sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Sta je definise kao sustinsku monarhiju ? Sigurno ne to sto kralj nema ucesca u vladanjuBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je definise kao sustinsku monarhiju ? Sigurno ne to sto kralj nema ucesca u vladanjuBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Sta je definise kao sustinsku monarhiju ? Sigurno ne to sto kralj nema ucesca u vladanju
Primecujes li da se ponavljas da uvek isto pises kad pokusavas da izvrdas od nekog pitanjaBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Ja sam primetio da sam te razvalio.Primecujes li da se ponavljas da uvek isto pises kad pokusavas da izvrdas od nekog pitanja
Ha ponavljanjem pisanja kojim pokusavas da izvrdas pitanjeJa sam primetio da sam te razvalio.
Ja sam primetio da si razvalio temu svojim beskrajnim ponavljanjem jednog te istog pisanja . Svi su pobegli sa teme od tvog ponavljanja kojim pokusavas da izvrdas odgovaranje na postavljeno pitanje .i beskrajnim trazenjem da ti se pise jedno te istoJa sam primetio da sam te razvalio.
Norveska je de fakto monarhija.A
Ha ponavljanjem pisanja kojim pokusavas da izvrdas pitanje
Po cemu ?Norveska je de fakto monarhija.
Pitaj Enciklopediju Britaniku.Po cemu ?
To nije definicijaPitaj Enciklopediju Britaniku.
Bitno je da Enciklopedija Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.To nije definicija
A sto to nije utemeljeno u realnosti nema veze hahahaha bitno je da se tebi svidja i cini romanticnimBitno je da Enciklopedija Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.
Pitao sam sta evropske monarhije definise da su sustinski monarhije. Dakle definicija ne izvor . Bez vrdanjaEnciklopedija Britanika je najpouzdaniji izvor na svetu.
To koliko je pouzdan izvor vidi se po tome sto njeno pisanje povodom kosova ne priznaje pola sveta ukljucujuci i samu britaniju . Sta evropske monarhije definise kao sustinske monarhijeEnciklopedija Britanika je najpouzdaniji izvor na svetu.
pazi ko nam kazeJa sam primetio da si razvalio temu svojim beskrajnim ponavljanjem jednog te istog pisanja . Svi su pobegli sa teme od tvog ponavljanja kojim pokusavas da izvrdas odgovaranje na postavljeno pitanje .i beskrajnim trazenjem da ti se pise jedno te isto
Enciklopedija Britanika je najpouzdaniji izvor na svetu.
Pa nista te nije pitao ! Ne raspravlja se sa tobom. Dzaba si se obradovaoТи са неписменима расправљаш.
A ti si rekao da su evropske monarhije 21 veka sustinski monarhije . Ali ne mozes da navedes sta je to sto ih definise kao sustinski monarhije. Britanika koju navodis cak i da ima kredibilitet a TI SI DOKAZAO DA GA NEMA nije definicija a ja te pitam sta to jednu englesku u kojoj kralj nema ucesca u vlasti definise kao monarhiju ako vec oni koji vladaju engleskom na vlast dolaze izborom kao u svim republikamaTi si rekao da Kosovo nije država
![]()
Sam si rekao. Državno uređenje nije bitno, nego mentalitet i društvene vrednosti.А како ти као образован, можеш да мешаш државно уређење са верском припадношћу ?
Enciklopedija Britanika je najpouzdaniji izvor informacija na svetu.A ti si rekao da su evropske monarhije 21 veka sustinski monarhije . Ali ne mozes da navedes sta je to sto ih definise kao sustinski monarhije. Britanika koju navodis cak i da ima kredibilitet a TI SI DOKAZAO DA GA NEMA nije definicija a ja te pitam sta to jednu englesku u kojoj kralj nema ucesca u vlasti definise kao monarhiju ako vec oni koji vladaju engleskom na vlast dolaze izborom kao u svim republikama
Tqko je . Uvodjenje moderne monqrhije u kojoj kralj ima ceremonijalbz ulogu a stvarnu vlast onaj ko dobije izbore ( neki vucic) je kozmeticka promena koja nece resiti 0roblem ali zato uvodjenje medijskih sloboda bi vratilo demokratiju i onemogucilo da pojedinac manipulise vitavom drzavom kao sada sto nam radi . Zatim uvodjenje slobode kretanja ljudi roba i kapitalala uz istovremeno iskorenjivanje korupcije i prestanak stranackog zaposljavanja bi pokrenulo privreduSam si rekao. Državno uređenje nije bitno, nego mentalitet i društvene vrednosti.
Vaša potraga za unapređenjem društva kroz dekrete i formu je infantilna.
Srbija će se tako mnogo više unaprediti ako se vrati religiji nego ako menja papiriće. Na primer, sve bi bilo isto bez obzira da li je Vučić faraon, kralj, patrijarh, predsednik, poglavica. Kako god ga zvao ne valja.
Ono zbog čega je na vlasti je problem a to su društvene vrednosti.