Povratak kraljevine

Kazes da nije ni Britanika ni Vikipedija. Koji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?
Ne radi se o izvoru . Fokusiraj se na definiciju . Valjda si isao u skolu o tome ste ucili u osnovnoj skoli . Ja te zezam ali ti valjda znas definiciju p.monarhije . Ne treba ti izvor fokusiraj se na definiciju i videces da danas u evropi nema drzave koja bi se uklopila u tu definiciju

Nije pouzdana dokazao sam ti na primeru kosova !
Lažeš. Britanika kaže da je Kosovo samoproklovana nezavisna država. Drugim recima, Britanika ne kaže da je Kosovo nezavina država nego da je Kosovo proglasilo nezavisnost. Opet si uhvaćen u lažima.

“Kosovo, self-declared independent country”

https://www.britannica.com/place/Kosovo

Poslednja izmena:
Zasto si pokusao da nas slazes kad si tvrdio da je britanika kredibilan izvor iako njenu kredibilnost ne priznaje skoro pola sveta ukljucujuci i maticnu drzavu britaniju
👇
U britanici pise da je kosovo drzava na balkanu a nije . Ne priznaje je vecina drzava . Savet bezbednosti je doneo jos uvek vazecu rezoluciju da je kosovo deo srbije . Vecina medjunarodnih organizacija ne priznaje kosovo unesko recimo ili cak ni eu nema vecinski stav da je to drzava

Прво то није никакво "шлихтање" !
Друго и важније - што то теби смета ?
Мени не смета уопште, само је мало лицемјерно од оног ко је поставио слику, константно пљује Крајишнике, а поставља ова обавјештења, мало је безвезе, не мислиш ли тако?

Мени не смета уопште, само је мало лицемјерно од оног ко је поставио слику, константно пљује Крајишнике, а поставља ова обавјештења, мало је безвезе, не мислиш ли тако?
Твој пост говори нешто сасвим друго , ово сада испада нека накнадна памет
Што се тиче замерки Личанима и Крајишницима у Србији то се односи на оно што су чинили њихови припадници који су били код самозваног маршала на крају рата и после рата када су дошли у Србију.Али то овде није тема, па ако си хтео да о томе разговарамо могао си да отвориш такву тему.

:D

Poslednja izmena:
Твој пост говори нешто сасвим друго , ово сада испада нека накнадна памет
Што се тиче замерки Личанима и Крајишницима у Србији то се односи на оно што су чинили њихови припадници који су били код самозваног маршала на крају рата и после рата када су дошли у Србију.Али то овде није тема, па ако си хтео да о томе разговарамо могао си да отвориш такву тему.

:D
Нема потребе за другом темом, сасвим добро ви пљуцкате и на овим постојећим, а што се тиче овога:
то се односи на оно што су чинили њихови припадници који су били код самозваног маршала на крају рата и после
Занимљиво је да се тога сјетите тек кад вам неко одговори , па вам дође тај маршал као згодна извлакуша за мржњу иако је одавно мртав и он и ти припадници.

Back