Povratak kraljevine

Мислиш на оно како је обезбиједила право на живот и имовину крајишким Србима, па су рецимо први младићи на служење војног рока са Козаре стигли тек 60-тих година.

Ај не кукњаву, ниједан Шумадинац није вас стрељао.

Срам те било, само сузе

Дакле опет без икаквих аргумената, само паушалне генерализације. ;)

Аргументација је да си безбожник и да је твој и курјаков ђед стрељао светосавске Србе, а после отимао стрељанима имовину

Довољно за проклетство у шест генерација како је уградио Свети Сава по налогу Жупана старијег брата.

Незналице отпале од Бога и рода не прихватају аргументе вечне смрти

Ај не кукњаву, ниједан Шумадинац није вас стрељао.

Срам те било, само сузе
Какве сузе, шта булазниш, једини који се овде ваљају у некој патетици сте ви, ја ти само указујем да су Срби на свим просторима страдали, али не криве друге Србе за то.
Стога моја сумња да сте ви уопште Срби.

Безбожници, некадашњи Срби постају криминалци, убијају најбоље Србе, који су створили државу и отимају имовину.

Реко им Броз терориста да ће отети државу од Краља, а да ће курјаци добити имовину ако стрељају Шумадинце и разоре језгро српства...

Који сатанисти...

Аргументација је да си безбожник и да је твој и курјаков ђед стрељао светосавске Србе, а после отимао стрељанима имовину

Довољно за проклетство у шест генерација како је уградио Свети Сава по налогу Жупана старијег брата.

Незналице отпале од Бога и рода не прихватају аргументе вечне смрти
Не лупај више молим те, јуче сте ме оптуживали да ми је ђед био аустроугарски војник који је протјерао све Србе из Србије заједнио са краљем на челу, нисам ни знао да ми је ђед тако зајебан лик.
Данас ме оптужујеш да ми је ђед био комунистички кадар, а сутра ћете ме вјероватно оптужити да ми је ђед био нато пилот и бомбардовао Србију, не могу да вјерујем која сте ви скупина кловнова. :hahaha:
Па гори сам ја кад сам нашао да са вама полемишем, остајте ми уздравље, причаћемо кад порастате.

Неће република никада овде да заживи од ових неморалних слепаца и руљократа...још једна генерација максимално и долази до слома државе и лажне републике...

Грбаво се родило и то више нико не исправи...

Vojno ili vrhovnim sudom - pravdom.
Sigurno ne demokratijom - parlamentom, referendumom, politickom voljom.
Устанком

Неписмени куријак не зна да су му Броза поставиле велике силе.

Каже Броз куријаковом ђеду: имам лепе вести, идем у Ватикан, а ти не ратују са Павелићем, већ са Дражом

Устанком

Каже Броз куријаковом ђеду: имам лепе вести, идем у Ватикан, а ти не ратују са Павелићем, већ са Дражом

Ja sam protiv ustanka za preuzimanje drzave. Ustanaci su narodni pokret.
Na primjer, Timocani po pravdi trebaju imati oruzje, i u svojoj zupi odredjivati hoce lii nece imati oruzje i sta ce dozvoliti, Timocani su drustvo, Timocani mogu da dignu ustanak protiv Kraljevine za svoju drustvenu pravdu ako im Kraljevina namece neke drustvene politicke budalastine. Timocani u sukobima mogu i ubiti Kralja. Nikakav problem to nije.
Ali Timocani ne mogu da preuzmu drzavu niti da ruse drzavu. To ne moze.

Устанком

Znas li ti da je za ustanak potrebna bar neka masovnost
Podrska naroda bar minimalna
I neko ko ce da vodi ustanak vi nemate nista od toga uvek zaboravis da ste ne sposobni cak i politicki da se organizujete a kamoli da se organizujete za ustanak . Razumes , nemate sposobnih ljudi da to izvedu stq mislia zasto ste nam sirotinja raja vec generacijama sta tvoj otac nije zeleo ustanak bio je republikanac? Nije bio je kao i ti ne sposoban da se organizuje sa istomisljenicima nasa prednost je u tome sto su svi sposobni ljudi u narodu republikanci a to je i razlog sto ste raja vec generacijama i sto ce i naredne vase generacije ziveti poslusno u republici

Ja sam protiv ustanka za preuzimanje drzave. Ustanaci su narodni pokret.
Na primjer, Timocani po pravdi trebaju imati oruzje, i u svojoj zupi odredjivati hoce lii nece imati oruzje i sta ce dozvoliti, Timocani su drustvo, Timocani mogu da dignu ustanak protiv Kraljevine za svoju drustvenu pravdu ako im Kraljevina namece neke drustvene politicke budalastine. Timocani u sukobima mogu i ubiti Kralja. Nikakav problem to nije.
Ali Timocani ne mogu da preuzmu drzavu niti da ruse drzavu. To ne moze.

