postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tarot, hvala jos jednom za pp.....

a sada opet......Svidjam se jednom coveku 68 god, razveden, ima troje dece, pitanje bi bilo dal uopste ta kombinacija meni, nama odgovara (mislim na mene i njega)?...ili da cekam tu drugu polovinu 2008 kada dolazi TAJ sudjeni?

43, 57, 11, 24, 9

@ marija mislim da hoces....malo imas otezavanja ali 70 posto....
@ oblutak...pa mogao bi da bude pravi.....80 posto...ako dodje do prekida kraj 2008 donosi novu ljubav...
@ ivancica e do Crne Gore da..to moze...
@ il terno ....kraj ove godine i pocetak sledece su dobro aspektovani za preseljenja...
@ nepopravljiva ...viza nije nesto sto je tooooliko sudbinski bitno pateze da mogu da ti kazem..ipak koliko vidim sanse su dobre....putovanje ti se otvara ovog leta..a gde to ne vidim..
@ julli...nazalost ne...to ti ne bi donelo nikakvu `dobit`
@ leoskorp..koliko mogu da vidim to ce pre biti vanbracna zajednica.....ipak to zavisi i od vas a ne samo od nje....

tarot:
Evo u jednoj od tema odgovori niko se ne javlja pa ja cu za vasa pitanja otvoriti tarot i dati vam odgovor.Nema reklame,nema mog br.telefona,nema adrese sve ide preko foruma i samo na taj nacin!!!!nema tarot bas veze sa astrologijom ali ni neke druge teme ovde ih nemaju pa...

Malo me izbaci iz takta kada se neko tako malo `neposteno` izreklamira pa resih da vam ja `posteno` otvaram karte/kada imam vremena/

Unapred se izvinjavam doticnoj ako je iz nekih `opravdanih` razloga bila odsutna sa teme!!
E pa izvolite...pitajte....

Da ce poznanstvo sa "njim" preci u nesto ozbiljnije tj. vezu?
Brojevi: 12, 3, 45, 52, 49

Hvala! :wink:

Osecam se pomalo glupo, jer nemam pojma sta je zapravo tarot i kako funkcionise, ali... Trenutno me nesto jako zanima, a to je-gle cuda-ljubav. Da li ce mi se nesto lepo desiti na tom polju u naredna... pa recimo... 3 meseca? Brojevi su: 5 ,1 ,2, 23, 25. Hvala!

Evo i ja bih postavila pitanje-dva :

Kada ce se pojaviti On pravi :1; 3; 7 ;9; 5..?

Da li ce biti stranac ( pod ovim podrazumevam i bivse Republike u regionu) ili odavde Beograd-Srbija : 33; 57; 25; 34; 63..?

Da li cu uvek ziveti u Beogradu : 31; 21; 41; 51; 37..?

Hvala tarot, unapred!

@ Devojcurak...ovo bi mogla biti interesantna komb.ipak neko od vas dvoje ce ne karaju biti razocaran..ali po kartama savet je pokusaj ali bez velikih ocekivanja...
@ Il t.. imaces...jedno ja vidim a godine pa...2010..2011..
@ Mali Srb...sada je pitanje sta je za tebe dugoo..ali imate dobre aspekte ova veza bi morala da potraje...malo ona ima mogucnost da se nesti rpreispituje o tebi..da razmislja hoce ili nece/negde kraj leta.../dobra je veza ipak 80 posto je to prava stvar
@ mrs....pa jul...avgust,,sept..ali i ti moras da se `potrudis`
@ juli..za sada da kada se budem umooooorila pozdravicu vas i to je to...
@ Cao pa malo su manje sanse za nekom bas vezom...recimo 60posto....ipak nemoj gubiti nadu malo neki drugaciji pristup njemu..pa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back