Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 60.951
Možda je u pitanju neurološki Kovid. Dešavaju se prave strahote.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je u pitanju neurološki Kovid. Dešavaju se prave strahote.
neki poumirali, neki ubijeni, neki se skljokali čak ispod svog nivoa, silni razvodi a hteli zemlju da vode a ne umeju svoju kuću
a sta ste vas dvojica postigli? dece, brakova - koliko? nula?A nekada je bio tako silan:
a kako mozemo da znamo? mozda on ne valja,a mozda ona?Nije trebao da se razvede, to mu je greska.
Pa evo ovde, on rece da je jos uvek voli. Ako je voli, nije trebao da se razvodi. Bog nam daje partnera da nas trpi i u zlu, a ne da se razvodimo.a kako mozemo da znamo? mozda on ne valja,a mozda ona?
ako nije gej, bi, vidis sta pisu i slika da se drze za ruke? ne znam stvarno, mozda se ona razvela od njega zato, ili zbiog necega drugog, pa je zato on sada olupinaPa evo ovde, on rece da je jos uvek voli. Ako je voli, nije trebao da se razvodi. Bog nam daje partnera da nas trpi i u zlu, a ne da se razvodimo.
https://forum.krstarica.com/threads...-cede-jovanovica.1022781/page-3#post-50548497
Mozda, i ja sam posumnjala, ali u ovom videu je objasnio da nije to posredi i da su novinari namerno tako nazvali a zapravo je izasao iz restorana zbog vrucine i pridrzao se za tog decka tj. komsiju zbog ruke.ako nije gej, bi, vidis sta pisu i slika da se drze za ruke? ne znam stvarno, mozda se ona razvela od njega zato
ma, da, nego vidis sta je tema, navatan ceda pod gasom na pijaci, pa kada da pije, kada radi? - pazi, mi smo na forumu politika, a cime se bavimo? kao da nema ozbiljnijih temaMozda, i ja sam posumnjala, ali u ovom videu je objasnio da nije to posredi i da su novinari namerno tako nazvali a zapravo je izasao iz restorana zbog vrucine i pridrzao se za tog decka tj. komsiju zbog ruke.
Tesko da ce tek sad u ovim godinama to da postaje, i ja nesto ne verujem.
Pa dobro Ceda je bio politicar, pa verovatno zato.ma, da, nego vidis sta je tema, navatan ceda pod gasom na pijaci, pa kada da pije, kada radi? - pazi, mi smo na forumu politika, a cime se bavimo? kao da nema ozbiljnijih tema
jeste, titoisticke udbePa dobro Ceda je bio politicar, pa verovatno zato.
Ma nema Ceda veze sa ovim protestima. Zamaras vec sa tom tvojom titoistickom udbom.jeste, titoisticke udbe
ubaceni elemnt da preuzme studentske proteste
to su pokusali i sada preko grupa stavi svice, sa milom pajic i rbnaislavom djurdjevic u ns. dinkovim eprjanicama.
dobili su kukra od studenata u bg i sirom srbije...
PAMETNI STUDENTI NE NASEDAJU VISE NA igre titoisticke udbe . rezim i opozicija jedna ista kuhinja
gde sam ja rekao da ceda ima veze sa ovim rpotestima, ajde mi andji jednu recenicu.Ma nema Ceda veze sa ovim protestima. Zamaras vec sa tom tvojom titoistickom udbom.
Prvo i prvo ti si se nadovezao na moj post, a ne ja na tvoj. Meni o Cedi ne moras da pises, nemam nimalo dobro misljenje o njemu iz proslosti. Medjutim u sadasnjosti mislim da ga niko nije ni zvao ni "poturao" na te proteste, tako da si u krivu i vidis "titoisticku udbu" i tamo gde je nema.gde sam ja rekao da ceda ima veze sa ovim rpotestima, ajde mi andji jednu recenicu.
to sto ti ne razumes sto drugi napisu je drugi par cipela.
