Poziv na kafu

Pa ne, nego eto sad baš razmišljam....trebalo bi danas-sutra da se vidim sa nekim likom koji mi je doneo neki paket iz jedne susedne nam zemlje, neki ortak pošiljaoca, ja ga ne znam, eto učinio čovek uslugu, pa ja mislila da ga pozovem na kafu, da se zahvalim i tako......i sad se mislim, ebt, pa ne mogu danas, rasparen mi veš, e u plmaterinu...:sad2:

Pa nemoj se zezas moz svasta tu bidne

Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim

Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?

Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?

Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?

Da li gresim?
I sta vi mislite?

Zavisi kakvu kafu skuvas, ali hocu slatku takvu ko ti:-) i nemoj da se precenis djevojko:-D

pa ne znam dal mislimo na istu, al ako je ono bila njena slika, ripče je avion...

...al misim...jebbe mi se kako izgleda...nit ću je barim nit ću je ženim...samo kafu jeote...:/

Back