Само општи Народни устанак са Вождом на челу, и својим војводама, проглашен испод шестолетног храста...

То лечи ову дахијски Руљократију постављену од Турака или ове постављене 1944.

Nema pravosuđa - nema sigurnosti imovine - banditi sudije drže predmete u fijokama

Sada je PLJAČKA crvene kriminalne oligarhije i ubrzali su te procese - skidaju gole i gule oguljene

Samo Kralj sa vojskom može pobiti ili ako se predaju pohapsiti ove crvene nesvetosavske kriminalce i uspostaviti pravosuđe, ali to kada padne EU i kada se SAD povuče iz EU, a za to će se pobrinuti velike sile koje se upravo bore protiv SAD-a

A najcrnje od svega je to što su u procesu osmodecenijske pljačke Srbije egzistencijalno zaštićeni uzurpatori dok je Srbima tiranin poručio da idu iz države koju su svojom krvlju stvorili ako im se ne sviđa.

Немој мене да оптужујеш да браним титоизам, нађи само једну моју поруку на форуму да ја браним Тита и комунизам и ја ћу рећи да си ти све у праву, али нећеш наћи, што управо доказује да се служите подметањем и лажима.
Ево још једног доказа ваше мимикрије и Брозове идеологије којом сте вођени, усташка парола је била : "Србе на врбе", коју је замијенила крилатица Брозових крвника : "Србе на Србе". Шта ви радите овдје на форуму, на све начине покушавате распирити мржњу између Срба како вам је ваш тата Јожа оставио у аманет, за мене сте гори од најцрњих усташа, а како и шта пишете вјероватно и јесте.
Idi čitaj hrvatsku vikipediju.

Nismo mi vas napali već vi nas i to ne jednom tako da je vaše vizija jedinstva da mi Srbi nestanemo a da vi prigrabite apsolutno sve.

Brozova epoha je prošla ali su njegovu misiju nastavili tvoji zemljaci koji su tokom prethodne decenije oterali stotine hiljada Srba, opljačkali milijarde kreditnog novca i pokušavaju da uspostave monopol bosanaca na vlasti u Srbiji i tu se završava svaka priča o bilo kakvom jedinstvu sa vama,

Mora da se fornira potpuno nova elita jer je njena pseudo verzija nastala u procesu titoizacije Srbije do te mere poremećena da nas je dovela do propasti koja glasi - juče su se zadužili još 10 ili 20 milijardi samo da bi otplatili rate za onih 40 milijardi kojima su nas već zakopali u dužničko ropstvo. I naravno da bi još više natrpali u svoje slamarice.

Idi čitaj hrvatsku vikipediju.

Nismo mi vas napali već vi nas i to ne jednom tako da je vaše vizija jedinstva da mi Srbi nestanemo a da vi prigrabite apsolutno sve.

Brozova epoha je prošla ali su njegovu misiju nastavili tvoji zemljaci koji su tokom prethodne decenije oterali stotine hiljada Srba, opljačkali milijarde kreditnog novca i pokušavaju da uspostave monopol bosanaca na vlasti u Srbiji i tu se završava svaka priča o bilo kakvom jedinstvu sa vama,
За кога то важи осим за вас маргиналце, имате изборе зашто не промијените нешто на њима, зашто стално гласате за исте људе који су углавном пречани, управо због оваквих ваших небулоза 95% популације вас гледа као кловнове.

Само општи Народни устанак са Вождом на челу, и својим војводама, проглашен испод шестолетног храста...

Pa vi od svega mozete naci samo sestoljetni hrast

За кога то важи осим за вас маргиналце, имате изборе зашто не промијените нешто на њима, зашто стално гласате за исте људе који су углавном пречани, управо због оваквих ваших небулоза 95% популације вас гледа као кловнове.

Kada su Monarhisti prvi put u velikom boju i nažalost pod potpuno pogrešnim vođstvom potomstva hercegovačkih partizana izašli na ulice 9. marta neotitoistička nomenklatura je izvela tenkove na ulice.

Kada je 2012. objavljeno da 47% Srba podržava Monarhiju krenuli ste u sumanutu kampanju i konstantne napade na Kraljevsku Porodicu.

Osim toga, naš je problem kako ćemo mi Srbi dalje organizovati Srbiju a ne tvoj.

Zamisli sistem gde bi ovo bilo gospodar a sirotinja raja na kolenima pred njim . Mene bi bilo sramota klanjati se pred njim i jednog prostaka nazivati velicanstvom
Генерално, ја не видим ништа лоше у монархији, али има ли нека линија до Немањића па да видимо, а овако, човјек претендује на престо као принц који се вратио из егзила, а сваки Кинез који држи радњу на овим просторима годину или две, боље прича српски. Не знам, мало ми је то дегутантно, али опет, баш ме брига, са мном то нема ништа. :D

Back