Povratak kraljevine

Генерално, ја не видим ништа лоше у монархији, али има ли нека линија до Немањића па да видимо, а овако, човјек претендује на престо као принц који се вратио из егзила, а сваки Кинез који држи радњу на овим просторима годину или две, боље прича српски. Не знам, мало ми је то дегутантно, али опет, баш ме брига, са мном то нема ништа. :D
Kada je Kralj Petar pod prezimenon Konjović otišao da se bori protiv Turaka u Bosni takođe je jedva govorio srpski.

Kada su Monarhisti prvi put u velikom boju i nažalost pod potpuno pogrešnim vođstvom potomstva hercegovačkih partizana izašli na ulice 9. marta neotitoistička nomenklatura je izvela tenkove na ulice.

Kada je 2012. objavljeno da 47% Srba podržava Monarhiju krenuli ste u sumanutu kampanju i konstantne napade na Kraljevsku Porodicu.

Osim toga, naš je problem kako ćemo mi Srbi dalje organizovati Srbiju a ne tvoj.
JEdino se slazem sa ovim da bi mi iz srbije trebali organizovati srbiju i da tu bosanac nema sta da trazi nek pravi monarhiju u svojoj bosni .
A to da vas je 2012 bilo 47% je smesno mnogo blize istini bi bilo 0.47% . To bi objasnilo i vas izborni uspeh od 0.5% vidis kolika je razlika kad ne procitas podatak dobro . Nula ne znaci nista i mnogo menja kad se nadje sa zarezom ispred broja

Што повлачи да си ти директан потомак тих бечких коњушара јер константно потенцираш те подјеле између Срба.
Podele su nastale nakon što ste se priključili AU hordi u genocidu nad Srbima, potom kada sa Brozovim ustašama počinili još jedan 1944.45. a danas su eskalirale jer pokušavate da uspostavite monopol nakon što ste opljačkali Srbiju, oterali miliona autohtonih Srba i doveli jednako toliko svojih zemljaka.

Ali kao što rekoh, Srbija nije tvoj problem.

Da vas ima 47% morali bi biti politicki vidljivi . Morali bi imati vlast jer nemoguce je da neko sa 47% podrske naroda na izborima ne uzme 51% po modelu je ne moguce . Ali misterije nema kad se nula vrati na njeno mesto 0.47% objasnjava vas izborni rezultat vasu politicku ne vidljivost . Vasu ne organizovanost i ne mogucnost da nadjete nekog ko bi vas politicki organizovao kako bi postali vidljivi u politici zemlje

PRESTOLONASLEDNIK: „HUMANITARNA KATASTROFA NA KOSOVU SE MORA SPREČITI“​

https://royalfamily.org/lat/prestolonaslednik-humanitarna-katastrofa-na-kosovu-se-mora-spreciti/

PRESTOLONASLEDNIK: „HUMANITARNA KATASTROFA NA KOSOVU SE MORA SPREČITI“

Povodom uznemirujuće vesti o mogućoj humanitarnoj krizi do koje može doći usled niskog nivoa zaliha lekova u Kliničkom centru Kosovske Mitrovice, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar je izdao sledeće saopštenje, izražavajući zabrinutost za dobrobit pacijenata i najoštriju osudu štetnog delovanja takozvanih prištinskih institucija:

„Nažalost, na pragu smo trenutka kada bi neodgovorni i štetni potezi koje su povukle institucije takozvane „države Kosovo“ mogli da imaju još ozbiljnije i opasnije posledice po Srbe koji se bore za opstanak u našoj južnoj pokrajini. Sa velikom tugom i uznemirenošću primio sam vest da kao posledica Kurtijeve odluke da polovinom juna ove godine blokira kamione sa robom iz centralne Srbije, u glavnoj apoteci Kliničkog centra Kosovska Mitrovica sada ponestaju lekovi.

To je nezamislivo i neprihvatljivo, duboko sam uznemiren i zabrinut za dobrobit pacijenata i svih ljudi kojima može zatrebati medicinska pomoć. Apelujem na sve one koji imaju uticaja na Kurtija da urade sve što je u njihovoj mogućnosti da se humanitarna katastrofa ne dogodi. Srbi su ponosni, i ovakvi pritisci neće pokolebati naš narod u rešenosti da ostane na svojim vekovnim ognjištima na našem Kosovu i Metohiji. Važno je da se ovo bezumno maltretiranje zaustavi. Ugrožavanje bolesnih i nemoćnih, igranje sa njihovim životima i zdravljem je, malo je reći, pogrešno, to je nešto što se u savremenom svetu ne može tolerisati i mora se zaustaviti pre nego što dođe do ozbiljnih posledica”.

