Povratak kraljevine

Pre će biti da imaš neki materijalni interes da tvoji zemljaci ostanu na vlasti u Srbiji pa zato i spamuješ ovde.
Па ја немам никакву материјалну корист ни од власти у мојој републици, а камоли да је имам од Србије.;)
На ову тему нисам ни дошао зато што ме нешто занима, али запали су ми за око недобронамјерни коментари вас неколицине, само из тог разлога сам се укључио у расправу.

Pre će biti da imaš neki materijalni interes da tvoji zemljaci ostanu na vlasti u Srbiji pa zato i spamuješ ovde.
Koji zemljaci? Neporecivi fakat je da je Vučić rođen i cijeli život proveo u Srbiji. Od sadašnjih ministara i političara gro njih su generacijama u Srbiji. Ili ćemo sad da gledamo i 6,7 koljena unazad? Koliko je BG imao stanovnika prije 100 godina?

To mnogo govori o tebi.
Зашто не цитираш моју поруку у цјелини, већ чупаш контекст, управо то говори о теби, ја никога не мрзим, а поготово ми не пада на памет да мрзим друге Србе, а ви овдје као отровнице просипате свој отров у намјери да изазовете подјеле међу Србима, тако да сте ви за мене непријатељи српског народа и док не промијените наратив, имаћете третман какав заслужујете.

Зашто не цитираш моју поруку у цјелини, већ чупаш контекст, управо то говори о теби, ја никога не мрзим, а поготово ми не пада на памет да мрзим друге Србе, а ви овдје као отровнице просипате свој отров у намјери да изазовете подјеле међу Србима, тако да сте ви за мене непријатељи српског народа и док не промијените наратив, имаћете третман какав заслужујете.
А чији си ти, синовац!?

Otrov ste posejali vi još davne 1914. i niste prestali da ga prosipate do dana današnjeg.

A to što mi ovde govorimo o vašem otrovu potpuno otvoreno nas ne čini razjediniteljima već pravednicima.

Predugo ste šibicarili zamenom teza kako su krivi ne oni koji su štetu naneli već oni koji se protiv nje bune.

To je necivilizovano.

A što se tiče onih koji se isčuđavaju kako je to tiranin njihov neka objasne zašto je vlast u Srbiji formirao kadrovski isključivo od svojih zemljaka.

Kako to da su im kadrovi Čačani, Požarevljani, Mitrovčani ili Novosađani doseljeni isključivo iz bosne i Krajine.

ako ne mrzis nikoga ko sto tvrdis, ne mos da mrzis i nas sumadince monarhiste bili mi otrovni ili hranljivi.

bosanska logika ybt.

Па прочитао сам баш ову цитирану и закључио да не живиш у Србији а можда и ниси Србин. Зато и питам: а чији си ти, синовац!?
Знаш како, основна култура је да се човјек прво представи, па тек тада пита другог ко је, према томе стрикане, представи се ко си, шта си и какве ставове заступаш, да видим да ли се и ти водиш истом паролом као ови "Србе на Србе", или неком другом, како бих знао какав став према теби да заузмем. ;)

ako ne mrzis nikoga ko sto tvrdis, ne mos da mrzis i nas sumadince monarhiste bili mi otrovni ili hranljivi.

bosanska logika ybt.
Ко је рекао да вас мрзим, само сматрам да се ви лажно представљате као Шумадинци, а у ствари сте неко ко мрзи српски народ и покушава да га по Брозовом рецепту завади паролом Србе на Србе.

Знаш како, основна култура је да се човјек прво представи, па тек тада пита другог ко је, према томе стрикане, представи се ко си, шта си и какве ставове заступаш, да видим да ли се и ти водиш истом паролом као ови "Србе на Србе", или неком другом, како бих знао какав став према теби да заузмем. ;)
strikane... rodja od emihsa :rotf:

isti stav, isto foliranje, isti prs u oko sumadiji.

Ко је рекао да вас мрзим, само сматрам да се ви лажно представљате као Шумадинци, а у ствари сте неко ко мрзи српски народ и покушава да га по Брозовом рецепту завади паролом Србе на Србе.
da citas izmedju redova sta pises i razumes kako se ofiras, promenio bi stil nastupa.

da citas izmedju redova sta pises i razumes kako se ofiras, promenio bi stil nastupa.
Човјече, са оваквим коментарима само дубље тонеш у небулозе.
glasali ga i tvoji sto su prebegli u srbiju.
Па јесу ли "ти моји" већина у Србији, или шта, ако су већина не могу да ти помогнем, ако нису, до вас је, у чему је проблем?

Човјече, са оваквим коментарима само дубље тонеш у небулозе.

Па јесу ли "ти моји" већина у Србији, или шта, ако су већина не могу да ти помогнем, ако нису, до вас је, у чему је проблем?
batice ja nikaki problem nemam.
jedino ti, koji si dosao na temu jer te nesto svrbi zesce oko srpske monarhije i brozovih zlocina po srbiji koje su cinili paz istorijske istine, najvise srbi iz krajina. a kada krenes da peres ruke i krv srba prebacujes na sumadijsko dvoriste, pokazujes da sve o cemu se ovde pise ima uporiste kano klisurina.

ne tuguj mnogo za nama, vi cete biti u bosni unitarnoj. taka vam sudbina da sa balijama i ustasama zivite. beograd je uvek bio svet.

Otrov ste posejali vi još davne 1914. i niste prestali da ga prosipate do dana današnjeg.

A to što mi ovde govorimo o vašem otrovu potpuno otvoreno nas ne čini razjediniteljima već pravednicima.

Predugo ste šibicarili zamenom teza kako su krivi ne oni koji su štetu naneli već oni koji se protiv nje bune.

To je necivilizovano.

A što se tiče onih koji se isčuđavaju kako je to tiranin njihov neka objasne zašto je vlast u Srbiji formirao kadrovski isključivo od svojih zemljaka.

Kako to da su im kadrovi Čačani, Požarevljani, Mitrovčani ili Novosađani doseljeni isključivo iz bosne i Krajine.

glasali ga i tvoji sto su prebegli u srbiju.

Добро, хајде овако, реците ми који су то планови кад монархија заузме трон, рекли сте да је прво извршити одмазду над Босанцима, Црногорцима и Личанима, затим протјерате из Србије све те омражене "пречане" бар до петог кољена.
Шта ћете послије тога, какви су вам планови даље, која вам је платформа?

Back