- Poruka
- 9.313
To nije činjenica.Pa to ne menja cinjenicu da su evropske monarhije u 21 veku monarhije samo formalno
Enciklopedija Britanika ne kaže da je Norveska samo formalno monarhija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije činjenica.Pa to ne menja cinjenicu da su evropske monarhije u 21 veku monarhije samo formalno
Činjenica je da ti nisi u pravu.Bez obzira sta pise u britanici . Cinjenice su cinjenice
Velika Britanija, Norveska, Španija itd…sve su to i de jure i de fakto monarhije.Sta ocekujes da britanika pise pa i v. Britanija je samo formalno monarhija . Gde monarh sluzi samo povremeno pred kamerama da procita papir koji mu posalju iz vlade i to je to
Ona to jeste samo formalno bez obzira sta pise u enciklopedijiTo nije činjenica.
Enciklopedija Britanika ne kaže da je Norveska samo formalno monarhija.
Ne , nisu de fakto .Velika Britanija, Norveska, Španija itd…sve su to i de jure i de fakto monarhije.
Jesu de fakto.Ne , nisu de fakto .
Enciklopedija Britanika je kolekcija činjenica. Norveska je de fakto monarhija.Ali
Ona to jeste samo formalno bez obzira sta pise u enciklopediji
Уместо да се стиде они и даље настављају исту причуCovek razume jezik i zna da govori, a to sto ne zna dovoljno za tvoj ukus je zato sto mu je prvi put dozvoljen dolazak u zemlju kada je imao skoro 50 godina...Tvoje nerazumevanje stvari potice iz prezira prema njemu i tu nema objektivnosti....Ti to ne razumes... Kada je prvi put dosao njegov sin i poceo govor ovde na Oplencu u Topoli stariji ljudi od osamdesetak godina su poskidali sesire, klekli i lili suze..Ali svi koji su kasnije dolazili na ove prostore to nisu uspeli da razumeju iako su srbovali vise nego iko ikada i danas to rade... U tom i takvom srbovanju ja ne zelim da ucestvujem....Srbovanje sa mrznjom prema kralju, svasta....
kad lopov obije prodavnicu, dobije tri meseca zatvora...kada policajac, obije prodavnicu, treba dobiti bar duplo vise...Covek razume jezik i zna da govori, a to sto ne zna dovoljno za tvoj ukus je zato sto mu je prvi put dozvoljen dolazak u zemlju kada je imao skoro 50 godina...Tvoje nerazumevanje stvari potice iz prezira prema njemu i tu nema objektivnosti....Ti to ne razumes... Kada je prvi put dosao njegov sin i poceo govor ovde na Oplencu u Topoli stariji ljudi od osamdesetak godina su poskidali sesire, klekli i lili suze..Ali svi koji su kasnije dolazili na ove prostore to nisu uspeli da razumeju iako su srbovali vise nego iko ikada i danas to rade... U tom i takvom srbovanju ja ne zelim da ucestvujem....Srbovanje sa mrznjom prema kralju, svasta....
To je se okupila tadasnja manjina a sadasnja margina srpskog naroda ali kako ste bili jedni do drugih pricinilo ti se da vas je mnogo da je to vecina naroda a nije . Vecina naroda je kad se sprovede referendum popud onog iz 2006 godine kad je DOKAZANA vecina rekla da zeli ustav koji bi zemlju definisao kao republikuКраљевске породице, владе и сви који су успели да избегну падање у рукее нацита су у нашли уточиште у Лондону а време Хитлеровог покоравања Европе, али то што је Черчил урадио нашем Краљу и држави нико други у Европи није доживео.Његово Краљеско Височанство Принц Алесандар Други је рођен у избеглиштву у хотелској соби која је постала захваљујући доброти британске Краљице наша територија како Принц не би био рођен формално у туђини.Сењиване су наше владе док нису завршиле са Мачеком који је нашао заједнички језик са Черчиловим изабраником, двоструко одликавиним К&К капларом који се прогласио за маршала.А данас доживављамо да се присталице узурпатора и њихово потомство иживљава без икаквог зазора над ЊКВ Престолонаследником Александром и краљевско породицом..
Да ли знате да су Срби стајали поред пута од Сурчинског аеродрома до града и кроз читав град којим је пролазио. Ја сам био испред хотела Москве а поред мене је стајао један сстарији човек који плакао који је био војник његовог оца а са њим су били и његов син и унук.На вликом народном скупу испред Скупштине где је био и Његово преосвештенство Патријајрх Павле наро је грмео "Круниши га".Где су онда били ови што овде пишу
To je se okupila tadasnja manjina a sadasnja margina srpskog naroda ali kako ste bili jedni do drugih pricinilo ti se da vas je mnogo da je to vecina naroda a nije . Vecina naroda je kad se sprovede referendum popud onog iz 2006 godine kad je DOKAZANA vecina rekla da zeli ustav koji bi zemlju definisao kao republikКраљевске породице, владе и сви који су успели да избегну падање у рукее нацита су у нашли уточиште у Лондону а време Хитлеровог покоравања Европе, али то што је Черчил урадио нашем Краљу и држави нико други у Европи није доживео.Његово Краљеско Височанство Принц Алесандар Други је рођен у избеглиштву у хотелској соби која је постала захваљујући доброти британске Краљице наша територија како Принц не би био рођен формално у туђини.Сењиване су наше владе док нису завршиле са Мачеком који је нашао заједнички језик са Черчиловим изабраником, двоструко одликавиним К&К капларом који се прогласио за маршала.А данас доживављамо да се присталице узурпатора и њихово потомство иживљава без икаквог зазора над ЊКВ Престолонаследником Александром и краљевско породицом..