JEdino se slazem sa ovim da bi mi iz srbije trebali organizovati srbiju i da tu bosanac nema sta da trazi nek pravi monarhiju u svojoj bosni .
A to da vas je 2012 bilo 47% je smesno mnogo blize istini bi bilo 0.47% . To bi objasnilo i vas izborni uspeh od 0.5% vidis kolika je razlika kad ne procitas podatak dobro . Nula ne znaci nista i mnogo menja kad se nadje sa zarezom ispred broja
То је сад дискутабилно питање, сасвим је ок кад рецимо мене назовете Босанцем јер ми је то географска одредница и не одређује ме етнички,дакле исто као кад ја вас назовем Србијанцима, међутим шта је са онима који већ неколико генерација живе у Србији, примјера ради дошао Босанац у Ваљево и оженио Ваљевку, син му такође оженио Ваљевку, колико је исправно унука назвати Босанцем, кад је то математички само четвртина крви?

Podele su nastale nakon što ste se priključili AU hordi u genocidu nad Srbima, potom kada sa Brozovim ustašama počinili još jedan 1944.45. a danas su eskalirale jer pokušavate da uspostavite monopol nakon što ste opljačkali Srbiju, oterali miliona autohtonih Srba i doveli jednako toliko svojih zemljaka.

Ali kao što rekoh, Srbija nije tvoj problem.
Ма подјеле су само у твојој глави, а проблем је што ти то не видиш. Народ исказује своју вољу на изборима, овако или онако, резултате имаш годинама уназад, свакоме је јасно да те огромна већина народа својим гласовима демантује, или можда тврдиш да Босанаца има више у Србији него Србијанаца!? ;)

Ма подјеле су само у твојој глави, а проблем је што ти то не видиш. Народ исказује своју вољу на изборима, овако или онако, резултате имаш годинама уназад, свакоме је јасно да те огромна већина народа својим гласовима демантује, или можда тврдиш да Босанаца има више у Србији него Србијанаца!? ;)

Srbijanci postoje samo u vokabularu bečkih konjušra i ostalih bosančerosa.

...

OBELEŽENA 206. GODIŠNjICA OD SMRTI VOŽDA KARAĐORĐA​

https://royalfamily.org/lat/obelezena-206-godisnjica-od-smrti-vozda-karadorda/

U Mauzoleju Kraljevske porodice, crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, danas je obeležena 206. godišnjica smrti Vrhovnog Vožda Đorđa Petrovića – Karađorđa, osnivača Kraljevske dinastije Karađorđević. G. Predrag Marković, član Krunskog saveta, prisustvovao je državnoj svečanosti kao izaslanik Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra.

U okviru ceremonije odavanja počasti vođi Prvog srpskog ustanka, vence na Karađorđev grob položili su: g. Predrag Marković, u ime Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, Voždovog potomka i starešine Kraljevskog doma, Nj.E. g. Nikola Selaković, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije, predstavnici Vojske Srbije, Opštine Topola, Udruženja Kraljevina Srbija, koje je pod Prestolonaslednikovim pokroviteljstvom, predstavnici Zadužbine Kralja Petra I na Oplencu, kao i građani koji su se okupili da odaju poštu velikom Karađorđu.

„Veoma sam srećan što je zaostavština mog pretka Karađorđa još uvek veoma živa i što se njegova dela i ogroman doprinos našoj zemlji poštuju i danas, 206 godina nakon njegove tragične smrti, kao što su se poštovali i u prošlosti. Ostao je upamćen kao veliki vođa našeg naroda, onaj koji je ujedinio Srbe i uspeo da ih povede u pobede koje su donele slobodu našoj otadžbini, posle vekovnog ropstva. Zato je Karađorđe i danas upamćen kao „otac moderne Srbije“, kako ga je i veliki Njegoš zvao“, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Па немој тако, ја нисам репа без коријена као неки овдје, у Србији живе Срби моја браћа којих се ја не одричем, тако да имам пуно право да се интересујем за њихову судбину.;)

Pre će biti da imaš neki materijalni interes da tvoji zemljaci ostanu na vlasti u Srbiji pa zato i spamuješ ovde.

Bosanci su ljudi koji zive u bosni ili koji su rodjeni bosanci . Na primer djavolcicu je majka iz srbije ali zivi u bosni tako da je bosanav ja zivim u sremu i ja sam sremac . Drugo bosanac po nacionalnosti moze biti srbin hrvat ili bosnjak ili nesto drugo . Mene je djavolcic nekoliko puta banovao dok mu nisam objasnio da je bosanac geografska odrednica a ne nacionalna . Dugo se siroma cak i zalio super moderatorima da ga nazivajuci ga bosancem nacionalno vredjam cak su i super moderatori bili kao i on i banovali me za nacionalno uznemiravanje jer sam zitelju bosne rekao da je bosanac ko da u bosni zive jukatanci a ne bosanci . Ali sada je shvatio i vise se ne zali kad se oslovi sa bosanac
Управо то и говорим, зато "унук" из мог примјера не може бити Босанац, јер је већ трећа генерација, а уз то има само четвртину крви босанских Срба, он је дакле много више Србијанац.

Back