Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.600
..vrdas, vrdas..
To nije viteski, ja da ti kazem...
Да се вратимо теми.
Јел волиш када те са стране, или од позади, мушкарац ухвати за косу, врат или ти убаци пар прстију у уста, или ти шапне пар прљавих речи ?
..vrdas, vrdas..
Dobar vitez voli sokove svoje drage..vrdas, vrdas..
Dobar vitez voli sokove svoje drage
..i ispunjava svojoj dragoj sve zelje i zeljice..dakle, ili zajedno pijemo ili lupamo case o pod u transu...treceg nema..Dobar vitez voli sokove svoje drage
Žene biraju. Oduvek.
Kad me neko pita jel volis..ja kazem ne volim...Да се вратимо теми.
Јел волиш када те са стране, или од позади, мушкарац ухвати за косу, врат или ти убаци пар прстију у уста, или ти шапне пар прљавих речи ?
Pa to je zapravo ovo sto sam i rekla.Жене бирају да буду биране.
Нигде и никада нисам чуо да је жена бирала и изабрала, већ је послала знаке да би била изабрана.
Добра китта бира!
Da.Ако имамо пред собом слику правог, средњевековног витеза, Он није имао једну драгу, апсолутно није.
Kad me neko pita jel volis..ja kazem ne volim...
..sreca pa nemas pojma koliko si u pravu...И делујеш као једна јако досадна жена у постељи 😊
Samo da se covek ne obruka i lupi je po nosu, toliko mu se moze.Пробај то шамарање.
Када се дан гаси и тама наступи, шапни свом партнеру, љубавнику, или рандом лику у лифту, бусу или Максију: “Желела бих да ме ишамараш курццем.”
Видећеш, уживаћеш.
Samo da se covek ne obruka i lupi je po nosu, toliko mu se moze.
jbg pa ne ide se pred k rac neopremljen i bez zaštite..Samo da se covek ne obruka i lupi je po nosu, toliko mu se moze.
..a ne, taj nije dobar..ovaj je bolji..kompletniji...jbg pa ne ide se pred k rac neopremljen i bez zaštite..
..
Partnerica u koju će partner penetrirati mora se postaviti na laktove i koljena kao što bi se postavila za doggy style".
"Partner tada prebacuje noge preko leđa partnerice dok gleda u suprotnom smjeru i umeće penis spuštajući bokove. Kako bi se pogurao, partner će morati izvesti mini sklekove pa je izdržljivost jako bitna"
Sta ce joj ovo ako nema cime da je lupi hahahajbg pa ne ide se pred k rac neopremljen i bez zaštite..
Ma kakav je ovo cirkus 🤣..
Partnerica u koju će partner penetrirati mora se postaviti na laktove i koljena kao što bi se postavila za doggy style".
"Partner tada prebacuje noge preko leđa partnerice dok gleda u suprotnom smjeru i umeće penis spuštajući bokove. Kako bi se pogurao, partner će morati izvesti mini sklekove pa je izdržljivost jako bitna"
Здрав мушкарац је проћелав, оклембесане трбушине и руке му ко грисине?Деда је живео у неким другим временима, када је пиччка диктирала услове и водила ратове.
Данас фалус влада, у мору гњецавих јазаваца и дрогоша, здрав мушкарац стоји као див!
Добра китта бира!
Sta te jaja udaraju u bradu?Pozu koju izbegavam je da pusim na kolenima
Hahahahahaha
Sta te jaja udaraju u bradu?
Tesko da od coveka, koji pije alkohol redovno, i koji je ili pijan ili pripit, kad ga neka zena pozove, kako sam pise, mozes ocekivati dubokoumnu filozofiju i introspekciju. Tuzno....volis da vredjas zene...
Jedno je podrediti zenu sebi a drugo je ponizavati je. Zena nepogresivo oseca razliku za razliku od vecine muskaraca.
Onaj muskarac koji zna tu razliku, uziva sa svakom zenom i od svake zene moze da uzme ono sto zeli...
Onaj bilmez koji nema pojma i ponizava zenu ponizavanja i izivljavanja radi, jer mu je neko rekao
da tako treba i da to zene vole, treba da se leci jer je tu neki psiho problem u pitanju.