postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet ja o ljubavi......molim te tarot, reci slobodno ako sam vise dosadna....ali posto je sa onim deckom definitivno gotovo.......sada bih te pitala......... kada cu upoznati svog bracnog druga kako vi kazete sudbinskog, i stati na ludi kamen.....i konacno postati mama?

2, 47,27, 26 i 18!!!

Cao!
Citam vec neko vreme ovu temu pa evo i ja da postavim neka pitanja ako moze!
Deluje mi zanimljivo!
Mene zanima ,posto pokusavam da ostanem u drugom stanju kada ce mi to uspeti,kada mi je najpovoljniji period?4,7,10,12,26
A drugo pitanje je u vezi studija,da li cu diplomirati uskoro?2,4,7,17,34
Hvala unapred!

tarot:
@ mrs deep Nemoj molim te Milana...Lik je ....pa neopisiv...a i veoma je ruuuuzno sto pravi od tolikog naroda budale..Ja sam daaaaaaaaaaleko od Milana tarot cara..ma covek je ..necu da koristim bas te teske reci za njega ali.........
Izvini,mislila sam da je on!....aj jedno pitanje-Hoću li ući u vezu sa jednom škorpijom sa kojom sam već dugo u kvazi drugarstvu? evo brojevi 4.54.12.7.21.

@ vekish uf nesto ovde malo teze ide...kao da bi neki predmet mogao da te malo muci..ipak dobri su aspekti da to bude ove god.70 posto da....
@ devojcurak..nekako sam znala da ce tako i biti...2008 od marta najverovatnije 80 posto donosi novu pravu ljubav..pa srecno...
@ mirka od avgusta do decembra su ti dobri aspekti za trudnocu pa od aprila 2008..imaces dece alimalo teze ide...Uskoro?? e sada to je relativno sta je za tebe uskoro ali diplomiraces

@ ana p koliko sam ja videla to je zensko ali....eto..
@ jeca 2009,2011 su asp.za brak...suprug je neko priblizno tvojih godina,tek ce on u braku postici neki poslovni uspeh,malo kompl. i tezak/mislim karakterom/ ...
@ cupavica moze ali sa brojevima
@ mrs deep sreca da nije milan jedini koji `kao radi` sa tarotom...ovo se kod tebe moze razviti u nesto vise ali samo kao avantura ...tesko da ce postati prava ozbiljna veza...

@ maja imas mogucnost da budes sa njim opet..malo to teze ide ali da..ipak to na kraju nece biti to..tebe ceka neko drugi...
@ leoskorp da imaces..jedno se `vidi`...ali u malo `kasnim` godinama
@ julli trenutno nema nikoga pored tebe...
@ SUN koliko ja vidim imas dobre aspekte ucenja tako da 80 posto hoces..ipak malo vise truda ces morati da ulozis...
@ cupavica...uf njoj su sinovi aspektovani....mozda 60 posto cerka od maja 2008 do kraja te god./ako zatrudni/
@ avakuma imate aspekte nastavka....ako to ne krene do kraja juna ponovo nece ni biti..ali i nije on taj pravi..

Hvala veliko Tarot!

Interesuje me samo jedno, ja imam 50 god. a rekli ste mi da će mi buduća partnerka biti približno mojih godina ili možda starija, kako ću onda imati dete sa tom ženom. Da neće možda biti žena mladja - koja je u reproduktivnom periodu ili možda sa nekom drugom ženom.
Deca - ondnosno dete je nešto najlepše u životu što čoveku može da se desi to je božji dar.
8,12,15,42,50.

Poštovanje i puno vam hvala

@ leoskorp...pa moze i zena starija da ima dete/da ne ulazim sada u detalje ali ne nastupa menopoauza kod svih zena do 50.../ a druga malo je tesko ovako preko foruma da dam 100 posto odgovor kada nemam ni datume niti vidim osobu..ipak ako do sada nije u vasem zivotu bilo `gubitka dece`/razumecete me sta mislim..onda bi mogli 80 posto da imate za par god dete...
@ crocodile e pa draga moja ubila me ne ubila tebi je izgleda opet decak aspektovan.. a s kim... e pa sa njim!!!!/cik sada pogodi na koga sam mislila/
@ nina B je malo cudan lik ...ne znam koliko bi ti bilo dobro da budes sa njim...pa ima nesto sto ukazuje na njegovu zelju ali nije to nista ekstra...imate sanse ali male...ipak nije bez nade...
@ Devojcurak Hvala!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back