Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.958
Kada je bila Pestis(Kuga) i španska groznica kažu da su najviše mladi umirali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Španska groznice je bila grip.Kada je bila Pestis(Kuga) i španska groznica kažu da su najviše mladi umirali.
uzimam i flasu viskija...
uvece popijem pola flase i osetim da mi odgovara, tj. smiruje mi kasalj, posle bolje spavam.
Bitno da je dobro proslo.
Čemu mrcvarenje tela?evo ja sam imao, pocelo 4.januara i trajalo skoro dve sedmice.
ujutru osetim malaksalost ali ipak odem na posao i tamo jedva izdrzim, uvece temperatura, posto nemam toplomer verovatno oko 39c jer sam bio crven u licu i oci crvene kao da imam konjuktivitis i neki pritisak u ocima.
istog dana dijareja koja je istina kratko trajala. i onda bol u ledjima i sve stare rane koje sam imao nekada, prelomi, uboji,... sve se upalilo i boli,boli,...
treceg dana isto samo ujutru manja temperatura a popodne se razbesni i vec je poceo kasalj sva sreca ne onaj suvi. ovde sam vec ne izgubio culo ukusa nego mi je totalno promenjeno, i voda mi je bila gorka.
ne uzimam apsolutno nista od lekova cak ni za skidanje temperature, hocu telo samo da se izbori.
na kvarno odlazim do marketa da kupim hranu i uzimam i flasu viskija...uvece popijem pola flase i osetim da mi odgovara, tj. smiruje mi kasalj, posle bolje spavam.
12. dan mi prestaje temperatura, 14. dan dajem uzorak i vise nemam virus. pluca odlicna, samo me je preslusao ali ja znam i bez toga da su pluca super.
eto posle ostao samo malo kasalj i to je vec gotovo
znam doktorka ali meni je to tako, sam sebi sam samozadovoljan ako uradim na tezi nacin. srbin, tvrd momak, karaula Morina kamen c4 1999.... da sam radio na njihov zvanican nacin, mislim da bih umroČemu mrcvarenje tela?
Spustiš temperaturu nekim antiperetikom, kad imaš kašalj, ne valja se igrati i ostati bez antibiotika.
Jes' umro bi od tri paracetamoča i kutije antibiotika.znam doktorka ali meni je to tako, sam sebi sam samozadovoljan ako uradim na tezi nacin. srbin, tvrd momak, karaula Morina kamen c4 1999.... da sam radio na njihov zvanican nacin, mislim da bih umro
ne bih ali nisam ni bez njihJes' umro bi od tri paracetamoča i kutije antibiotika.![]()
To je istina. Nazalost. Predozirali su ljude jadne sa kisikom.Umiru od kiseonika nepodnosljivo je,moju majku su ubili nije imala koronu,posle sam cuo dosta istih prica
O posledicama kovida je rano govoriti.Posledice od covida imam na jetri.
I ovako ti glasi jedna od dve poruke koje si napisao na forumu? Da nisi klon nekog od propagandnih botova koje smo vec sretaliuzeo sam vakcinu za koronavirus i odjednom je svaka truncica testosterona u mom telu postala estrogen (ja sam u slici)
Tako je.Čitava porodica jednog mog rođaka je bila zaražena.
Umrla je samo baba od 92 godine.
Posle je taj moj rođak sa porodicom išao na ispitivanje krvi.
On je imao nekih 72 jedinice, žena 48 a sin 16 (?????). Simptome je imao samo on.
Moj brat tvrdi (negde je pročitao) da bi morao da imaš najmanje 90 jedinica da bi bio zaražen ?
RESPIRATOR UBIJA !!Muz zenine koleginice preminuo posle 25 dana teske borbe sa virusom vise puta bio na respiratoru, ali ga virus sredio nacisto.
Ciji si ti bot?RESPIRATOR UBIJA !!
To je slučaj Ubistva a ne zaraze !!
Zatucanko iz EU... bas lepo sto ste se vratili nazad u srednji vek gde vam je i mestoLokacija: Frankfurt
A sta mislis sto je bio na respiratoru?RESPIRATOR UBIJA !!
To je slučaj Ubistva a ne zaraze !!