Super. Pokusacu na nepristojno pitanje pristojno da odgovorim. Mi zivimo nekad sa vise nekad sa manje od 1000 eur - mozda smo besni i razmazeni, nemam pojma, ali kad poplacam sve rezije ne ostane neka suma od koje se mogu kupiti ne znam koje stvari. Nemam kad iskreno da guglam po carsiji da provalim sta je gde jeftinije niti imam vremena da idem ko zna gde da bih ustedela 100 dinara. Meni je pristojan zivot dobra i zdrava hrana, placeni racuni i rezije, kupljen po koji komad garderobe pa bio on neophodan ili samo "neophodan", kozmetika i sve ostale sitne stvari i zadovoljstva koji zivot cine - po neka kafica i picence sa prijateljima. Ne kazem da se sa tim parama ne moze preziveti, prezivljava se i sa mnogo manje, govorimo o pristojnom zivotu petoclane porodice koji ukljucuje neku udobnost. Budimo realni - svako od nas ima svoje poglede na zivot i navike koje kostaju vise ili manje i u skladu sa tim se i ponasamo.
A sto sto se tice prepunih trznih centara, radnji, kafana i sl...i mene to pomalo zbunjuje, ali je to tako kako je. Neko ce sebi kupiti fenomenalne cizme i stezace se do kraja meseca, neko iz principa nece dati vecu sumu novca na obucu...sve je to relativno.