sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Ajde da cujemo kako bi to islo vucic vlada drzavom a ne sposobni jugoslovenski princ kraljuje ( ma sta to bilo) i sta je to ono sto bi pokrenulo zivot obicnog coveka ns bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je moja poruka u kojoj sam izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam? Da li mozes da nadjes tu poruku?Pa ti tvrdis da je norveska bogata jer je formalno zadrzala monarhizam ja trazim da to dokazes .sta bi to bilo u formalno obnovljenoj monarhiji sto bi doprinelo da obican covek ima vecu platu da zivi bolje . Dokazi svoje tvrdnje !!!
Dakle sahlasni smo da to sto je norveska bogata nema nikakve veze sa time sto je formalno jos uvek monarhijaGde je moja poruka u kojoj sam izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam? Da li mozes da nadjes tu poruku?
Ti si izneo tvrdnju da je Norveska zbog nafte bila bogata pocetkom 20. veka. Gde to piše? Daj link.Idemo dalje mozemo li se onda usaglasiti i oko toga da obnova monarhije u srbiji ne bi pokrenula stvari na bolje u zemlji
Greškom sam postavio ovaj tekst:Mislim logicno je ako monarhozam u norveskoj nije ono zbog cega je ta drzava uspesna nema razloga zasto bi monarhizam od srbije ucinio bogatu i uspesnu zemlju
Eto ti sad hahahaha ovo tvoje ne tvrdim je samo da bi izbegao dokazivanje jer si svestan da to sto je norveska jos formalno monarhija nema veze sa njenom uspesnoscuGreškom sam postavio ovaj tekst:
“Dakle sahlasni smo da to sto je norveska bogata nema nikakve veze sa time sto je formalno jos uvek monarhija”
To si ti rekao pa je ispalo da mislim isto sto i ti. Ne. Ja i dalje tvrdim da je Norveska de fakto monarhija. I nisam saglasan da to nema nikakve veze sa tim sto je Norveska bogata ali i ne tvrdim da ima veze.
Ti si izneo tvrdnju da je Norveska zbog nafte bila bogata pocetkom 20. veka. Gde to piše? Daj link.Eto ti sad….
Norveska je de fakto monarhija. Ja nisam saglasan da to nema veze sa time sto je Norveska bogata, ali i ne tvrdim da ima veze.Eto ti sad hahahaha ovo tvoje ne tvrdim je samo da bi izbegao dokazivanje jer si svestan da to sto je norveska jos formalno monarhija nema veze sa njenom uspesnoscu
Ti si izneo tvrdnju da je Norveska zbog nafte bila bogata pocetkom 20. veka. Gde to piše? Daj link.Hahahaha nr tvrdis samo da bi izbegao dokazivanje . Jer si svestan da ne mozes da dokazes
Zašto ja treba da dokažem ono sto ne tvrdim?Hahahaha nr tvrdis samo da bi izbegao dokazivanje . Jer si svestan da ne mozes da dokazes
Gde je moja poruka u kojoj sam izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam? Da li mozes da nadjes tu poruku?Pa ti tvrdis da je norveska bogata jer je formalno zadrzala monarhizam ja trazim da to dokazes .sta bi to bilo u formalno obnovljenoj monarhiji sto bi doprinelo da obican covek ima vecu platu da zivi bolje . Dokazi svoje tvrdnje !!!
Ne ja tvrdim da norveska nije bogata zato sto je formalno monarhija . A to sam i dokazao !!!Gde je moja poruka u kojoj sam izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam? Da li mozes da nadjes tu poruku?
Ti si rekao da sam ja izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizamNe ja tvrdim da norveska nije bogata zato sto je formalno monarhija . A to sam i dokazao !!!
Gde piše da je Norveska zbog nafte bila bogata pocetkom 20. veka? Daj link.Nafta je bas i pocela pocetkom 20 veka?
Ne mogu da nadjem tvrdnju da je norveska bogata jer je monarhija . I jos mogu da dodam da i ja kao i ti mislim da norveska nije bogata jer je formalno monarhijaTi si rekao da sam ja izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam
Gde je moja poruka u kojoj sam izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam? Da li mozes da nadjes tu poruku?
Norveska je de fakto monarhija. Enciklopedija Britanija je kolekcija činjenica. Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.Koliko je kralj samo FORMALNO SEF DRZAVE u evropi 21 veka dokazuje intervju sadasnjeg kralja engleske . U kojem covek lepo kaze da se nece mesati u rad drzave .
https://mobile.rts.rs/page/magazine...ralj-necu-se-mesati-u-politiku.html?email=yes
Tvoj odgovor je zamena teze. Ti si rekao da sam ja izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam. Na tebi je da dokazes tvoju tvrdnju.Ne mogu da nadjem tvrdnju da je norveska bogata jer je monarhija . I jos mogu da dodam da i ja kao i ti mislim da norveska nije bogata jer je formalno monarhija![]()
Aman covece nije poenta u tome poenta je da norveska nije bogata zato sto je FORMALNO monarhija . Dokaz da bi drzava bila bogata razvijena i napredna bitna je sustina a ne forma a sustina svih bogatih i naprednih drzava je sloboda medija sloboda kretanja ljudi roba i kapitala dobro skolstvo ulaganje u zdravstvo . To je sustina i ona je zajednicka razvijenim monarhijama i razvijenim republikama! Tih sloboda i strategija razvoja skolstva zdravstva i socijalnih sigurnosti ne.as u nekim monarhijama laos kambodza lesoto svazilend i zato su te drzave korumpirane i siromasne . Sustina je bitnaGde piše da je Norveska zbog nafte bila bogata pocetkom 20. veka? Daj link.
Sta kaze britanika ? sta je parlamentarna monarhija ? Sigurno pise da je to uredjenje gde kralj nema vlast i ne mesa se u upravljanje drzavom a staleski domovi imaju savetodavnu savetodavnu ulogu ili su ukinuti ?Norveska je de fakto monarhija. Enciklopedija Britanija je kolekcija činjenica. Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.
Pa dokazao sam da norveska nije bogata jer je monarhija . Fokusiraj se na sustinu necu da pisem ponovoTvoj odgovor je zamena teze. Ti si rekao da sam ja izneo tvrdnju da je Norveska bogata jer je zadrzala monarhizam. Na tebi je da dokazes tvoju tvrdnju.