postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nepopravljiva...pa hoces...a ispiti..jedan teze ide..ne znam koji to bi numerolog pre mogao da ti kaze..ipak 90 posto prolazis oba..
@ Beograd pa ozbiljno ne ali ima aspekata da bude nesto kratkotrajno i lepo.....imas ok aspekte karijere..bices zadovoljna...malo vise truda oko toga i ostvarices se na tom polju...
@ Crocodile...Zapalicu je!!!!! a sta je draga sa njim a ne sa kucom?????! Ma da li me ti to ozbiljno pitas..?

@ Il treno.....pa imate neke lepe zajednicke aspekte sansa da se udas za njega je 60 posto..ipak mislim da ce kraj 2008 doneti novu ljubav??...on bi morao biti stariji od tebe...
@ leoskop...ove godine sigurno ne...a i naredne godine nisu bas aspektovane za zavrsetak ...ipak ako iskreno to odlucite imacete energiju da to dovedete do kraja..ipak trebace truda...nije bas olaksano...

tarot:
@ ivancica..ti si bas,bas sigurna da ce to biti Jovan?? pa najverovatnije hoce ali ipak ostavi malo prostora da mozda i nje to on...TEBI je brak aspekt.u 2008 pa u 2009..a dece ces imati..

Hvala Tarot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ja se nadam da je to on...volela bi da je tako...
I ako moze jos 1 pitanje.............da li mi kroz brak vidis i selidbu u dalje krajeve......
23. 11. 53. 31. 2

@ julli eto preskocila sam.....jeste mu s vremena na vreme stalo...seti se,zeli da dodje do tebe ali to je trenutno i brzo ga prodje....a zasto e to ti ne mogu reci ja...eto takav je i ostace takav...
@ il terno ..taj novi....
@ leoskorp e pa onda samo napred.....
@ pa bas zakonski razvod-papirima malo teze ove godine...ali najpovoljnije je od septembra...
@ Crocodile..pa sta da radim kada te ne razumem ..ajde pokusaj malo konkretnije...sta sta ce biti da li cete prodati...zameniti...renovirati????pa da ti odgovorim
@ ivancica....pa ako bi volela onda pametno na tome i radi...selidba da ali ne bas u daaaaaleke krajeve...

@ nature zaista ne mogu nikome da vidim da li ga ona druga osoba voli....pa ta emocija je tako promenljiva da ako danas jeste sutra ne mora biti...a pomirenje je aspektovana pa recima 60 posto..ipak i ako se pomirite ova veza se zavrsava..nije on taj..prava ljubav 2009....
@ jeca ..o ljubavi evo ispred...a veza je poprilicno lepo aspektovana..moguce je neko komplikovanje ali mislim da cete pregurati...
@ Mikana pa imas lepe aspekte za ucelje,skolu tako da je to verovatno veoma ostvarivo...2008 pa 2009 ...su dobre godine..

@ Draguljov pa godina 2008 ili 2009.....onda tek 2012...pa ti pozuri....Dece ces imati...koliko vidim dvoje je aspektovano/ne pitaj kada...ne vidi se..../
@ nepopravljiva pa to je ovako nezgodno uopsteno pitanje...ipak da pokusam...ponedeljak ti je pozitivan dan...imas mogucnost da uspes u necemu...ipak ponavljam tesko ovako uopsteno posebno ako to za tvoju zivotnu sudbinu nije mnogo bitno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back