Povratak kraljevine

Срби имају једно трагично и болно искуство са првим балкансим републичким уређењем које су нам довели Черчил и издјнички савезниц
Mi srbi imamo bolno iskustvo sa monarhijom koju nam je nametnuo turski sultan kad je seoskog nakupca svinjama proglasio srbima za kneza ! Imali smo sistem koji je generisao i proizvodio krize diktature narodne oruzane ustanke svakih desetak godina koje su monarsi gusili u krvi tako sto je srpska vojska ubijala srbe koji su se dizali na ustanak protiv vladavine koja je unosila razdor i nejedinstvo u narod

Mi srbi imamo bolno iskustvo sa monarhijom koju nam je nametnuo turski sultan kad je seoskog nakupca svinjama proglasio srbima za kneza ! Imali smo sistem koji je generisao i proizvodio krize diktature narodne oruzane ustanke svakih desetak godina koje su monarsi gusili u krvi tako sto je srpska vojska ubijala srbe koji su se dizali na ustanak protiv vladavine koja je unosila razdor i nejedinstvo u narod
Џабе му пишеш, он за турског султана никада није чуо. Али му јако смета Черчил јер га више пута помиње.

Uzurpatori Srbije i hrvati imaju identičan stav o Monarhiji, protive joj iz petnih žila.
Ja nikad nisam rqzumeo zasto hrvati ne zele jugoslovenskog princa a njegov deda je toliko uradio za hrvate preveo ih iz tabora gubitnika u tqbor pobedbika u ratu jedino hrvatima je dozvolio da ostanu hrvati dok je od srba pravio jugoslovene njihov etnicki prostor je objedinio u jednu banovinu i dao joj pravo da nosi ime hrvatska dok je nas prostor razbio na vise delova nego tito i ni jedan delic naseg teritorija nije smeo da se nazove srpskim imenom jedino je hrvatima dao autonomiju i niz povlastica .cak je i svog sina nazvao tomislav po imenima hrvatskih kraljeva iz srednjeg veka. I opet im karadjordjevici nisu dobri . Ajde sto ih srbi ne vole to je opravdano nas su u crno zavili
Uvođenjem Monarhije gube i jedni i drugi.
Uvodjenjem monarhije gubimo samo mi srbi zato je i narod protiv obnove
ima tu i rodbinsko zavičajne povezanosti.
Monarhija je definicija drustva koje je ustrojeno rodbinsko- zavocajnom povrzanoscu samo u monarhiji imas zakonom definisano da visa klasa odnosno vladajucuca PORODICA zauzima najvise polozaje u drzavi

Џабе му пишеш, он за турског султана никада није чуо. Али му јако смета Черчил јер га више пута помиње.
Pisem mu ne u nadi da bi on to mogao razumeti nego da bi njega podstakao da pise jer on je prava antireklama za obnovu monarhije ako neko cita sve to sto oni pisu i trtljajj mahom o titu pobeci ce od same ideje o obnovi monarhije . Zamisli koliko su to neozbiljni stavovi skot isle se zalaze za monarhiju u kojoj ne bi bilo poreza i carina a budzet bi se punio stampanjem novca hahahahaha pa koga to mozr da pridobije za ideju obnove ali sa druge strane demonstrirajuci javno tqkvu naivnost mnogi ce i samu ideju obnove shvatiti kao neozbiljnu . Ja ne lobiram za republiku samo podsticem monarhiste da napisu sta misle. Republika moze biti mirna dok interese monarhije ovakvi ljudi brane

Doduse neki su vec shvatili da deluju pametnije dok cute i ne pisu nista po forumu . Djavolcic na primer ali i on se povremeno jos uvek zaleti u debatu , doduse ti pokusaji traju sve krace ali i to je dovoljno da ih narod upozna on zastupa ideju po kojoj u obnovljenoj monarhiji kralj ne bi pistajao kralj rodjenjem nego bi se kralj birao kao u republici e sad kako bi isli izbori za kralja koje bi po njemu dobio princ filip to nije hteo da otkrije vrdao je bezao od pitanja pokusavao da skrene debatu sa teme da je bar spusti na svoj nivo i tako obesmisli pitanje kako on to zamislja izbore za kralja srbije . I po cemu bi to srbija bila monarhija ako se kralj ne bi postajalo rodjenjem odnosno voljom bozijom nego nekim izborima . Sve te njihove ideje kod naroda obesmisljavaju ideju obnove

Jesi ti Filip ?
Ako nisi onda si retard.
Ne ja sam ovde placen . Mene placaju da temu stalno sa price o titu vracam na debatovanje o
" prednostima " monarhizma . Da stqlno opomijem ucesnike u debati da se vrate debatovanju zasto bi narodu bilo "bolje" da se obnovi klasno drustvo. I naravno da ismevam vas koji se sluzite neistinama i licne zrlje i nadanja pokusavate da projektujete kao argumente i cinjenice

То што ти хвалиш краљевину,
то је исто као да хвалиш разбојништво, силовање, наркоманију ...

Ти хвалиш нешто чега се овај народ једва отарасио !

То је могуће зато што те пуштају,
а пуштају те зато што немају идеје,
а ко год не зна куд би,
обавезно заврши тамо где не треба.

Па онда кад тресне главом о зид,
тргне се и поправи курс.
На жалост, многи задремају на том бољем курсу,
па јовонаново ...

Ево, успео сам да те не псујем,
а мислио сам да ти напишем
"Маму ли ти ј ебем у уста директно,
Србе си нашао да враћаш у пећину ..."

Али ето,
послушах савет модераторски
да све може на леп и културан начин !

