Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

I ja se vodim kao covid pacijent.

Treba naći dobrog doktora i radijaloga, bez toga je vrlo teško, mladi umiru zbog tromboze a treba uraditi dva puta d dimer privatno RTG ili CT PLUĆA jeste da to sve skupo košta, ja sam tako uradio zato što ima pneumoniju negativan pcr test i što mi je jetra uvećana zbog infekcije.
Ja sam bio najveci reklamer da ovo ne postoji ali na zalost postoji.Da li je korona ili sta drugo ne znam ali ljudi masovno imaju tu koronu i svatko se sakrije u misiju rupu i cuti i nece da prizna da je zarazen.Odlezi i ako je sve u redu tera dalje.I ne zna se da je imao.Tako funkcionisu stvari.
Neso posto je taj d dimer i privatno trg pluca?
Da li je to grip ili nije boga pitaj ali drzavne statistike su 100 puta manje u odnosu na realne slike koliko ljudi je ovo fasovalo.Skriva se realna slika zbog politike.

Ja sam bio najveci reklamer da ovo ne postoji ali na zalost postoji.Da li je korona ili sta drugo ne znam ali ljudi masovno imaju tu koronu i svatko se sakrije u misiju rupu i cuti i nece da prizna da je zarazen.Odlezi i ako je sve u redu tera dalje.I ne zna se da je imao.Tako funkcionisu stvari.
Neso posto je taj d dimer i privatno trg pluca?
Uradiš KKS i tu imaš crp d dimer jetrene mere i ostalo ja sam privatno platio 4000rsd.

Ma da nije djabe ,ali valja uraditi sve to..ja radio krv i bilo sve ok i trombociti su mi bili ok....neznam da li grunut 4000 zbog mera predostroznosti jer zaista je dosta u okolini zarazenih ljudi(nebitno sto cute i idu cak i na posao pozitivni na ovu posast)Ne mozes se u kucu zakucati 24 sata *******.
Važno je da nadješ pravog doktora.

Moze i preporuka na p.p ako ima sta pametno.Slazem se da je najvaznije imati pravog i normalnog doktora.Vecinom te odrade reda radi kada se ode tamo.
Bilo je ljudi da nisu imali niakkve simptome a pozitivni na testu.Ja licno mislim da smo potrovani ali ne znam na koju foru.Ne verujem u slucajnosti/
Isto tako verujem da ce ovo svak pomalo dobiti....
Tačno,ja sam negativan dva puta na covid ali sam imao simptome covid.

Vidis pratim ja okolinu koda sam nekakv inspektor ali nisam.Veruj mi u maxy kada udjes da ih je istestirati sve bilo bi 50% zarazenih ali jbg mora po hranu da se prezivi.Ja to razumem.Zivi deda sam i ko da mu ode u maxy?Ona nadrkanusa mozda iz doma zdravlja sto je nezadovoljna svojim zivotom?Arogantne do bola.I onda se svatko sam snalazi kako zna i ume.Ja sam isto isao 2 puta na test jos i platio i bio negativan ali sam bio sumnjiv sam sebi sto ti kazes.Neka prolazna malaksalost,iscrpljenost nicim izazvana...pa cak sam i odlezao jednom celi dan bez temprature....I to u 7 mesecu pa retka stolica me jednom uhavti i mucnina...uglavnom jako neuobicajne pojave necega sto u zadnjih 15 godina nisam imao....evo pokusao sam biti iskren bez lazi i prevare...Ima necega sto nas hebe konstantno od marta 2020 ali sada da li korona ili neki idiotski grip ko to zna.

Vidis pratim ja okolinu koda sam nekakv inspektor ali nisam.Veruj mi u maxy kada udjes da ih je istestirati sve bilo bi 50% zarazenih ali jbg mora po hranu da se prezivi.Ja to razumem.Zivi deda sam i ko da mu ode u maxy?Ona nadrkanusa mozda iz doma zdravlja sto je nezadovoljna svojim zivotom?Arogantne do bola.I onda se svatko sam snalazi kako zna i ume.Ja sam isto isao 2 puta na test jos i platio i bio negativan ali sam bio sumnjiv sam sebi sto ti kazes.Neka prolazna malaksalost,iscrpljenost nicim izazvana...pa cak sam i odlezao jednom celi dan bez temprature....I to u 7 mesecu pa retka stolica me jednom uhavti i mucnina...uglavnom jako neuobicajne pojave necega sto u zadnjih 15 godina nisam imao....evo pokusao sam biti iskren bez lazi i prevare...Ima necega sto nas hebe konstantno od marta 2020 ali sada da li korona ili neki idiotski grip ko to zna.
Ljudi nemojte umisljati. Svake godine je neko bolestan i u sezoni gripa i vam sezone gripa. Ne kazem da lazes verujem da ti je to stvarno tako bilo ali dizete neku paniku ni oko cega kao sto rekoh toga je bilo svake godine pa niko nije isao okolo da prica to svima i niko nije mislio da cemo svi pomreti zbog toga. Ovo za procente je i Kon isto tako pricao pa su u Slovackoj testirali celu drzavu i opet su videli da je procenat pozitivnih negde oko 1% nikakvih 50% nema govora o tome.

Vidis pratim ja okolinu koda sam nekakv inspektor ali nisam.Veruj mi u maxy kada udjes da ih je istestirati sve bilo bi 50% zarazenih ali jbg mora po hranu da se prezivi.Ja to razumem.Zivi deda sam i ko da mu ode u maxy?Ona nadrkanusa mozda iz doma zdravlja sto je nezadovoljna svojim zivotom?Arogantne do bola.I onda se svatko sam snalazi kako zna i ume.Ja sam isto isao 2 puta na test jos i platio i bio negativan ali sam bio sumnjiv sam sebi sto ti kazes.Neka prolazna malaksalost,iscrpljenost nicim izazvana...pa cak sam i odlezao jednom celi dan bez temprature....I to u 7 mesecu pa retka stolica me jednom uhavti i mucnina...uglavnom jako neuobicajne pojave necega sto u zadnjih 15 godina nisam imao....evo pokusao sam biti iskren bez lazi i prevare...Ima necega sto nas hebe konstantno od marat 2020 ali sada da li korona ili neki idiotski grip ko to zna.
U MediGroup ti je RTG pluća 2350rsd savet moj ti je da nadjes dobrog radijologa.

Niko ne panicari i ne treba samo kazem pojavljivale su se neke neuobicajne prolazne pojave.Koje pre nisam osecao i amin.Moze biti i obicna prehlada i nista vise.Ali posto nas bombarduju svaki dan mediski sve drzave onda covek bude malo oprezniji i nista vise.
Ovakvog mediskog bombardovanja nije bilo u istoriji covecanstva.
I meni su rekli nije sve Covid-19.

Niko ne panicari i ne treba samo kazem pojavljivale su se neke neuobicajne prolazne pojave.Koje pre nisam osecao i amin.Moze biti i obicna prehlada i nista vise.Ali posto nas bombarduju svaki dan mediski sve drzave onda covek bude malo oprezniji i nista vise.
Ovakvog mediskog bombardovanja nije bilo u istoriji covecanstva.
Evo brate ako ti ni sad nije jasno ne znam
1720. kuga
1820. kolera
1920. španska groznica
2020. korona

Back