E, dobra su ta prijateljstva.
Bas imam druga ciji mi se drug svidja
Eh, kako je lepo druziti se ...
Bas imam druga ciji mi se drug svidja
Eh, kako je lepo druziti se ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav sam i ja, stoka obicna...ali veruj mi, uvek znam lepo da popricam ako ti treba rame za plakanje, savet ili nesto sl... Kad sam sa drugovima, uglavnom zezamo drugrice, ali vi biste trebale znati da su decaci jedno, a devojcice drugo, mi kad vas zezamo ne mislimo ozbiljno...samo se na neki nacin okazujemo medjusobno. Obicna glupost...
Takav sam i ja, stoka obicna...ali veruj mi, uvek znam lepo da popricam ako ti treba rame za plakanje, savet ili nesto sl... Kad sam sa drugovima, uglavnom zezamo drugrice, ali vi biste trebale znati da su decaci jedno, a devojcice drugo, mi kad vas zezamo ne mislimo ozbiljno...samo se na neki nacin okazujemo medjusobno. Obicna glupost....
Postoje.
to ti je prirodna stvar
I vukovi u choporu se dokazuju jedni drugima
Al to je vishe neko dokazivanje samom sebi nego drugima, zadovoljavanje svog ega
a ego je odvratna stvar........
to ti je prirodna stvar
I vukovi u choporu se dokazuju jedni drugima
Al to je vishe neko dokazivanje samom sebi nego drugima, zadovoljavanje svog ega
a ego je odvratna stvar........
to je mozhda kod dece tako, u mom okruzhenju primecujem samo povecanu naklonost prema toj zhemskoj (moj ortak se sad ne odvaja od jedne klinke, al' nema muda da bude konkretan)primetio sam da decaci uvek zezaju i nekad vredjaju bas onu osobu koja ima se svidja.
zato sam ja siguran da nijedna meni nece reci da je zaljubljena u mene dugi niz godina![]()
Ok, jedan post kaze da, postoje musko zenska prijateljstva, drugi post kaze ne, takva prijateljstva ne postoje.
Na kraju, dolazimo do zakljucka da to zavisi od osobe kao individue.
Neko ima dobrog prijatelja suprotnog pola, neko ne. I kraj price.
Postoji...pa-Majice...de-si-ti?...)))
Pf... aj sad jedno savrseno glupo pitanje: Zasto se podrazumeva i ne dovodi u pitanje da bi sve to bilo izgubljeno da ste bili i mozda jos uvek ostali u vezi?ja sam pre tri godine trebala da se smuvam sa nekim deckom..i onda smo mi poceli da se druzimo i ta nasa veza se nije ni spominjala..sada smo najbolji drugovi,pricam mu sve, prica mi sve...a mogla sam to da izgubim da sam se smuvala sa njim..znaci,kod mene POSTOJI !!!
zato sam ja siguran da nijedna meni nece reci da je zaljubljena u mene dugi niz godina![]()