤
Haha na svakom forumu je bio u sukobu s nadležnim organima.Ne, il ga banovashe il ode, a jes bio lud ko struja![]()
Није тема за хумор него та пдф Теорија завереTema idealna za ptf Humor![]()
Ма који шешељ него вјерица радетаProbudiš a ono Šešelj predsednik
ne zalazim u tudje osecajePa ma koje vere bila?
zanimljivoNešto u fazonu da neko priča o nekom svom ličnom iskustvu i tome kako je je on/ona doživeo a kako mi tumačimo takve stvari.
Konstruktivna razmena mišljenja, razrada ideja, saveti i sl.
Možda više psiholoških tema,
A i više kinky tema![]()