POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, postoje ali traju odredjeno vreme, a zavrsavaju se na dva nacina:
1. Iskrve se i skoro poubijaju jer se ne kontaju
2. Nju prevari njen decko, pa brze-bolje otrci kod svog najboljeg muskog prijatelja pa mu se sita isplace na ramenu i na kraju mu se da kao nagradu za sve to vreme koje ju je trpeo i slusao njene ljubavne jade.
I, eto svadbe :D
To je to.

Pa, postoje ali traju odredjeno vreme, a zavrsavaju se na dva nacina:
1. Iskrve se i skoro poubijaju jer se ne kontaju
2. Nju prevari njen decko, pa brze-bolje otrci kod svog najboljeg muskog prijatelja pa mu se sita isplace na ramenu i na kraju mu se da kao nagradu za sve to vreme koje ju je trpeo i slusao njene ljubavne jade.
I, eto svadbe :D
To je to.

Ау, човече, која машта. :lol:

Није баш све тако црно- бело, али да, у праву си, пријатељства ретко успевају, макар у мом случају :(

Slabo... mogu da imam ortaka za zaebanciju,ali kad druga nikad!
drug mi nikada necje mocji biti drugarica :mrgreen:

Jeste tacno,ali drugovi nekad ispadnu bolje drugarice od tvojih pravih drugarica! Drug moze da te i odbrani...nikad ti nece zavideti,bice uz tebe i mozee te vise razumeti i posavetovati bas zato sto je musko! Dok drugarica koju mislis da poznajes...je ustvari ljubomorna,zavidna..i gleda da ti smesti,odnosno po vasem teen recniku da te zayebe...a da nisi ni svesna zasto je to tako.:D

Jeste tacno,ali drugovi nekad ispadnu bolje drugarice od tvojih pravih drugarica! Drug moze da te i odbrani...nikad ti nece zavideti,bice uz tebe i mozee te vise razumeti i posavetovati bas zato sto je musko! Dok drugarica koju mislis da poznajes...je ustvari ljubomorna,zavidna..i gleda da ti smesti,odnosno po vasem teen recniku da te zayebe...a da nisi ni svesna zasto je to tako.:D

Znam...
ali ja takve drugove nemam :( niti sam chula da takvog druga iko u mojoj okolini ima :confused:
ovi moji su tu samo za zayebanciju..kad treba da se zaebava,smeje,lupaju gluposti..
josh su prvi kad treba da se uradi neshto protiv nas.. tj.da se naljute,da nam napakoste,itd..
stoke :(

Znam...
ali ja takve drugove nemam :( niti sam chula da takvog druga iko u mojoj okolini ima :confused:
ovi moji su tu samo za zayebanciju..kad treba da se zaebava,smeje,lupaju gluposti..
josh su prvi kad treba da se uradi neshto protiv nas.. tj.da se naljute,da nam napakoste,itd..

Da znam ...i ja sam imala takve drugove! Veruj mi drugarice su ti najgori neprijatelji! Ima i dobrih...ali kazem ti iz nekog svog iskustva ,a i iz iskustva mnogih mojih sadasnjih prijateljica da se pazis prijatelja,a od neprijatelja i ne moras toliko jer za neprijatelja znas vec sta odprilike moze da te ocekuje jer te mrzi! Drugarica moze da glumi da bi te obrlatila ili iskoristila jer si dobra osoba. cuvaj se takvih i ne dozvoli da te povrede! A sto se tice samih prijateljstava...tek ce to vremenom doci... na svoje mesto:manikir:

Ne postoje, svi muskarci su za zene muske svinje, a zene su stvorene samo za kara.nje!! Gotova prica! Je.bem ti mozak, koji debil covek mora biti da bi postavio "Da li postoje musko-zenska prijateljstva" pitanje!

1. Muskarci su svinje za feministkinje (mada, u svakoj zeni zivi mala feminsitkinja...tj. negde manja negde veca :P ) - ali ima njih i dobrih. Znam jednog :D

2. Zene za kara.nje, kako ih nazivas, opet nisu sve...Ali ima i takvih - neke naplacuju, a neke ne itd, da ne duzim...

3. Dobra je tema ;) I like it :)

Znam...

Takav sam i ja, stoka obicna...ali veruj mi, uvek znam lepo da popricam ako ti treba rame za plakanje, savet ili nesto sl... Kad sam sa drugovima, uglavnom zezamo drugrice, ali vi biste trebale znati da su decaci jedno, a devojcice drugo, mi kad vas zezamo ne mislimo ozbiljno...samo se na neki nacin okazujemo medjusobno. Obicna glupost....

1. Muskarci su svinje za feministkinje (mada, u svakoj zeni zivi mala feminsitkinja...tj. negde manja negde veca :P ) - ali ima njih i dobrih. Znam jednog :D

2. Zene za kara.nje, kako ih nazivas, opet nisu sve...Ali ima i takvih - neke naplacuju, a neke ne itd, da ne duzim...

3. Dobra je tema ;) I like it :)

E to, svidja mi se sve osim 3....:D

Takav sam i ja, stoka obicna...ali veruj mi, uvek znam lepo da popricam ako ti treba rame za plakanje, savet ili nesto sl... Kad sam sa drugovima, uglavnom zezamo drugrice, ali vi biste trebale znati da su decaci jedno, a devojcice drugo, mi kad vas zezamo ne mislimo ozbiljno...samo se na neki nacin okazujemo medjusobno. Obicna glupost....

Dada, to ti pricam :D
Po mojoj teoriji rame za plakanje daje pozitivne rezultate xD

Back