Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
@ lazna princeza pa bas u potpunosti ne...mozda se nesto i lepo dogodi/imat takve aspekte/ ali nije to ono cemu se ti nadas..neko drugi ti je ove godine mnogo lepse asp.
@ nina ljubav tek od jeseni krece na bolje..ipak prava ljubav te ceka 2008
posao ces promeniti..nemas ovde aspekte za duuugo ostajanje a ni za uspeh
@ peskir..ako ih imas ovaj period do 2010 nije bas sjajno aspektovan..tako da ces i dalje osecati verovatno te teskoce..ipak od 2008 krece blago olaksanje..potrazi jos neki nacin izlecenja..mozes biti prijatno iznenadjen/a
@ cupavica TEBI stoji dvoje dece a vama???...pa tesko da mogu da ti garantujem...ipak postoji velika mogucnost da to bude bas on..
@ ivancica..ti si bas,bas sigurna da ce to biti Jovan?? pa najverovatnije hoce ali ipak ostavi malo prostora da mozda i nje to on...TEBI je brak aspekt.u 2008 pa u 2009..a dece ces imati..
@ mrs deep Nemoj molim te Milana...Lik je ....pa neopisiv...a i veoma je ruuuuzno sto pravi od tolikog naroda budale..Ja sam daaaaaaaaaaleko od Milana tarot cara..ma covek je ..necu da koristim bas te teske reci za njega ali.........
Hvala Tarot na odgovorima.
- za sada nisam ni u kakvoj vezi ...
- u vezi finansija očekujem da se ostvare tvoje prognoze ali sredina 2008 je dugo, čitava godina...ali izdržaću
- u vezi zdravlja hteo sam da pitam:
12,8,56,52,9
a) oba roditelja su srčani bolesnici, žive na dve lokacije pošto su razdvojeni od 1972god.
a povrh svega imali smo tragediju u porodici pre šest meseci (umrla mi je rodjena sestra od raka)
interesujeme njihovo zdravlja i da li ću ja izdržati da ima pomognem (i fizički i psihički i zdravstveno.) dok druga osoba za koju si predvidela da ću upoznati u drugoj polovini ove godine..
@ Leoskorp ti imas mnogo vise enrgije i snage nego sto mislis..i na zalost ne mozes nista sto se njihovog zdravlja tj. sudbine tice..ipak mozes da im pruzas kakvu takvu utehu/kao sto verovatno vec i radis../Gubitak nekog tako bliskog je prejaka tragedija ipak ti ces izdrzati...cini mi se da ce mamino stanje biti malo ugrozenije ove godine ali koliko vidim/i iskreno se nadam../ nece se nista bas tragicno dogoditi...Neko bi iz okruzenja mogao malo da olaksa jednom od roditelja..da bude uz njega i kada je zdravlje u pitanju/a to ne mislim na tebe../samo ne vidim da li majci ili ocu..
Izdrzaces i zelim da ti buducnost bude mnogo bolja od proslosti...
Hvala veliko Tarote na odgovorima koji u ovom trenutku mi daju snage da izdržim.
Izvini hteo bih da te pitam :
5, 26,36,48,62
- kako ću upoznati buduću partnerku (sada sam sam), šta je po profesiji i kakav će nam biti
zajdnički život (da li će biti mladja ili starija od mene...).
Ovo pitanje je sada pored mog zdravlja, za mene najvažnije.
Hvala unapred.
Zdravo Tarot, evo i ja kao i mnogi drugi o g-dinu ,, pravom ,,.... Moje pitanje je da li je ,, on ,, onaj pravi? Brojevi su: 6, 18, 23, 45, 58.
Hvala, unapred!
@ ana p to bi mogla da bude veoma lepa veza i mogla bi da potraje obrati paznju da se neko sa strane ne umesa pa da ove dobre aspekte pokvari...
@ leskorp e sada bas toliko detaljno i pored sve dobre volje nemogu da idem...upoznavanje ide spontano negde ne preko nekoga i bice to malo komplikovan odnos..ali imaces nekoga pored sebe..verovatno tvoje god.ili malo starija...
@ oblutak za sada jeste..ipak vremenom ovde emocije blede i ovo se komplikuje...ipak uzivaj sada...
Ella pa bas se trudim da izadjem u susret...znam koliko je svakom svoj problem bitan..opet cu da se ponovim ja iskreno verujem da koliko das toliko i dobijes...pa....
@ juli 2008 pa 2010 pa 2012 su godine braka...hoce ima lepe aspekte i sve ce biti ok...sa odlaganjem tj cekanjem i mama ce dobiti penziju..
@ malla eto bas interesantno...pa sada da je gatanje nije ali ni meni sada ne pada na pamet neki adekvatan izraz
@ croco.. e koliko ja vidim moze doci sada do zastajkivanja u nekoj realizaciji ali nista nije nepovratno izgubljeno..znaci uz odlaganje ima dobre sanse..
@ jelena stamb.pitanje bi moglo da bude reseno od 2008 god..a i 2010 je dobra za nekretnine
@ Draguljov pa koliko ja vidim ti vec znas da li je on taj...mislim da je on veoma blizu da bude bas taj...
Sutra me ceka naporan put i tezak razgovor, na sta da obratim paznju kako bi sve ispalo najbolje moguce
16 18 23 6 5
jos jednom hvala, cesto pomislim na tvoje odgovore kada mi je najteze i pomognu mi