Да ли знате да су Срби стајали поред пута од Сурчинског аеродрома до града и кроз читав град којим је пролазио. Ја сам био испред хотела Москве а поред мене је стајао један сстарији човек који плакао који је био војник његовог оца а са њим су били и његов син и унук.На вликом народном скупу испред Скупштине где је био и Његово преосвештенство Патријајрх Павле наро је грмео "Круниши га".Где су онда били ови што овде пишу
Monarhija je u sustini NELEGALNA U SRBIJI nastala je voljom turskog cara OKUPATORA i za nji se nikad narod nije izjasnioКраљевске породице, владе и сви који су успели да избегну падање у рукее нацита су у нашли уточиште у Лондону а време Хитлеровог покоравања Европе, али то што је Черчил урадио нашем Краљу и држави нико други у Европи није доживео.Његово Краљеско Височанство Принц Алесандар Други је рођен у избеглиштву у хотелској соби која је постала захваљујући доброти британске Краљице наша територија како Принц не би био рођен формално у туђини.Сењиване су наше владе док нису завршиле са Мачеком који је нашао заједнички језик са Черчиловим изабраником, двоструко одликавиним К&К капларом који се прогласио за маршала.А данас доживављамо да се присталице узурпатора и њихово потомство иживљава без икаквог зазора над ЊКВ Престолонаследником Александром и краљевско породицом..
zasto bi pali u ruke nacista ??? Pa kako se tito i draza nisu plasili da ne padne u ruke nacista ??? I zasto bi pali mogli su da se bore do smrti kao knez lazar. Sta mislis zasto je vuk brankovic koji se plasio da ne padne u ruke okupatora pa je pobegao ostao zapamcen kao izdajnik a lazar kao svetac ?Краљевске породице, владе и сви који су успели да избегну падање у рукее нацита
to je zato sto nasa monarhija nije imala ugled u svetuсу у нашли уточиште у Лондону а време Хитлеровог покоравања Европе, али то што је Черчил урадио нашем Краљу и држави нико други у Европи није доживео.
sto nisi pitao starinu dali je posle naredjenja kralja presao u partizane pod titovu komandu ili je ostao uz drazu i bio od strane kralja proglasen za izdajnika svoga roda?један сстарији човек који плакао који је био војник његовог оца
Та твоја птичица заборавља једну кључну ствар..Повратак Краљевине не значи успостављање неке деспотије, јер Србија баштни традицију парламентарне монархије старију од многих европских држава.Свакако да би било тешко с обзиром на скоро вековно наслеђе титоизма, али би се променио фундамент - основа државе. који подразумева расикид ове травестије демократије и парламентаризм у свимобластима друштвеног живота у којој данас живимо.Pticica mi javlja da bi cak i ta dicna kraljevina bila korumpirana, ekonomski bedna i vodila politiku rupe na evropskom tepihu.
Негативно као и било ког бољшевика, али му прзнајем кључну позитивну ствар која и данас итекако видљива а то је да је сспасао и сачувао Русију раскрштивски са странцима који( Бела Кун & комп.) су владали њоме у време Лењина. А каве везе има твоје питање са овом темом?@vučji čopor nisi odgovorio![]()
To pitanje sam postavio na temi “Da li je Putin latentni boljševik?”, a ovde sam te samo podsetio da nisi odgovorio.А каве везе има твоје питање са овом темом?
Та питања расправљајте на теми “Da li je Putin latentni boljševik?”. Овде не знамо шта ћемо са пропалом краљевином па још нам треба и Путин.To pitanje sam postavio na temi “Da li je Putin latentni boljševik?”, a ovde sam te samo podsetio da nisi odgovorio.
Logicno ,Pticica mi javlja da bi cak i ta dicna kraljevina bila korumpirana, ekonomski bedna i vodila politiku rupe na evropskom tepihu.
Sta bi se promenilo ? Drzavom bi vladao neki vucic koji dobije izbore pa to je i danas slucaj ! I zasto bi taj neki vucic bio drukcije vladao od ovog vucice ? Zato sto bi imali kralja koji ne bi imao vlast hahahaha pa vucic bi redovno u svojim istorijskim obracaanjima naciji brisao patos sa srpskim kraljem . Naravno mediji bi podrzavali vucica jer on bi imao vlast i oni bi blatili srpskog kraljaТа твоја птичица заборавља једну кључну ствар..Повратак Краљевине не значи успостављање неке деспотије, јер Србија баштни традицију парламентарне монархије старију од многих европских држава.Свакако да би било тешко с обзиром на скоро вековно наслеђе титоизма, али би се променио фундамент - основа државе. који подразумева расикид ове травестије демократије и парламентаризм у свимобластима друштвеног живота у којој данас живимо.
Upravo to.A srpski kralj ne bi smeo da pisne jer bi mu kraljevska apanaza zavisila od volje skupstinske vecine koju kontrolise neki vucic