- Poruka
- 21.131
боље поводац него везивање за радијатор!
Zasto gospodo mora da se bira izmedju 2 uzasa, da li smo dotle stigli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
боље поводац него везивање за радијатор!
Zasto gospodo mora da se bira izmedju 2 uzasa, da li smo dotle stigli?
jesam, pazljivo sam procitala i taj i tvoje predhodne postove. tvoj zakljucak je da smo mi tamnicari i nek ti bude. jednog dana ces valjda znati o cemu pricas, a do tada....

Dobro,al razlika je sto ste vi trcali,ako sam dobro razumela,a za mojim sam samo JA trcala.Nazalost,nemam ovde familiju,ni nikoga ko bi mi pomogao,muz citav dan na poslu,znaci 100% sam ga samo ja cuvala,i nekad bude previseI moj je trcao, trcao i samo trcao,i dan danas trci...sa 10 mj je prohodao sam,i nikada mu nisam i nebi to stavila...a ledja su nam pucala,pucala i mi smo trcali,trcali i trcali za njim!!!
Sada je veliki decko koji voli zivotinje i cudi se cudom zasto ciko drzi na povocu cuku...i mene bi bilo sramota da on zna da sam i ja njega tako vodila u setnje ili da vidi slike Boze sacuvaj!!!!!!!!!!
Dobro,al razlika je sto ste vi trcali,ako sam dobro razumela,a za mojim sam samo JA trcala.Nazalost,nemam ovde familiju,ni nikoga ko bi mi pomogao,muz citav dan na poslu,znaci 100% sam ga samo ja cuvala,i nekad bude previse
i meni je povodac pomagao i uzano mi ide na zivce ovoliko zgrazavanje..tobozhe mi smo,eto,nikakve majke...E ti si stvarno kraljica, prava
![]()
Opet sam podelila bodove, ali cu se setiti za sutra
@tema:
Zao mi je sto neko ne smatra za argument to sto sam iznela da je to ponizavajuce i sto se time covek navikava na ponizavajuc odnos prema sebi od malena. No, to nije argument, izvinjavam se![]()
ne opravdavaj se za svoje postupkei meni je povodac pomagao i uzano mi ide na zivce ovoliko zgrazavanje..tobozhe mi smo,eto,nikakve majke...
![]()

ne kažem da ste nikakve majke. verujem da si morala to da koristiš...samo kažem da ja ne bih to koristila, što god da me je bolelo.
verovatno nisam imala muku koju ti imaš.
Dobro,al razlika je sto ste vi trcali,ako sam dobro razumela,a za mojim sam samo JA trcala.Nazalost,nemam ovde familiju,ni nikoga ko bi mi pomogao,muz citav dan na poslu,znaci 100% sam ga samo ja cuvala,i nekad bude previse
Pa,i ja sam sama trcala za svojom decom...to je normalna faza prohodavanja.
Zasto bih zalila sebe zbog toga,ili trazila opravdanje za svoje postupke...bzv...pa kroz to prolaze svi roditelji,ali bi me bilo sramota da pokazem detetu slike,gde je vezan,zato sto meni nije imao ko ga pomogne.![]()
Ne osudjujem ja nikoga,ali ne razumem zasto se se zene koje su koristile povodac toliko pravdaju...
Meni se ne svidja da unizim svoje dete toliko,a kome olaksava,niko mu ne brani da koristi.![]()
Пошто неко рече да нема аргумената ''против'' цитирах Ванду.
Због проблема са куковима са којима је рођено једно моје дете редовно смо посећивали ортопеде и сви су били једногласни: РОДИТЕЉИ НЕ СМЕЈУ ДЕТЕ УЧИТИ ДА ХОДА! Оно ће проходати само онда када буде спремно и зрело!
Значи, били су изричито против и поводаца, и шеталица, и водања детета за руке да би проходало...
Moram da komentarisem - ovo nije argument, ovo je tvoje, moram priznati, malo preterano misljenje.
sarkazam ili cinizam ili nešto treće?Blago vama ako su vam se deca pokrenula tek posto su postala razumna.
Da li jeste ili nije argument mogu da tvrde psiholozi....
sarkazam ili cinizam ili nešto treće?![]()
A sto stalno potezete psihologe i psihijatre?
Osim toga, argument objestivno to jeste ili nije. Ako psiholog to kaze, verovatno ce biti ali je i njegovo misljenje podlozno ispitivanju. Od strane drugog psihologa.
Decu ponizavaju neprimeren odnos prema njima, histericne kazne, zanemarivanje njihovih potreba, teranje u cosak, zakljucavanje vrata. To isto svojstvo dati povocu koji se koristi dva meseca je vise nego preterano
nesto trece. znam decu koja su od svog rodjenja pa nadalje bila mirna. moje je od rodjenja pa nadalje djavo.
za obe.moja starija je bila...užas po tom pitanju. lupala je glavu, jednom samo što nije pregrizla jezik udarcem brade o stepenice.
a mlađa - ništa. samo me je držala za ruku. ja idem - ona ide, ja stojim - ona stoji. i sve do 5. razreda je bila takva....
sad bi mi trebao povodacza obe.
kad porastu sve je mnogo teze posebno za nase zivce. Ali poenta, moja bar, i jeste u tome da im jos duuuugo trebamo i ne vidim nista lose ako i sebe malo sacuvamo