Poznanstva na krstarici?

Spisak koji je napravila koto pa plus...uhuhuuu...mnogo sjajnih ljudi sam upoznala ovde..sve ih redom obozavam..
Mogu na spisak da dodam i ludo pile, nansy, astronaut skaut, djavolja nevesta, metla, metronomi, najvisi clan foruma, natali, cobanica,
sa religije mnogo njih, sa politike takodje...
Mnogima sam nik zaboravila...

Za ta neka divna vremena..:heart:

Spisak koji je napravila koto pa plus...uhuhuuu...mnogo sjajnih ljudi sam upoznala ovde..sve ih redom obozavam..
Mogu na spisak da dodam i ludo pile, nansy, astronaut skaut, djavolja nevesta, metla, metronomi, najvisi clan foruma, natali, cobanica,
sa religije mnogo njih, sa politike takodje...
Mnogima sam nik zaboravila...

Za ta neka divna vremena..:heart:
daaaa, pa znala sam da cu nekog zaboraviti:)))
toliko dragih ljudi
nekako smo prestali da se druzimo, moracemo se popraviti. sinoc sam pricala sa helen, jbg, imamo 20-godišnjicu jos malo:)))))))

Са пар њих сам дружење проширио на фб, али да сам некога срео, не. И мислим да је форум виртуелни свет, где смо под никовима, док је реал нешто друго...

e bas bi bila fora napraviti spisak
ali nema sanse da bih se setila svih
aj redom:
helen, julijan, linda, borac za prava zivotinja, marlon, ilke, safira, cvetna, enjoythesilenc, mistik, barbara,banshee, faraon, pipi,moca, ljilja mmm, margo, peta, light, master, gospodjica, proka, nesha taksista, jomini,mile sa klise, alisa,smokva, bad wolf, tibi, mackica ns, lunasa, bogomoljka,sizif, golub, kvinsi, bundeva, tab, krompir, tonci provala,perfektna, i boze mili makar jos toliko:)))

ko je ovo nije mi poznat nick :mrgreen:

Back