Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ova ustasija provede pola vremena u lupanju gluposti,pola u nekim provokacijama,a vecinu vremena ipak u kukanju kako im je tesko ovdje na forumu,pa banuju nas stalno,molim te teto nemoj da me banujes,pa zasto mene sto nisi onog i ................

RECI NE USTASAMA I NDH!!!!!!!!!!!!!!

Bilo bi vrijeme da skineš sliku svog idola Milana Martića.....

Brkovi više nisu in....

dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda se deshava akcija oluja..a di su jos raznorazni sarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su
srbi(cetnici)klali i palili sve nesrpsko.nema dileme,srbi su jedini krivici svih desavanja '90ih..od slovenije,rvatske,bosne do kosova.naravno,jedan dio srba je platio ceh cetnickih orgijanja..ali sve srpske zrtve su na nivou statisticke greske,kad se pobroje rvatske,bosnjacke i albanske zrtve.
ja znam da to nije lipo za cuti,ali to su historijske cinjenice..na kilometrima filmske vrpce zabiljezeni..

Ti stvarno ne znas za objektivnost :roll:

Vi Hrvati ste toliko Srba proterali i etnicki ocistili HR da bi trebalo da se pokrijete usima i da cutite :evil:

e nemoj da ga sereš. Sad ga s oproštenjem sereš i to na veliko.

Svatko može doći u Hrvatsku na odmor ili kao turist i ništa mu se neće desiti. Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici. Pa i vaš slavni doktor Dabić .- Karadžić je bio kod nas . Ako ON NIJE IMAO STRAHA ne znam tko bi ga drugi trebao imati.

Tako da nemoj da lažeš i truješ tu mlade ljude svojom mržnjom, samo zato što nemaš gdje istresti svoje životne frustracije.

Jedini faktori koji nisu poželjni u Hrvatskoj su oni koji su optuženi za ratne zločine a oni su javne ličnosti i njihova imena se znaju.

Svi ostali bez ikakvih problema mogu doći i mogu se odmoriti bez straha za svoju sigurnost i imovinu.

A reci ti sad meni, kad neki Hrvat gleda da posjeti Srbiju i kad vidi ovaj forum, što bi mogao pomisliti ?

Ovi su stvarno na nekim narkoticima!?

Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici.

Како сте ви само демократични!!!
Што бих ја волео да је тако и код нас у Србији!!!
Много волим да и код нас влада таква демократија!!!
Али ми смо будале, па вам све "бранимо" кад дођете!!!
Даће Бог да и код нас дође и завлада таква демократија као од вас!!!

И да те питам нешто - Какво је то НЕНОРМАЛНО ЧИТАЊЕ!!!:dash::dash::dash:

Leskovac je blizu Srbije???

:rotf: :rotf: :hahaha1:

dule,razumim emocije zbog kosova,aliiiiii..kao i u slucaju Hrvatska,tako su i u slucaju kosovo,srbi bili ti koji su prvo protjerali Hrvate/albance sa njihovih vekovnih ognjista...

kad cete napokon poceti razlikovati pojmove UZROK i POSLJEDICA?

Ne *****j, od Titovog zagrljaja Albanci proteruju Srbe sa Kosova. Vidim strashno smo ih proterali i pobili pa ih ima nekoliko miliona. :roll:

ja ti samo hoću reći da se Srbi nemaju čega bojati u Hrvatskoj, dragi su gosti kao i svi ostali.

Svatko tko poštuje zemlju u koju dođe, kulturu ljude i sve ostalo, nema se razloga ničega bojati. Isto vrijedi za svakog tko dođe u Srbiju. Nadam se.

ja ti samo hoću reći da se Srbi nemaju čega bojati u Hrvatskoj, dragi su gosti kao i svi ostali.

Svatko tko poštuje zemlju u koju dođe, kulturu ljude i sve ostalo, nema se razloga ničega bojati. Isto vrijedi za svakog tko dođe u Srbiju. Nadam se.

Ma znam ja zashto su vam "dragi"...zbog kesha. E pa nece moci. nek idu retardirani, takvi i zasluzuju posle da ih maltretiraju. Em placaju em dobiju nogom u dupe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back