Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.958
Uskoro će biti ukinuti sve.Pitanje do kada ce terat ovo sa ogranicenjima...dok ne napune blagajne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro će biti ukinuti sve.Pitanje do kada ce terat ovo sa ogranicenjima...dok ne napune blagajne?
Po planu.Dosadilo im ili po planu i programu moraju ukinuti?
Moraće.Dok ne prodaju 70% vakcina nece ukinuti ove simpaticne zabrane...Ne verujem.
Infectio coronaviralis nije jedina bolest koja postoji na svetu.Mnogi prete zatvaranjem granica...nije da nema umrlih i zarazenih ali nisu nasli nacin kako da sprece...
A daleko i od najopasnijeg.Infectio coronaviralis nije jedina bolest koja postoji na svetu.
Infectio coronaviralis nije jedina bolest koja postoji na svetu.
Kojom?..sve sa debelom i masnom pozadinom....
Zezas, pa ranije je moglo valjda....meni je trebalo nesto zbog prerade co2 , o2 i niko mi nije rekao da ne moze....doduse co2 je bilo direktno a o2 uzeli drugi zbog prevoza...Kada saturacija pada, koji je izbor? Mozete kupiti respirator ali ne i bocu kiseonika jer jedini ovlašćeni distributer i prodavac Messer Tehnogas po zakonu ne sme je prodati fizickom licu....
A sta kazu doktori sta je uzrok smanjene saturacije kiseonika...?Kada saturacija pada, koji je izbor? Mozete kupiti respirator ali ne i bocu kiseonika jer jedini ovlašćeni distributer i prodavac Messer Tehnogas po zakonu ne sme je prodati fizickom licu....
Tako im je receno... Navodno, moze na recept... Veruj, i meni je bilo cudno, zasto onda respirator moze da se kupi.... Kako god, decka nema... Jedan mladi zivot se ugasio...Zezas, pa ranije je moglo valjda....meni je trebalo nesto zbog prerade co2 , o2 i niko mi nije rekao da ne moze....doduse co2 je bilo direktno a o2 uzeli drugi zbog prevoza...
Nije to isti kiseonik koji se kupuje u slobodnoj prodaji...Zezas, pa ranije je moglo valjda....meni je trebalo nesto zbog prerade co2 , o2 i niko mi nije rekao da ne moze....doduse co2 je bilo direktno a o2 uzeli drugi zbog prevoza...
Ima vise razloga za pad saturacije - obostrana upala pluca, ostecenje i oziljci na plucima, tromb u plucnoj arteriji... a sve to je posledica korona virusa...A sta kazu doktori sta je uzrok smanjene saturacije kiseonika...?