То што ти хвалиш краљевину,
то је исто као да хвалиш разбојништво, силовање, наркоманију ...

Ти хвалиш нешто чега се овај народ једва отарасио !
Pa ti si bas zesci lik hahahahahahaha ja hvalim monarhiju hahaha znas li sta je sarkazam ahahajahaha vidi se da ovde nisi placen da si od onih drugih hahahahaha
То је могуће зато што те пуштају,
Ko me pusta jadnice moderacija me opominje za vredjane i banuje me cak i za gluposti koje su vise smesne nego uvredljive.
а пуштају те зато што немају идеје,
To sto nemaju ideju je istina eto to primecuje cak i neko tvoje pameti hahaha
а ко год не зна куд би,
обавезно заврши тамо где не треба.
Eto ti nisi zavrsio tqmo gde ne treba jer kako i sam tvrdis nemas ideju i ne spadas u placene nego u one druge
Ево, успео сам да те не псујем,
Cestitam ti na tom uspehu za nekog tvog obrqzovanja to je veliki uspeh . Dobro radi se o samo jednom postu ali opet je neki napredak u civilizovanju tvog stila debatovanja skroman qli eto pozdravljam i tako mali napredak
а мислио сам да ти напишем
"Маму ли ти ј ебем у уста директно,
E to vec mnogo vise prilici tvom kucnom vaspitanju i kulturi debatovanja
Србе си нашао да враћаш у пећину ..."
Ja pokusavam da izvucem nas narod iz pecine zqto i potsticem pisanje ljudi poput tebe neka ljudi vide kako je ruzno kad covek nema osnovnu kulturu u komunikaciji sa drugim ljudima . Pustanjem takvih da pisu mnogi ce se zamisliti i obratiti vise paznje na sopstvenu kulturu u debatovanju
Али ето,
послушах савет модераторски
да све може на леп и културан начин !
To je prava stvar i za tebe cak i neophodnost da slusas sta ti drugi savetuju . Jer kad vec nemas svoje pameti pokusaj da se oslonis na tudju i na savete moderqcije imas moju punu podrsku u tome

Било би занимљиво знати колико од наши саговорника који тако запењено брину да Србија поново постане монархија су не само Срби, него и грађани државе Србије , па тиме и власни да одлучују о државном уређењу у сопственој држави.

Било би занимљиво знати колико од наши саговорника који тако запењено брину да Србија поново постане монархија су не само Срби, него и грађани државе Србије , па тиме и власни да одлучују о државном уређењу у сопственој држави.

Neću da navodim nickove ali ranije aktivan Monarhista je iznosio dokaze pa čak i fotogradije, da je jedan od najaktivnijih republikanaca na temama o Kraljevini prvosveštenik anglikanske crkve u Srbiji. To je bilo presmešno.

Ali ko god da su njihova se argumentacija protiv Monarhije svodi na titoističku propagandu, Bartoševe konfabulacije i mržnju prema svemu srpskom.

Neću da navodim nickove ali ranije aktivan Monarhista je iznosio dokaze pa čak i fotogradije, da je jedan od najaktivnijih republikanaca na temama o Kraljevini prvosveštenik anglikanske crkve u Srbiji. To je bilo presmešno.

Ali ko god da su njihova se argumentacija protiv Monarhije svodi na titoističku propagandu, Bartoševe konfabulacije i mržnju prema svemu srpskom.
Они и немају ништа друго као упориште сем титоистичке пропаганде и мржње
А то је недовољно да би се водио било какав озбиљан дијалог.. :huh:

Pravo u centar . Najvise srpskih monarhista ne zivi u srbiji. Djavolcic je recimo iz bosne i on se ne zqlaze da bosna postane monarhija nego se upinje da nama u srbiji protiv nase volje nametne monarhiju. Ako je fraza da kralj donosi jedinstvo u drzavu ima li na svetu zemlje kojoj je vise potrebno jedinstvo nego bosni ?

Bas ni jedan post bez laganja? I bez naravno spominjanja tita ? Nasa argumentacija je realna i na cinjenicama zasnovana sta mislis zasto ni jedan od nasih argumenata nisi uspio oboriti . Razlog za to nije samo u cinjeni i sto pises iskljucivo o titu nego zato sto si ti taj koji nema argumente . Svoje stavove potkrepljujes svojim mastanjima i falsifikovanjima istorijskih cinjenica

Они и немају ништа друго као упориште сем титоистичке пропаганде и мржње
А то је недовољно да би се водио било какав озбиљан дијалог.. :huh:
Nasa tvrdnja da nemate uporiste u srpskom narodu nije titoisticka propaganda nego cinjenica od koje polusavate pobeci da imate uporista u narodu bili bi politicki vidljivi u zemlji . Imali bi svoje politicke stranke koje bi sami osnivali a ne koje vam je rezim osnovao

Nasa tvrdnja da nemate uporiste u srpskom narodu nije titoisticka propaganda nego cinjenica od koje polusavate pobeci da imate uporista u narodu bili bi politicki vidljivi u zemlji . Imali bi svoje politicke stranke koje bi sami osnivali a ne koje vam je rezim osnovao
... али неће на призна ју да монархију народ Србије неће. На свим предходним изборима Партија за обнову краљевине Србије (ПОКС) имала је лични цензус испод 5%.

... али неће на призна ју да монархију народ Србије неће. На свим предходним изборима Партија за обнову краљевине Србије (ПОКС) имала је лични цензус испод 5%.
Objasnjenje je zato sto om vucic nije napravio dobru partiju da ga pobede a prava istina je nemaju dovoljnu masovnost da bi imali svoju politicku partiju a ni sposobnih ljudi da je vode

Back