POŠTANSKE MARKE

• Začetnik teme Začetnik teme prion
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima.Prvi put se javljam.Naime dobio sam izvesnu kolicinu knjiga.Medju njima je bio i Michel katalog za 1924-25 godinu.Pored njega i katalog Jugoslavije 1 i 2 za1980 i 2 za 1986.Kao u bajci u Michelovom katalogu sa nasla i jedna marka.Na njoj
pisse six pence.Ako bude potrebno imam njen snimak koji cu priloziti naknadno.Iako sam u nekom zrelijem dobu za tu oblast sam laik.Ako bude neko zainteresovan da kupi nessto od toga neka trazi detalje.Hvala na ustupljenom prostoru.Velekon@mail.com

Imam Nemacku markicu (Deutfches Reich, ako sam dobro napisala). Dole pise Zehn Marf i u sredini i u uglovima 10, markica je crvene boje. Ne mogu da je nadjem na internetu, pa bih molila da mi neko kaze koliko je stara i da li mozda ima neku vrednost. Hvala unapred.:worth:

Prilozi

• File4915.jpg
    File4915.jpg
    23,8 KB · Pregleda: 43
pozzz svima eto novi sam na sajtu ali se filatelijom bavim vec duze vrijeme
inace sam iz Hrvatske posto sakupljam Jugoslaviju zanimaju me nezupcane marke Jugoslavije
pa bi zamolijo ako je netko zainteresiran za prodaju da mi se javi
HVALA.

Postovani, ovde sam prvi put.
Da li neko može da mi kaže gde mogu da nabavim Zafarov katalog postanskih markica za period od 1926. do danas (u pitanju je Srbija).
Kako i po cemu da sortiram markice?
Takodje, gde i po kojoj ceni se mogu kupiti albumi za poštanske marke?
Pozdrav

Evo i ja da pitam nešto. Imam jedan album sa nekim raznim poštanskim markama iz raznih država, koje sam skupljao kao klinac.

E sad mene zanima koliko bih ja mogao da dobijem za sve to. Da li mogu negde u Nišu da odnesem to da neko pogleda ili da slikam sve to, pa da neko proceni preko neta?

Evo i ja da pitam nešto. Imam jedan album sa nekim raznim poštanskim markama iz raznih država, koje sam skupljao kao klinac.

E sad mene zanima koliko bih ja mogao da dobijem za sve to. Da li mogu negde u Nišu da odnesem to da neko pogleda ili da slikam sve to, pa da neko proceni preko neta?
o

pa ovak ako si marke sakupljao samo onako da si ih skidao sa koverti onda ne vrijedi puno ako si dobio od nekoga ko je ulagao neki novac u to onda moze biti i vrijednije a mozes i uslikati ja ti pogledam u katalog pa javim

Back