Postapokaliptični kafanski dani Čede Jovanovića...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.126
...

Na ovoj temi ćemo autorski ispratiti postapokaliptične kafanske dane Čede Jovanovića...

- Ne zovu ga više ni u Hit Twit...
- Razveo se...
- Kafana mu druga kuća...
- Neko mu slomio ruku a ne sme da kaže ko...ili je možda i sam pao ispod stola...

...

Poslednja izmena od moderatora:
A meni se bas svidja to sto Ceda ide po pijacama, medju obicne ljude, pa makar i pijan i sto s njima vodi razgovore. Nije se udaljio od naroda, ili ga mozda tek sada otkriva, pa makar i tako.
On je jedini od politicara barem fizicki nasrnuo da bi odbranio porodicu, dok su vecina politicara obicne p...e. To cenim.

Hocu reci, ne sladim se tudjom nevoljom, ma koliko neko od ranije zasluzio, a da je imao uspone i padove do sad, imao je, i nije potrebno stajati mu dodatno na zulj.

A meni se bas svidja to sto Ceda ide po pijacama, medju obicne ljude, pa makar i pijan i sto s njima vodi razgovore. Nije se udaljio od naroda, ili ga mozda tek sada otkriva, pa makar i tako.
On je jedini od politicara barem fizicki nasrnuo da bi odbranio porodicu, dok su vecina politicara obicne p...e. To cenim.

Hocu reci, ne sladim se tudjom nevoljom, ma koliko neko od ranije zasluzio, a da je imao uspone i padove do sad, imao je, i nije potrebno stajati mu dodatno na zulj.

Tu se slazem...ali trebao je ranije razmisljati o karmi...
To kazem i ovim sada SNSektasima...

...

Bilo bi dobro kad bi postojala neka služba koja bi intervisala na način da jedinke koje se nađu u ovakvim situacijama kao što je slučaj sa Jovanovićem.zbrine u neki sanatorijum na mesec dva sa prinudnim lečenjem.
Čovek je očigledno bolestan i potrebna mu je pomoć a da toga nije svestan.
Ne mislim samo na Jovanovića nego generalno na sve koji se nađu u takvoj situaciji.

Jedina nazovi pozitivna evolucija kod Čede je od džanka do šanka
mada se i kao alkos blamira ali dop je daleko gora varijanta nadam se da je završio sa tim

Мислим да ово није ни од алкохола ни од дроге,

већ да је психички оболео.

Његово психичко пропадање може да се прати годинама уназад.

Свако периодично појављивање у јавности је показивало све теже психичко стање. Прво физички сукоби са другим људима, па сукоби са органима реда, па чудне објаве на друштвеним мрежама, па веровање у исцељење код мудрих стараца са планине који беру травке уместо у званичну медицину, па одлазак породице у иностранство (да побегну од њега психички болесног), па развод (вероватно жена више није могла да живи у кући са психички болесном особом), па оне кафане, па ћаскање са клошарима испред кафане код аутобуске станице, ово ломљење руке...

...а вероватно сам и заборавио пар ствари, стално му се нешто лоше дешава.

Њему треба помоћ психијатра.

Šta ste zapeli čoveka , njegov život , gore dole , relativno neobičan lik.
Vodite vaše živote .

Он је јавна личност, бивши политичар, и ћаскамо само о ономе о чему се он сам оглашавао у јавности и на друштвеним мрежама.

Ако не жели да јавност прича и пише о њему, може да се повуче у илегалу, а не да свако мало објављује себе на друштвениим мрежама.

Он је јавна личност, бивши политичар, и ћаскамо само о ономе о чему се он сам оглашавао у јавности и на друштвеним мрежама.

Ако не жели да јавност прича и пише о њему, може да се повуче у илегалу, а не да свако мало објављује себе на друштвениим мрежама.
Ego manijak. Verujem da zove televizije da bi prosipao svoje mudrolije. Podseca na Vucica.

Rastrojstvo.

Kako mi je rekla baka tetka u Nemackoj, doduše to je bilo pre ove migrantske krize, kod njih u gradu kada neko prosi ili se ponaša tako čudno, to ne ostaje tako, policija traži dokumenta i sprovodi u određeno mesto, ili u neki dom za nezbrinuta lica, ili na pregled, decu u socijalnu službu itd. Slažem se da je potrebna neka vrsta brige za sve ljude koji skoro pa žive na ulici.

Možda je ipak droga, ljudi zbog droge prodaju sve što imaju. Ali nisam za ovakvu temu na Politici, niti je on više političar niti je funkcioner, on je sad samo olupina i ne treba se time baviti. Nije ni viteški.

Rastrojstvo.

Kako mi je rekla baka tetka u Nemackoj, doduše to je bilo pre ove migrantske krize, kod njih u gradu kada neko prosi ili se ponaša tako čudno, to ne ostaje tako, policija traži dokumenta i sprovodi u određeno mesto, ili u neki dom za nezbrinuta lica, ili na pregled, decu u socijalnu službu itd. Slažem se da je potrebna neka vrsta brige za sve ljude koji skoro pa žive na ulici.

Možda je ipak droga, ljudi zbog droge prodaju sve što imaju. Ali nisam za ovakvu temu na Politici, niti je on više političar niti je funkcioner, on je sad samo olupina i ne treba se time baviti. Nije ni viteški.
Pola Srbije bi ti zatvorila po tim kriterijumima.
Nije čovek ništa pogrešno rekao.
Upravo sam odgledao video.
Cvrcno, pa šta?
Kad Toma Zdravković cvrcne, snimi se film.

Back