POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je ovde stvarno u pitanju njena navodna zatucanost,ili činjenica da misli da je Crvena jabuka bolja :P

Meni je svejedno šta ona misli.
Ima pravo da voli stvari koje ja ne volim,
nego se post na ovoj temi malo kosi sa jednim na drugoj,
ali to ovde nije bitno.:cool:

-tema

Mislim da postoje.
Čini mi se da su snažnija od isključivo ženskih,
osim kad ta osećanja ne prerastu u one druge simpatije.
To onda prestaje da bude prijateljstvo.;)

Дефинитивно постоје. Из личног искуства знам. Дружим се и са момцима и са цурама, у друштву нас је исто, и момака и цура, тако да не знам зашто не би постојала мушко женска пријатељства?
Имам најбољег друга већ 5 година, ниједно од нас никад није помислило ни на шта друго сем на пријатељство. Такође имам још пар добрих пријатеља, опуштена зезанција, апсолутно ништа друго сем пријатељства. Па не заљуби се човјек у све што је супротног пола и хода. Ццц...Свашта.

jaoj...

mslim realno uvek postoji mogućnost da neko poželi nešto drugo

makar iz zabave, ne mislim na neviđenu ljubav i šta ti ja znam

naročito ako su baš dobri drugari, obije solo dugo, šta ti ja znam, lako kvrcne nešto

ko da se svi uvek zaljubljuju i žele sex samo iz nekih iskonskih pobuda

razne okolnosti nateraju na svašta

ne znači da je druagarstvo narušeno i prestalo ni ako se to desi

mislim ono, za SVe u životu ima izgovore E, može da se desi to i to (nešto negativno)

Ne postoje... definitivno...
Ja vetj godinama pokushavam da nadjem nekog druga, po mogutjstvu da bude gej, da budem sigurna da tje mi biti prijatelj...
Ima zainteresovanih?
Ono kao 'na 3,4,sad smo naj drugovi, otvaram ti dushu!' -.-

Naravno da postoje!
Licno iskustvo, vec 10 godina najbolji drugovi!
A nije mi jasno da se prijatelji traze, pa kad nekog upoznas, nebitno musko zensko, valjda se ukapirate ili ne!
Moj dJug i ja smo prosli kroz sve i svasta od najlepseg i najboljeg do onih najgorih situacija i bez obzira na sadasnje okolnosti uvek se ispricamo i izjadamo!
Nikad ni u jednom trenutku nije bilo nicega vise od prijateljstva!

Ne ,ne razumes me.....
Veruj mi ,da ukoliko postoji neka privlacnost tek tad prijateljstvo nece funkcionisati....
Nece biti kao pre,ne moze da ti se poveri a da ti(ili bilo ko drugi) ne protumacis na drugi nacin.....
Ali to nije u svim slucajevima,npr tako nije kod mene....Ja sam nasla i najboljeg druga i srodnu dusu .....

Da, zhelim da bude gej, tako sam sigurna da netju chuti ono chuveno 'ja tebe ne gledam samo kao drugaricu' ili 'volim te na drugachiji nachin' ili tako to... -.-
i nisam rekla da je uvek loshe da se rodi neshto iz tog prijateljstva, al ja vishe ne bih da se radja bilo shta, ja bih druga! -.-
i btw, moj sadashnji dechko, sa kojim sam 17meseci mi je bio naj drug! :)

Da, zhelim da bude gej, tako sam sigurna da netju chuti ono chuveno 'ja tebe ne gledam samo kao drugaricu' ili 'volim te na drugachiji nachin' ili tako to... -.-
i nisam rekla da je uvek loshe da se rodi neshto iz tog prijateljstva, al ja vishe ne bih da se radja bilo shta, ja bih druga! -.-
i btw, moj sadashnji dechko, sa kojim sam 17meseci mi je bio naj drug! :)

Upravo.

Pa eto, mozda ti i sledeci drug bude dobar decko...
A zar ne postoji mogucnost da zenska osoba bude ta koja hoce nesto vise od prijateljstva?!?
Evo, mene je najbolja drugarica pitala da budemo nesto vise, pa nista...

U redu, postoje i te situcajije, ali češće je da tip hoće "nešto više"... I što je najgore, uglavnom on i završi svaki kontakt... -.-

Back