Poze

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja poza vam je najzahtevnija?
Koja vas najviše umara i rado biste je preskočili...
Interesuje me i muški i ženski ugao gledanja...

..ako je bila tema nema veze...:malav:
Kad mu je mali, svaka poza je zahtevna.
Kad mu je veci, isto zna da bude zahtevnije, ali je lakse koristiti sa ostatkom, nego da fali...
Taman je potaman, kad se lepo uklopi, sve moze...umor nije problem (tad idealno na bok, sto kaze Crnogorac-lezis, a ides), grcevi vec jesu problem.
Puno vode, mg, vezbanja, s naglaskom na razgibavanje...

Koja poza vam je najzahtevnija?
Koja vas najviše umara i rado biste je preskočili...
Interesuje me i muški i ženski ugao gledanja...

..ako je bila tema nema veze...:malav:
Kad je ona na meni to mogu najvise da izdrzim jer vecina zena ima slab ritam koji ne odgovara mojim jajima, nakon toga ja na njoj, ali definitivno najzaiebanija mi je kad je derem zguza ko kozu jer oni guzovi a ja ne mogu da ne gledam i onda svrsim ko konj. Svaki put sam se tu zaiebo, retko sam tu dugo uspeo torbati.

Pozu koju gledam da izbegnem je sa strane, nekako nikako ne mogu da se namestim. Najzahtevnija mi je misionarska, u toj pozi me vuče da joj ljubim usne,vrat,grudi i nekako gledam da ne traje predugo da je ne bi zabolele noge. Obožavam s'guza i kad je na meni.
Sta fali sa strane tu mozes udarat ko konj, a misionarska je top sta je imas ljubiti samo lice na lice ili okrenes glavu, e kad su one na infuziji kao da gledaju da li ih ljubis, bitno im je da si tu negde s glavom, ono skoro u stilu da ti nije otpala.

Prilozi

• lindseydurlacher740.jpg
    lindseydurlacher740.jpg
    86,7 KB · Pregleda: 10

Back