Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Poziv sa muske strane: od kad se to zove kafa
poziv sa zenske stane,e tu ima neogranicen broj varijanti! Nego vidi stya ces sa muzem ako prihvatis poziv!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim
Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Uvek imam zadnje namere kada pozivam neku zenu na kafu.
aaaaaaa, nisam se ogradila na vrijeme... nije ono bila kritika tebe ili tvog muža... ono je neko moje razmišljanje uopšte o ljubomori
Poziv na kafu tumačim kao poziv na kafu, znači, druženje, bilo muško, bilo žensko.
Istina, za muški poziv se ponekad ispostavi da je bio zarad muvanja i, ako nisam zainteresovana, bude mi neprijatno. Trudim se da te situacije predvidim i eskiviram.
Sve to sa dečkom/mužem nema veze. Mislim, imala sam ja i ženske i muške drugare i pre njega i ispila hektolitre kafe i nikad nisam imala problem da to "prijavim" niti je bilo neke sad specijalne reakcije. Ne kapiram, što mu ne bih rekla i kako bi trebalo da on odreaguje?![]()
Јбг, Медо, шта год пожелим да напишем - ти већ написала!Pa sad, razni ljudi imaju svakakve razloge kojima objašnjavaju svoju ljubomoru. Nekome je dovoljno to što je ta osoba muškog pola, ništa mu više ne treba kao razlog.
Ne znam, iskreno, moja najozbiljnija i najduža veza je bila sa pametnim čovekom koji je znao da nema načina da nekog sprečiš da uradi nešto što je namislio da uradi i da bilo kakvo ograničavanje tu ne pomaže. Takođe je znao da ne može da spreči tuđe pokušaje muvanja i govorio da ko ne može da podnese pomisao da mu devojku/ženu neko nekad pokuša da muva, treba da si nađe neku propast kojoj niko ne prilazi. Činjenica je da me je što se toga tiče prilično razmazio i ja danas nemam mrvu razumevanja za te razne "ljubomore sa razlogom" zbog kojih ja treba da lupam glavu zbog neke obične kafe.
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Ovde nije rec o dugogodisnjim prijateljima nego o prvom pozivu na kafu s kolkotolko svezim poznanstvom
Pa ok ti tako mislis jer nisi srela nikog s bechkom skolom..i bolje nemoj sto je sigurno sigurno pazi se![]()
Ne razumem najbolje sta si hteo da kazes ni sta mi prebacujes.
e to ti kazem
![]()
Jel to znaci da imas "becku skolu"? Izvini, mislila sam da nemas ni srednju s obzirom da malo-malo pa napises koi, neznam, dali...![]()
ahaha iz aviona se vidi ko je imo 1 fraera u zivotu![]()