pop80
Elita
- Poruka
- 16.120
ili one štitnike za kolena što nose odbojkašiceStavis jastuce ispod![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili one štitnike za kolena što nose odbojkašiceStavis jastuce ispod![]()
Sve su mi ok ako ne traju dugo. Onu helikopter nisam probala![]()
..Helikorter?
..kakva je to poza...![]()
..bolesno...
Helikorter?
..kakva je to poza...![]()
nisi probala..dobro je.. još ako u pozadini ide zvuk helikoptera ugođaj je potpun..bolesno...![]()
...to bi mu bilo poslednje u zivotu sto je uradio..osto bi bez uda monumentalno dok u pozadini ide "Bitka na Mojkovcu"....Није то поза, то је врста малтрета, када мушкарац врти куковима и тебе шамара удом по фаци, док у позадини иде “Битка на Мојковцу”.
...to bi mu bilo poslednje u zivotu sto je uradio..osto bi bez uda monumentalno dok u pozadini ide "Bitka na Mojkovcu"....![]()
posle ga zakopati i napisati na spomeniku:...to bi mu bilo poslednje u zivotu sto je uradio..osto bi bez uda monumentalno dok u pozadini ide "Bitka na Mojkovcu"....![]()
Ja to nisam probalaMorala sam da googlam...znaci nisu normalni...![]()
..upravo dodala epitaf u post iznad...posle ga zakopati i napisati na spomeniku:
Pao je junački, za krst časni i vaginu slavnu
Ja to nisam probala
..e da car Klaudije, bog da mu dusu prosti...perverzan bese za medalju..Ти баш не знаш да се забављаш, шамарање удом је стара вештина, коју је још незасита царица Валерија Месалина, трећа жена цара Клаудија установила.
Helikopter?Ти си све пробала.
..e da car Klaudije, bog da mu dusu prosti...perverzan bese za medalju..![]()
Helikopter?
Odakle ti da sam ja sve probala
Ne zezaj .Шапнула си ми једном.
jbg i mi bi imali šanse da trtimo caricu Valeriju da smo se rodili ranijeНије, он је њу јеббао два пута.
Други уди су је шамарали, обично неки коњушари, ситни трговци или зидари.
Ложио је нижи сталеж.
...ma sta pricas..voleo je da gleda konjusare i sitne trgovce dok samaraju udovima njegovu Valeri...hahahhaНије, он је њу јеббао два пута.
Други уди су је шамарали, обично неки коњушари, ситни трговци или зидари.
Ложио је нижи сталеж.
Ne zezaj .
Nisam to probala
je l si i ti probao da te šamaraju udom?Мислим да нико нормалан није пробао оно.
Али шамарање удом јесте.