evo ovako kontra bote, ceda je bio titoisticki piun sistemski igrac (sistem ej pozicija i opozicija, sve to isto, samo podeljene uloge) i odradio ej svoje a potom sm ovideli, drugar iz silerove a potom drugar i vucicev naravno...
danas su studenti prozreli tu igru koju je udba pokusala ponovo . ako moram da ti crtam (sto je zalosno) pokusali su to svi znamo 01.02 2025 na blokadi tri msoat se i videlo kada su studenti iz bg i srbije se odrekli i distancirali do vrha studenata u ns , tj grupa STAV I SVICE (udbaska kuhinja) njihovih perjanica i dinkovih studenata mile pajic i njenog intimusa branislava djordjevica...
jer su ovi pokusali u subotu ujutru bez pitanja ostalih studenata iz bg i srbije da menjaju program i ubace GOVORNIKE IZ PRO GLAS, BJELU KESICA OBUCINU i jos neke opozicionare...
tada su studenti iz bg psole blokade od tri sata napustili novi sad i odustali od planirane bloakde mosta slobode 24 h jer su ovi ubaceni govornici trebali da govore u 19 h
od 250 000 u ns tada je ostalo svega 3000 i to aktivista grupa stav proglasa marinike i kompanije ...
na sva zvona studenti iz bg i srbije su se ograidli mile pajic i novosadskih plenumasa kao i svih opozicionara!
to citava srbija od tada zna i ovde smo o tome psiali idavali njihova saopstenja
e to sam ja rekao , da ''novog cedu'' titoisticka udba ili ti sistem nije uspeo ovaj put da ubaci studentima kao onda kada su poturili cedu.
a sto ti nemas kapacitete da to rayumes je druga strana medalje.
aj sad prosetaj od mene i ne smaraj glupostima
poenta je da je udbin titoisticki igrac 96te bio ceda, ubacen studentima. piun sistema. sistem je pozicija plus opozicija.Prvo i prvo ti si se nadovezao na moj post, a ne ja na tvoj. Meni o Cedi ne moras da pises, nemam nimalo dobro misljenje o njemu iz proslosti. Medjutim u sadasnjosti mislim da ga niko nije ni zvao ni "poturao" na te proteste, tako da si u krivu i vidis "titoisticku udbu" i tamo gde je nema.
A za Dinka, Proglas i ostale slazem se da su hteli da iskoriste proteste za svoje ciljeve.
A ti si nam temi o Cedi, a ne o svojim blebetanjima o Novom Sadu i protestima po 1000-ti put.
Bezi bre covece tad se Ceda tek "kalio", hiljade i hiljade studenata koje i nisu znale za Cedu su vec imale svoje proteste nezavisno po gradovima. On je stupio na politicku scenu tek 2000-te, cak i na moje iznenadjenje jer je suvise bio mlad i nezreo za politiku.poenta je da je udbin titoisticki igrac 96te bio ceda, ubacen studentima. piun sistema. sistem je pozicija plus opozicija.
2024 i 2025 to je mila pajic i njen intimus branislav djordjevic
jel treba da crtam sustinu ?
ko je ova Sotona, sto nosi hidzab...da se uplasis
Madža Gojkovićko je ova Sotona, sto nosi hidzab...da se uplasis
Bla bla blaBezi bre covece tad se Ceda tek "kalio", hiljade i hiljade studenata koje i nisu znale za Cedu su vec imale svoje proteste nezavisno po gradovima. On je stupio na politicku scenu tek 2000-te, cak i na moje iznenadjenje jer je suvise bio mlad i nezreo za politiku.
Jeste postao poznat po tim izborima i protestima '96 ubrzo, ali to nije bila nikava "titoisticka udba" vec prostesti i gradjana i studenata zbog pokradenih lokalnih izbora.
Pa tako je, ti samo to znas, i tvoja pisanja lice bas na to.Bla bla bla
Bla blaPa tako je, ti samo to znas, i tvoja pisanja lice bas na to.![]()
tako mi Allaha, sto dalje od njeMadža Gojković