Povratak kraljevine

Једна од најгорих последица титоистичког републикаског режима и његових обожавалаца и наследника је да сада и српска државност постаје упитна.
Твој умни статус је упитан а не Република и српска државност. Да боље стојиш а не са таквим умом, одавно би напустио Републику и заглавио у некој монархији. Али теби је потаман у Републици али стално нешто кевћеш против ње.

Твој умни статус је упитан а не Република и српска државност. Да боље стојиш а не са таквим умом, одавно би напустио Републику и заглавио у некој монархији. Али теби је потаман у Републици али стално нешто кевћеш против ње.
Ја сам Добро Дошли живео и у земљама са републиканским уређењем и монархијама, а вратио сам се у Србију када су је други напуштали, за твоју информацију :bye:

Ја сам Добро Дошли живео и у земљама са републиканским уређењем и монархијама, а вратио сам се у Србију када су је други напуштали, за твоју информацију :bye:

Kamo sreće da svi koji su morali da odu postupe kao ti.

Nažalost, uzurpatori koji danas vladaju Srbijom u maniru latino narko klanova ne samo da na sve načine sprečavaju povratak Srba iz rasejanja već su oterali nove stotine hiljada.

Tako da nema svrhe da se natežeš sa onima koji razmere tragedije koju izaziva kontinuirani egzodus nad Srbima od strane neotitoističke horde na vlasti ne samo da ne razumeju već im se i raduju.

Njima savršeno odgovara privilegovan položaj u kome Srbija skapava da bi se oni bahatili.

Monarhije su zastarjeli modeli vladanja. Vi baš prizovate feudalizam. Ali da, to se u Srbiji i ne razlikuje danas, pa vam onda svejedno🤭 imate aristokraciju koja vlada, a plebs može blejati do sutra.
Извини али морам да ти кажем да је ово што пишеш трућање без икакве макар обавешености а камоли знања

Monarhije su zastarjeli modeli vladanja. Vi baš prizovate feudalizam. Ali da, to se u Srbiji i ne razlikuje danas, pa vam onda svejedno🤭 imate aristokraciju koja vlada, a plebs može blejati do sutra.

Monarhije su danas najuspešnije države na svetu.

Gotovo sve svetske Monarhije se nalaze u prvih 30 najuspešnijih država na svetu.

Priča o feudalizmu i zastarelosti su kominternovske floskule koje je ovde decenijama forsirala zločinačka Brozova hunta.

Back