Postapokaliptični kafanski dani Čede Jovanovića...

Mislim da ga čeka nesretna sudbina bivšeg Gradonačelnika Grada Zagreba, Gospodina Milana Bandića.

Kakvog je gospodina grad Zagreb izgubio, da bi se sada onaj ******i Senf tamo šepurio.
Šta/gde radi to?

Po pitanju Čede, nisam u toku o čemu se tu zapravo radi.
Samo su odjednom počeli da iskaču klipovi sa njim u nekom transu ali sam mislila da je u pitanju neka AI fora.
Šta mu se grdnom desilo?

Мислим да ово није ни од алкохола ни од дроге,

већ да је психички оболео.

Његово психичко пропадање може да се прати годинама уназад.

Свако периодично појављивање у јавности је показивало све теже психичко стање. Прво физички сукоби са другим људима, па сукоби са органима реда, па чудне објаве на друштвеним мрежама, па веровање у исцељење код мудрих стараца са планине који беру травке уместо у званичну медицину, па одлазак породице у иностранство (да побегну од њега психички болесног), па развод (вероватно жена више није могла да живи у кући са психички болесном особом), па оне кафане, па ћаскање са клошарима испред кафане код аутобуске станице, ово ломљење руке...

...а вероватно сам и заборавио пар ствари, стално му се нешто лоше дешава.

Њему треба помоћ психијатра.
Istina

...

Na ovoj temi ćemo autorski ispratiti postapokaliptične kafanske dane Čede Jovanovića...

- Ne zovu ga više ni u Hit Twit...
- Razveo se...
- Kafana mu druga kuća...
- Neko mu slomio ruku a ne sme da kaže ko...ili je možda i sam pao ispod stola...

...
ej, da tri kazem posteno? uh, ne smem, banovace me, ali ceda je moj drug kao sto je vesic aljekov, i sta je problem? ceda sme medju narod, a sns sekta? hapsi onog balvana grcica, hej....i ti se bavis sa cedom :bljak:sisao covek medju narod, sta je problem?

A meni se bas svidja to sto Ceda ide po pijacama, medju obicne ljude, pa makar i pijan i sto s njima vodi razgovore. Nije se udaljio od naroda, ili ga mozda tek sada otkriva, pa makar i tako.
On je jedini od politicara barem fizicki nasrnuo da bi odbranio porodicu, dok su vecina politicara obicne p...e. To cenim.

Hocu reci, ne sladim se tudjom nevoljom, ma koliko neko od ranije zasluzio, a da je imao uspone i padove do sad, imao je, i nije potrebno stajati mu dodatno na zulj.
A kad je Cheda cmar bio deo naroda....ni kad je kao poveo prekid rada univerziteta, nije bio sa narodom....

Rastrojstvo.

Kako mi je rekla baka tetka u Nemackoj, doduše to je bilo pre ove migrantske krize, kod njih u gradu kada neko prosi ili se ponaša tako čudno, to ne ostaje tako, policija traži dokumenta i sprovodi u određeno mesto, ili u neki dom za nezbrinuta lica, ili na pregled, decu u socijalnu službu itd. Slažem se da je potrebna neka vrsta brige za sve ljude koji skoro pa žive na ulici.

Možda je ipak droga, ljudi zbog droge prodaju sve što imaju. Ali nisam za ovakvu temu na Politici, niti je on više političar niti je funkcioner, on je sad samo olupina i ne treba se time baviti. Nije ni viteški.
Potpuno si u pravu!

Da li je ovo moguce
Bandić čarapan :lol:
Ma koliko su ga blatili, na kraju lik uopće nije ispao loš.
Daleko od toga da nije zamračio gomilu para, ali realno, koji hrvatski gradonačelnik nije?
Tu na Krstarici slučajno sam prije nekih pola godine saznao da je djeci iz Beslana koja su bila pogođena napadom unazad više od 20 godina iz gradskog proračuna omogućavao rehabilitaciju i ljetovanje u Hrvatskoj, pa tamo sada postoji njegova ulica.
O.K., mafijaš je, ali što reče Dule Krtola: "Izgleda da ni Dulence nije baš kriv za sve."
To kao Kiki Golubović od kojeg čine monstruma i puno gorim nego što zapravo jeste, a realno je robijao zbog gluposti.
Ova situacija iz videozapisa ima veze s bošnjačkim žrtvama rata, a on želio ispasti veći musliman od Muhameda 🤣 , pa izuvao cipele i potom otresao na guzicu, a vjerujem i da je pod gasom bio.
Ima daleko gorih od njega, on jeste bio sirovina, ali nije bio hladni ljigavac bez duše.

Poslednja izmena:
Мислим да ово није ни од алкохола ни од дроге,

већ да је психички оболео.

Његово психичко пропадање може да се прати годинама уназад.

Свако периодично појављивање у јавности је показивало све теже психичко стање. Прво физички сукоби са другим људима, па сукоби са органима реда, па чудне објаве на друштвеним мрежама, па веровање у исцељење код мудрих стараца са планине који беру травке уместо у званичну медицину, па одлазак породице у иностранство (да побегну од њега психички болесног), па развод (вероватно жена више није могла да живи у кући са психички болесном особом), па оне кафане, па ћаскање са клошарима испред кафане код аутобуске станице, ово ломљење руке...

...а вероватно сам и заборавио пар ствари, стално му се нешто лоше дешава.

Њему треба помоћ психијатра.
Šta god da je u pitanju, treba mu pomoć psihijatra (drogirao se, odao alkoholizmu ili imao psihičkih problema). Najbolje je da sam postane svestan toga da mu treba pomoć psihijatra. Ili bar dobrog psihologa (bivši predsednik Boris Tadić je klinički psiholog).

Daleko od toga da nije zamračio gomilu para, ali realno, koji hrvatski gradonačelnik nije?
Tu na Krstarici slučajno sam prije nekih pola godine saznao da je djeci iz Beslana koja su bila pogođena napadom unazad više od 20 godina iz gradskog proračuna omogućavao rehabilitaciju i ljetovanje u Hrvatskoj, pa tamo sada postoji njegova ulica.
O.K., mafijaš je, ali što reče Dule Krtola: "Izgleda da ni Dulence nije baš kriv za sve."
To kao Kiki Golubović od kojeg čine monstruma i puno gorim nego što zapravo jeste, a realno je robijao zbog gluposti.
Ova situacija iz videozapisa ima veze s bošnjačkim žrtvama rata, a on želio ispasti veći musliman od Muhameda 🤣 , pa izuvao cipele i potom otresao na guzicu, a vjerujem i da je pod gasom bio.
Ima daleko gorih od njega, on jeste bio sirovina, ali nije bio hladni ljigavac bez duše.
Licite dosta.....

Znači Maja Gojković "KRO edišn"

Back