Poznanstva na krstarici?

Jesam se zblizio sa osobom osavde...imao sam je na fb...trebali smo i da se upoznamo uzivo...bili smo prilicno bliski i onda je neka njena toksicna veza zeebala stvari i dovela je u situaciju da me prilicno uvredi...
Sa drugih foruma sam upoznao nekoliko ljudi.Svi su bili ok.Druzio sam se jedno vreme s jednom devojkom i njenim deckom dok su ziveli u Bg...

Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd) 😬
Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.

Јесам давно са једним форумашем и много ми је професионално помогао. Интересантно, били смо политички антиподи, али колегијална солидарност је била пресудна.
За друга упознавања више нисам, сада су ми превише и многи од ових које иначе познајем.

Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.

Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.
Тужан је.

Back