- Poruka
- 9.314
Tebe izjeda činjenica da je Norveska de fakto monarhija.Pkmalo je kukavicki . Ukopao si se i bezis od jedne definicije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe izjeda činjenica da je Norveska de fakto monarhija.Pkmalo je kukavicki . Ukopao si se i bezis od jedne definicije
Ako si neobrazovan. Da si obrazovan rekao bi da su to protestantske države.Zanimljivo je da su najcivilizovanije zemlje - monarhije.
I naj nazadnijeZanimljivo je da su najcivilizovanije zemlje - monarhije.
Ne postoji takav izvor. Opet pokazuješ nedovoljno obrazovanje.Koji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?
Nije u pitanju izvor nego definicija . Fakticko stanje u nor. Ne odgovara definiciji par. MonKoji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?
Sto bi me se to ticalo cak i da jeste a nije . Samo formalnoTebe izjeda činjenica da je Norveska de fakto monarhija.
I pknosi se jos time hahaNe postoji takav izvor. Opet pokazuješ nedovoljno obrazovanje.
Ne lupetaj.Ako si neobrazovan.
Ti si neobrazovan.Ne postoji takav izvor. Opet pokazuješ nedovoljno obrazovanje.
Činjenica je da je Norveska de fakto monarhija.Nije u pitanju izvor nego definicija . Fakticko stanje u nor. Ne odgovara definiciji par. Mon
Nije jer njeno drzavno uredjenje ne odgovara definiciji par.monarhije!Činjenica je da je Norveska de fakto monarhija.
Da znas definiciju par. Mon. I sam bi video da nijeČinjenica je da je Norveska de fakto monarhija.
Па добро монархисти, уведите једном ту монархију да скратимо муке препуцавања.Činjenica je da je Norveska de fakto monarhija.
Može u LL tamo ih ima sve više.Па добро монархисти, уведите једном ту монархију да скратимо муке препуцавања.
Činjenica je da je Norveska de fakto monarhija.Nije jer njeno drzavno uredjenje ne odgovara definiciji par.monarhije!
Po definiciji pretpostavljamČinjenica je da je Norveska de fakto monarhija.
?Cinjenica je da ti pises stalno jedno te isto sto puta . Dokazi kredibilnost britanike na primeru kosova . Tvrdis da je britanika kredibilna dakle da vidimo tu kredibilnost na primeru kosova . Ili je kredibilna samo kada pise ono sto se tebi svidja
Koji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?Cak bi i djavolcic koji je kao UCESNIK U DEBATI poznat po svojoj ne objektivnosti i pristrasnosti priznao da britanika nije kredibilnan izvor da ga suocim sa njenom tvrdnjom za kosovo koji je u kontradiktornosti sa s.b. u.n. kao jedinim kredibilnim i merodavnim telom po tom pitanju na planeti
Definicije i onda uporedis sa stvarnim stanjem . To ti je najbolje prosto sam vidis . Ali ti ne znas definiciju ili znas ali znas i da se norveska i to ne uklapaKoji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?
Nisi odgovorio na moje pitanje. Da li je Vikipedija najpouzdaniji izvor informacija?Definicije i onda uporedis sa stvarnim stanjem . To ti je najbolje prosto sam vidis . Ali ti ne znas definiciju ili znas ali znas i da se norveska i to ne uklapa
Citiram šta je on rekao:Tooo spusti debatu na ulicno pljuvanje i niko nece primetiti da memas argumente
Nije. Sad daj definiciju par. Mon .Nisi odgovoro na moje pitanje. Da li je Vikipedija najpouzdaniji izvor informacija?
Da , jeste i ti si se odmah zakacio za to ne bi li pobegao od mog pitanja da das definicijuCitiram šta je on rekao:
“Mržnji i trolovanju u Srba nikad kraja.
Nije za nas monarhija nego svinjac.
Glupiraš se na temi. To je po tebi čovek koji zaslužuje uređeno društvo.
Bolje idi leči se a ne maštaj o Norveškoj. Nisi ti ni za Albaniju”
To nije kulturan i argumentovan odgovor nego pljuvačina.
Kazes da nije ni Britanika ni Vikipedija. Koji izvor je najpouzdaniji izvor informacija?
Britanika je najpouzdaniji izvor informacija. Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.Da , jeste i ti si se odmah zakacio za to ne bi li pobegao od mog pitanja da das definiciju