ne bih ti savetovala ni pod tackom razno da se vratis i otvaras biznis u srbiji...Nemoj odmah da mislis da sam ja protiv svoje drzave da je ne volim i sl...ja sam stvarno dosla ovde ne znajuci sta me ceka...prosla put koji retko ko da bi se usudio da prodje...jednu sam sliku imala u Srbiji a ovd je nesto deseto...pa ipak...ni smrkom ne mogu da me isteraju koliko sam se zalepila za kulturu, za zakon za red i cistocu...to je ono sto mi je kod kuce falilo...Jedanaest god sam cucala na birou u medjuvremenu otvorila radnju velim da nesto krene...reketirali me svi redom..opsitna na prvom mestu...da ne pricam o pretnjama bombom i slicno da se pomerim sa doticnog mesta gde je lokal bio...zatvorim i pobegnem u nesto drugo..i tu problemi...gde god se okrenes nikom ne trebas...Ovde mi se cini da trebam i tekako...ako ni za sta drugo ono za ispomoc u svakoj grani posla pa radis a i zaradis.. Moja familija takodje ima mali biznis ali kako stvari stoje nista od toga...prodavnica u srbiji mora za vlasnika da ima goreg od gorih koji dodju da ti otmu svaku paru...sve ide nekako pogresno da me prosto i strah da turisticki dodjem...(uh najvise od pasa lutalica...) Eto u srbiji mogu da te izujedaju i nikom nista a tu u nemackoj npr ako ti se desi sreca pa te ujede dobices kintu...A narodnjake imas i na you tube sve redom...i sve mozes da vidis u srbiji preko kompa...nemoj da slusas dnevnik samo vremensku prognozu toje uglavnom tacno...