Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Nema potrebe da kolutaš očima,sama sebe demantuješ,dakle,promisli malo šta pišeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe da kolutaš očima,sama sebe demantuješ,dakle,promisli malo šta pišeš.
Ko zna sta si ti hteo da kazes?!postoji vezanemoguce musko zenkso prijateljstvo samo u vidu vezu ovo se nezove prijateljstvo
Da li je ovde stvarno u pitanju njena navodna zatucanost,ili činjenica da misli da je Crvena jabuka bolja![]()
Da li je ovde stvarno u pitanju njena navodna zatucanost,ili činjenica da misli da je Crvena jabuka bolja![]()
Ne postoje... definitivno...
Ja vetj godinama pokushavam da nadjem nekog druga, po mogutjstvu da bude gej, da budem sigurna da tje mi biti prijatelj...
Ima zainteresovanih?
Ono kao 'na 3,4,sad smo naj drugovi, otvaram ti dushu!' -.-
Ne postoje... definitivno...
Ja vetj godinama pokushavam da nadjem nekog druga, po mogutjstvu da bude gej, da budem sigurna da tje mi biti prijatelj...
Ima zainteresovanih?
Ono kao 'na 3,4,sad smo naj drugovi, otvaram ti dushu!' -.-
pa tako moz da bude sigurna da ovaj nece pokusati nestoo bozhe, trazhish da bude gej?![]()
o bozhe, trazhish da bude gej?![]()
Da, zhelim da bude gej, tako sam sigurna da netju chuti ono chuveno 'ja tebe ne gledam samo kao drugaricu' ili 'volim te na drugachiji nachin' ili tako to... -.-
i nisam rekla da je uvek loshe da se rodi neshto iz tog prijateljstva, al ja vishe ne bih da se radja bilo shta, ja bih druga! -.-
i btw, moj sadashnji dechko, sa kojim sam 17meseci mi je bio naj drug!![]()
Pa eto, mozda ti i sledeci drug bude dobar decko...
A zar ne postoji mogucnost da zenska osoba bude ta koja hoce nesto vise od prijateljstva?!?
Evo, mene je najbolja drugarica pitala da budemo nesto vise, pa nista...