sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Dali se ljudska prava postuju vise u rusiji ili u arapskim emiratima ili kambodziDa li se ljudska prava više poštuju u Rusiji nego Holandiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali se ljudska prava postuju vise u rusiji ili u arapskim emiratima ili kambodziDa li se ljudska prava više poštuju u Rusiji nego Holandiji?
Zašto treba da odgovorim na to pitanje?Dali se ljudska prava postuju vise u rusiji ili u arapskim emiratima ili kambodzi
Pa jes , odgovor je toliko ocigledan da ne moras ogovaratiZašto treba da odgovorim na to pitanje?
Sto u britanici nista ne pise o tome????????Zašto treba da odgovorim na to pitanje?
Zašto treba da odgovorim na to pitanje?Sto u britanici nista ne pise o tome????????
Da bi naprqvio neku promenu jer do sada nisi odgovorio ni na jedno od svakog si bezaoZašto treba da odgovorim na to pitanje?
To nije pravi odgovor na moje pitanje.Da bi naprqvio neku promenu jer do sada nisi odgovorio ni na jedno od svakog si bezao
Sta kao nisi bezao od pitanjaTo nije pravi odgovor na moje pitanje.
Ti dobro znaš da nisi dao pravi odgovor na moje pitanje.Sta kao nisi bezao od pitanja
Pravi odgovor na pitanje je da su ljudska prava u rusiji veca pd ljudskih prava i sloboda u arapskim monarhijama svazilendu kambodzi i ostalim zabitimaTi dobro znaš da nisi dao pravi odgovor na moje pitanje.
Zamena teze. Pričamo o mom pitanju. Ti nisi dao pravi odgovor na moje pitanje.Pravi odgovor na pitanje je da su ljudska prava u rusiji veca pd ljudskih prava i sloboda u arapskim monarhijama svazilendu kambodzi i ostalim zabitima
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Budi musko izdrzi bol i odgovori . Stegni zube i uprkos boli iznesi svoje mislje je
Ne mogu bas zato sto sam normalan i vidim da je ta drzava samo formalno monarhija . Lako je tebi da taki nesto kazes kad ti nemas svoje misljenje i svoj stav. Da te pitam sta to evropske monarhije definise kao monarhije vrdaces i bezati od odgovoraBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Ne mogu bas zato sto sam normalan i vidim da je ta drzava samo formalno monarhija . Lako je tebi da taki nesto kazes kad ti nemas svoje misljenje i svoj stav. Da te pitam sta to evropske monarhije definise kao monarhije vrdaces i bezati od odgovora
Ljudske slobode u nekom drustvu ne zavise od toga sto je to drustvo formalno monarhija . Kao sto vidis postoje i republike u kojima su ljudske slobode iznad onih u pojedinim monarhijama . A najsmesnije je sto su monarhije sa minimalnim ljudskim slobodama bas one koje su i sustinski monarhoje odnosno one u cijem vladanju u nekoj meri participira i monarh dok su monarhije u kojima su veca ljudska prava samo formalno monarhije koje imaju monarha formalno ali u vladanju njima monarh ne uzima ucescaZamena teze. Pričamo o mom pitanju. Ti nisi dao pravi odgovor na moje pitanje.
Kako kad nije . Preuzela je u potpunosti republikansko ustrojstvo drzave . Budi reqlan i kazi sta je to sto bi tu drzavi definisalo kao monarhijuBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Zašto treba da odgovorim na to pitanje?Ljudske slobode u nekom drustvu ne zavise od toga sto je to drustvo formalno monarhija . Kao sto vidis postoje i republike u kojima su ljudske slobode iznad onih u pojedinim monarhijama . A najsmesnije je sto su monarhije sa minimalnim ljudskim slobodama bas one koje su i sustinski monarhoje odnosno one u cijem vladanju u nekoj meri participira i monarh dok su monarhije u kojima su veca ljudska prava samo formalno monarhije koje imaju monarha formalno ali u vladanju njima monarh ne uzima ucesca
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Kako kad nije . Preuzela je u potpunosti republikansko ustrojstvo drzave . Budi reqlan i kazi sta je to sto bi tu drzavi definisalo kao monarhiju
To nije pitanje nego konstatacija! Ne treba da odgovoris!Zašto treba da odgovorim na to pitanje?
Budi normalan covek pa kazi sta to norvesku definise kao monarhijuBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Dalle budi normalan i kazi sta to norvesku i sve evrppske monarhije definise da su sustinski monarhije . Formalno ih kao monarhije definise to sto imaju kralja koji ne participira u vladanju drzavom ali sta ih sustinski definise kao monarhijeBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Pitao sam te zašto treba da odgovorim na ovo pitanjeTo nije pitanje nego konstatacija! Ne treba da odgovoris!
Dali se ljudska prava postuju vise u rusiji ili u arapskim emiratima ili kambodzi
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Dalle budi normalan i kazi sta to norvesku i sve evrppske monarhije definise da su sustinski monarhije . Formalno ih kao monarhije definise to sto imaju kralja koji ne participira u vladanju drzavom ali sta ih sustinski definise kao monarhije
Ma ne morqs na to pitanje prvo je konstatacija a drugo je toliko ocigledno da ne morasPitao sam te zašto treba da odgovorim na ovo pitanje![]()