Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

evo ja sam imao, pocelo 4.januara i trajalo skoro dve sedmice.
ujutru osetim malaksalost ali ipak odem na posao i tamo jedva izdrzim, uvece temperatura, posto nemam toplomer verovatno oko 39c jer sam bio crven u licu i oci crvene kao da imam konjuktivitis i neki pritisak u ocima.
istog dana dijareja koja je istina kratko trajala. i onda bol u ledjima i sve stare rane koje sam imao nekada, prelomi, uboji,... sve se upalilo i boli,boli,...
treceg dana isto samo ujutru manja temperatura a popodne se razbesni i vec je poceo kasalj sva sreca ne onaj suvi. ovde sam vec ne izgubio culo ukusa nego mi je totalno promenjeno, i voda mi je bila gorka.
ne uzimam apsolutno nista od lekova cak ni za skidanje temperature, hocu telo samo da se izbori.
na kvarno odlazim do marketa da kupim hranu i uzimam i flasu viskija... :rumenko: uvece popijem pola flase i osetim da mi odgovara, tj. smiruje mi kasalj, posle bolje spavam.
12. dan mi prestaje temperatura, 14. dan dajem uzorak i vise nemam virus. pluca odlicna, samo me je preslusao ali ja znam i bez toga da su pluca super.
eto posle ostao samo malo kasalj i to je vec gotovo

evo ja sam imao, pocelo 4.januara i trajalo skoro dve sedmice.
ujutru osetim malaksalost ali ipak odem na posao i tamo jedva izdrzim, uvece temperatura, posto nemam toplomer verovatno oko 39c jer sam bio crven u licu i oci crvene kao da imam konjuktivitis i neki pritisak u ocima.
istog dana dijareja koja je istina kratko trajala. i onda bol u ledjima i sve stare rane koje sam imao nekada, prelomi, uboji,... sve se upalilo i boli,boli,...
treceg dana isto samo ujutru manja temperatura a popodne se razbesni i vec je poceo kasalj sva sreca ne onaj suvi. ovde sam vec ne izgubio culo ukusa nego mi je totalno promenjeno, i voda mi je bila gorka.
ne uzimam apsolutno nista od lekova cak ni za skidanje temperature, hocu telo samo da se izbori.
na kvarno odlazim do marketa da kupim hranu i uzimam i flasu viskija... :rumenko: uvece popijem pola flase i osetim da mi odgovara, tj. smiruje mi kasalj, posle bolje spavam.
12. dan mi prestaje temperatura, 14. dan dajem uzorak i vise nemam virus. pluca odlicna, samo me je preslusao ali ja znam i bez toga da su pluca super.
eto posle ostao samo malo kasalj i to je vec gotovo
Čemu mrcvarenje tela?
Spustiš temperaturu nekim antiperetikom, kad imaš kašalj, ne valja se igrati i ostati bez antibiotika.

Čemu mrcvarenje tela?
Spustiš temperaturu nekim antiperetikom, kad imaš kašalj, ne valja se igrati i ostati bez antibiotika.
znam doktorka ali meni je to tako, sam sebi sam samozadovoljan ako uradim na tezi nacin. srbin, tvrd momak, karaula Morina kamen c4 1999.... da sam radio na njihov zvanican nacin, mislim da bih umro

uzeo sam vakcinu za koronavirus i odjednom je svaka truncica testosterona u mom telu postala estrogen (ja sam u slici)
I ovako ti glasi jedna od dve poruke koje si napisao na forumu? Da nisi klon nekog od propagandnih botova koje smo vec sretali z:poz:Vrlo je moguce da Fajzer vakcina to izaziva ali pogledajte i virus radi jos gore a za razliku od vakcine dobijaju ga i mladi ljudi
"Korona preti da uništi čovečanstvo i nakon što je iskorenimo"
Naučnici su objavili alarmantno upozorenje zbog potencijalnih štetnih efekata na plodnost muškaraca koje izaziva koronavirus.
Istraživači sa Univerziteta za nauku i tehnologiju Huažong u Vuhanu pozivaju na hitna istraživanja dugoročnih posledica infekcije kovidom 19 na plodnost muškaraca zbog pojave mnogobrojnih dokaza o smanjenoj pokretljivosti spermatozoida, manjem broju spermatozoida i oštećenju testisa, i navode da virus preti da uništi čovečanstvo i nakon što se pandemija završi.
„Smatramo da je potrebno hitno praćenje stanja muških pacijenata zaraženih koronavirusom tokom oporavka", rekli su mikrobiolog Ju Tian i reproduktivni biolog Li-kuan Žou.

Čitava porodica jednog mog rođaka je bila zaražena.
Umrla je samo baba od 92 godine.

Posle je taj moj rođak sa porodicom išao na ispitivanje krvi.
On je imao nekih 72 jedinice, žena 48 a sin 16 (?????). Simptome je imao samo on.

Moj brat tvrdi (negde je pročitao) da bi morao da imaš najmanje 90 jedinica da bi bio zaražen ?
Tako je.

Back