Наравно, зато се пази кад монарх дође на власт па те буде питао зашто си ширио раздор међу Србљем.Pa prestani da mrziš nas Srbe, umrla vam je SFRJ.
I dalje pokušavaš da se opereš, ali ne ide. Sve je zapisano na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, зато се пази кад монарх дође на власт па те буде питао зашто си ширио раздор међу Србљем.Pa prestani da mrziš nas Srbe, umrla vam je SFRJ.
I dalje pokušavaš da se opereš, ali ne ide. Sve je zapisano na forumu.
Заступаш став да тај младић нема право да одлучује о својој будућности,
Дакле опет без икаквих аргумената, само паушалне генерализације.Pao si s Marsa, zaista, takva vam je demokratska republika.
Мислиш на оно како је обезбиједила право на живот и имовину крајишким Србима, па су рецимо први младићи на служење војног рока са Козаре стигли тек 60-тих година.
Дакле опет без икаквих аргумената, само паушалне генерализације.![]()
Какве сузе, шта булазниш, једини који се овде ваљају у некој патетици сте ви, ја ти само указујем да су Срби на свим просторима страдали, али не криве друге Србе за то.Ај не кукњаву, ниједан Шумадинац није вас стрељао.
Срам те било, само сузе
Не лупај више молим те, јуче сте ме оптуживали да ми је ђед био аустроугарски војник који је протјерао све Србе из Србије заједнио са краљем на челу, нисам ни знао да ми је ђед тако зајебан лик.Аргументација је да си безбожник и да је твој и курјаков ђед стрељао светосавске Србе, а после отимао стрељанима имовину
Довољно за проклетство у шест генерација како је уградио Свети Сава по налогу Жупана старијег брата.
Незналице отпале од Бога и рода не прихватају аргументе вечне смрти
o nacinu obnove monarhije
УстанкомVojno ili vrhovnim sudom - pravdom.
Sigurno ne demokratijom - parlamentom, referendumom, politickom voljom.
Устанком
Неписмени куријак не зна да су му Броза поставиле велике силе.
Каже Броз куријаковом ђеду: имам лепе вести, идем у Ватикан, а ти не ратују са Павелићем, већ са Дражом
Znas li ti da je za ustanak potrebna bar neka masovnostУстанком
Неписмени куријак не зна да су му Броза поставиле велике силе.
Каже Броз куријаковом ђеду: имам лепе вести, идем у Ватикан, а ти не ратују са Павелићем, већ са Дражом
Ja sam protiv ustanka za preuzimanje drzave. Ustanaci su narodni pokret.
Na primjer, Timocani po pravdi trebaju imati oruzje, i u svojoj zupi odredjivati hoce lii nece imati oruzje i sta ce dozvoliti, Timocani su drustvo, Timocani mogu da dignu ustanak protiv Kraljevine za svoju drustvenu pravdu ako im Kraljevina namece neke drustvene politicke budalastine. Timocani u sukobima mogu i ubiti Kralja. Nikakav problem to nije.
Ali Timocani ne mogu da preuzmu drzavu niti da ruse drzavu. To ne moze.
Nema pravosuđa - nema sigurnosti imovine - banditi sudije drže predmete u fijokama
Sada je PLJAČKA crvene kriminalne oligarhije i ubrzali su te procese - skidaju gole i gule oguljene
Samo Kralj sa vojskom može pobiti ili ako se predaju pohapsiti ove crvene nesvetosavske kriminalce i uspostaviti pravosuđe, ali to kada padne EU i kada se SAD povuče iz EU, a za to će se pobrinuti velike sile koje se upravo bore protiv SAD-a
Idi čitaj hrvatsku vikipediju.Немој мене да оптужујеш да браним титоизам, нађи само једну моју поруку на форуму да ја браним Тита и комунизам и ја ћу рећи да си ти све у праву, али нећеш наћи, што управо доказује да се служите подметањем и лажима.
Ево још једног доказа ваше мимикрије и Брозове идеологије којом сте вођени, усташка парола је била : "Србе на врбе", коју је замијенила крилатица Брозових крвника : "Србе на Србе". Шта ви радите овдје на форуму, на све начине покушавате распирити мржњу између Срба како вам је ваш тата Јожа оставио у аманет, за мене сте гори од најцрњих усташа, а како и шта пишете вјероватно и јесте.
То лечи ову дахијски Руљократију постављену од Турака или ове постављене 1944.
Idi čitaj hrvatsku vikipediju.
Nismo mi vas napali već vi nas i to ne jednom tako da je vaše vizija jedinstva da mi Srbi nestanemo a da vi prigrabite apsolutno sve.
Brozova epoha je prošla ali su njegovu misiju nastavili tvoji zemljaci koji su tokom prethodne decenije oterali stotine hiljada Srba, opljačkali milijarde kreditnog novca i pokušavaju da uspostave monopol bosanaca na vlasti u Srbiji i tu se završava svaka priča o bilo kakvom jedinstvu sa vama,
Pa vi od svega mozete naci samo sestoljetni hrastСамо општи Народни устанак са Вождом на челу, и својим војводама, проглашен испод шестолетног храста...
То лечи ову дахијски Руљократију постављену од Турака или ове постављене 1944.
Zamisli sistem gde bi ovo bilo gospodar a sirotinja raja na kolenima pred njim . Mene bi bilo sramota klanjati se pred njim i jednog prostaka nazivati velicanstvom
За кога то важи осим за вас маргиналце, имате изборе зашто не промијените нешто на њима, зашто стално гласате за исте људе који су углавном пречани, управо због оваквих ваших небулоза 95% популације вас гледа као кловнове.
Генерално, ја не видим ништа лоше у монархији, али има ли нека линија до Немањића па да видимо, а овако, човјек претендује на престо као принц који се вратио из егзила, а сваки Кинез који држи радњу на овим просторима годину или две, боље прича српски. Не знам, мало ми је то дегутантно, али опет, баш ме брига, са мном то нема ништа.Zamisli sistem gde bi ovo bilo gospodar a sirotinja raja na kolenima pred njim . Mene bi bilo sramota klanjati se pred njim i jednog prostaka nazivati velicanstvom