Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Poznajem sebe. Tj jedno dete imalo početkom jula par dana 37.5, drugo u to isto vreme malo tečnu stolicu, ja glavobolju koju i inače često imam. Mislila sam da je korona jer se 1. nismo čuvali, 2. dete išlo u vrtić, 3. ta temperatura je bila jedan dan 37.5, uveče je nije bilo, sutradan nije, a prkosutra ponovo 37.5. Dakle, čudno.
Pa sam išla da vadim mesec dana kasnije antitela i imala sam dosta IgG znači preležala. Bolje reći prestojala. Mislim da još uvek imam antitela jer sam bila u bliskom kontaktu sa više ljudi koji su imali koronu, meni ništa.

Objavljeno je pre mesec dana da je procena da preko 30% celokupnog stanovništa ima antitela.

Kada saturacija pada, koji je izbor? Mozete kupiti respirator ali ne i bocu kiseonika jer jedini ovlašćeni distributer i prodavac Messer Tehnogas po zakonu ne sme je prodati fizickom licu....
Zezas, pa ranije je moglo valjda....meni je trebalo nesto zbog prerade co2 , o2 i niko mi nije rekao da ne moze....doduse co2 je bilo direktno a o2 uzeli drugi zbog prevoza...

Zezas, pa ranije je moglo valjda....meni je trebalo nesto zbog prerade co2 , o2 i niko mi nije rekao da ne moze....doduse co2 je bilo direktno a o2 uzeli drugi zbog prevoza...
Tako im je receno... Navodno, moze na recept... Veruj, i meni je bilo cudno, zasto onda respirator moze da se kupi.... Kako god, decka nema... Jedan mladi zivot se ugasio...

Bratic i zena mu imali, njega je bas pokosilo da je samo lezao i buncao s temperaturom 39 koja se danima nije dala spustiti, zena mu se po kuci vukla kao prebijena macka, ali nije bila prikovana za krevet.
Kolegica s posla samo izgubila osjet njuha i to je to, kaze da gora bude obicna prehlada.
Znam ih sigurno jos nekoliko koji su imali, morao bi promisliti.
Totalno varira od osobe do osobe.

Back