postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ marija ...pa vec od jula avgusta bice necega interesantnog kada je ljubav u pitanju..
@ jeca..decko sa kojim si dobro je aspektovan sanse za brak su 70 posto..Veliku lovu neces imati ali neces ni oskudevati...trenutno se otvara jedno dete zensko....
@ mackic imas aspekte preseljenja dalje...ali nesto to ne traje duuuuugo....ne znam koja zemlja...
@ sami...da voli te...
@ lazna princeza ne ono sto ne moze biti a mi otome mislimo samo nas vuce unazad...zato pravac u buducnost/bez razmisljanja o proslosti...Pozdrav

Hvala veliko Tarot,
Do sada nisam imao, niti sam nedaj Bože (nikome) izgubio dete.
Još jednom se zahvaljujem, i očekujem da će se vaša prognoza ostvariti,
to mi je želja, i pored dosadašnjih silnih muka u životu, dalo životni eliksir.
VELIKO HVALA I POŠTOVANJE.

Izvinjavam se ali me interesuje i sledeće:

5,26,38,46,57
- da li će moj otac koji je bolestan prodati porodičnu kuću u selu u kome smo se rodili : moj otac, moja pokojna sestra i ja

9, 20,27,35,49
- da li će svoj stan koji mi je poklonio (a koji sam otkupio svojim novcem i plaćao porez 15 godina) - tražiti da mu ga vratim i pokloniti ga drugom;
7,15,23,36,48
- da li će i kada uopšte pristati da stanuje u stanu koji sam ja adaptirao za sebe a koji se nalazi na istoj lokaciji na kojoj je i mama dobila stan

@ oblutak ..veoma su male sanse ...skoro i da ih nema...ako bi to nekako uspeli taj bi se brak brzo raspao...
@ leoskorp ovo su previse detaljna pitanja da bih mogla da vam odgovorim/posebno ovako virtuelno/ ipak ono sto vidim da vi u tom stanu ostajete....
@ Draguljov....tesko...aspekti zivota su na ovim prostorima...
@ YYY pa uspesna veza moze da bude mnogo sta....bice ti lepo sa njim dok traje....a da li te voli to moras sama da vidis...ima lepih emocija ali da li je bas ljubav...
@ Mal;a hoces....period za in je od 2008 do 2012 pa eto...
@ jeca ti imas aspekte da ces ziveti u inostranstvu...vec od iduce god.ti se otvaraju sanse..ako ne odes do 2010 onda...tesko....ipak koliko god dugo bila na kraju se vracas da ovde zivis..Hvala na ponudi za sada nista..Pozdrav..
@ Cupavica pa imate dobre aspekte za prodaju nekretnine ali ili od sep.do nov ili u toku 2008...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back