Povratak kraljevine

Da glup si . Citiras samog sebe da bi odgovorio na pitanje koje te nisam pitao . Pitao sam te
Nisi mi odgovorio dali u britanici pise da je parlamentarna monarhija sistem u kojem vlast deli parlament i monarh ili pise da je to sistem u kojem SVU VLAST IMA PARLAMENT I VLADA A DA KRALJ EMA VLAST i da se cak i ne mesa u politiku i upravljanje drzavom

Hajde sad sam reci jesi li pametan
Ti si glup jer je bitno da Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.

Mada moram priznati monarhija u evropi 21 veka ima i jednu prakticnu stranu . A to je da sluzi politicarima da bi lakse vladali naivnijim delom populacije da zamajavaju javnost sa kraljem bacaju im prasinu u oci pune zutu stampu njihovim skandalima kako bi javno mnjenje skrenuli sa stvarnih problema

Ti si glup jer je bitno da Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.
Alo nije to pitanje pitanje je
Nisi mi odgovorio dali u britanici pise da je parlamentarna monarhija sistem u kojem vlast deli parlament i monarh ili pise da je to sistem u kojem SVU VLAST IMA PARLAMENT I VLADA A DA KRALJ NEMA VLAST i da se cak i ne mesa u politiku i upravljanje drzavom

Poenta je u tome da u ozbiljnoj diskusiji moraš da dokazuješ svoje tvrdnje.
Pa dokazujem ti zato i bezis od pitanja
Nisi mi odgovorio dali u britanici pise da je parlamentarna monarhija sistem u kojem vlast deli parlament i monarh ili pise da je to sistem u kojem SVU VLAST IMA PARLAMENT I VLADA A DA KRALJ NEMA VLAST i da se cak i ne mesa u politiku i upravljanje drzavom.
Jer ti je jasno da definicija iskljucuje sve evropske monarhije

Ne mozes ni da odgovoris na pitanje
Nisi mi odgovorio dali u britanici pise da je parlamentarna monarhija sistem u kojem vlast deli parlament i monarh ili pise da je to sistem u kojem SVU VLAST IMA PARLAMENT I VLADA A DA KRALJ NEMA VLAST i da se cak i ne mesa u politiku i upravljanje drzavom.
JEr :
1. Ne znas ili
2 znas ali si svestan da toj definiciji ne odgovaraju savremene evropske monarhije koje su zbog toga monarhije samo formalno ( zbog tradicije , folklora)
Ti si od mene tražio da dokažem da je monarhizam razlog sto je Norveska bogata. Dakle, ti si od mene tražio da dokažem ono sto nisam tvrdio.

Pa dokazujem ti zato i bezis od pitanja
Jer ti je jasno da definicija iskljucuje sve evropske monarhije
Mi diskutujemo da li je Norveska de fakto monarhija. Britanika kaže da je Norveska de fakto monarhija.

Ti si od mene tražio da dokažem da je monarhizam razlog sto je Norveska bogata. Dakle, ti si od mene tražio da dokažem ono sto nisam tvrdio.
hahahahaha
Lepo sam te pitao
Nisi mi odgovorio dali u britanici pise da je parlamentarna monarhija sistem u kojem vlast deli parlament i monarh ili pise da je to sistem u kojem SVU VLAST IMA PARLAMENT I VLADA A DA KRALJ EMA VLAST i da se cak i ne mesa u politiku i upravljanje drzavom
To sam pitao a tvrdim da ti od tog pitanja bezis ko djavo od krsta jer bi odgovaranjem na njega jasno pokazao da norveska nije parlamentarna monarhija koja bi odgovarala definiciji

hahahahaha
Lepo sam te pitao
To sam pitao a tvrdim da ti od tog pitanja bezis ko djavo od krsta jer bi odgovaranjem na njega jasno pokazao da norveska nije parlamentarna monarhija koja bi odgovarala definiciji
Ti si od mene tražio da dokažem da je monarhizam razlog sto je Norveska bogata
👇
Eto ti sad hahahaha ovo tvoje ne tvrdim je samo da bi izbegao dokazivanje jer si svestan da to sto je norveska jos formalno monarhija nema veze sa njenom uspesnoscu

Back