Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd) 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zboog?srećom ne verujem da bi razočaranje bilo obostrano lol
JesamDa li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
Ne muvkam se i ne upoznajem preko foruma jer želim da mi to bude mesto za opuštanje i bezbrižnost.Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
U krevetuDa li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.Da li ste nekada nekoga od ostalih clanova na krstarici upoznali i licno,ili ste nastavili jos negdje vase prijateljstvo nakon foruma (na fb,instagramu,vajberu,vacapu itd)![]()
ja sam bogumi i bio na jednom veselju tim povodomИмамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Oni se nisu samo upoznali na forumu...Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.Имамо ми и бракове људи који су се овде упознали.
Тужан је.Него Средоје, превидео си моје питање шта си урадио са Табом и да ли је све у реду са њим? Последњи пут сам га нешто безвезе критиковао због стила, а не садржаја писања, па ме сада гризе савест.
Ни ти ниси лоше прошао овдеja sam bogumi i bio na jednom veselju tim povodom
Ма сви смо ми понекад тужни, важно ми је да је добро.Тужан је.
Sprdas se?Grešim, to je u poslednje vreme. Negde 2004 sam bila upoznala još 2, znači, 28.
Ih...sjecam se i ja tog chata,ali tu je bilo 90 ludjakainače, početkom 2000-ih sam koristio krstaricin chat za upoznavanje, pa je tu bilo par... kombinacija![]()