- Poruka
- 29.534
Voli sebe svim srcem svojim, svim umom svojim, svom snagom svojom, svim telom svojim.
Voli bližnjeg svog kao sebe.![]()
a gde ti je ono Voli Boga
puno ocekujes od ljudi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voli sebe svim srcem svojim, svim umom svojim, svom snagom svojom, svim telom svojim.
Voli bližnjeg svog kao sebe.![]()

a gde ti je ono Voli Boga![]()
puno ocekujes od ljudi![]()
Carstvo Božije je u Vama.
Očekujem od Ljubavi, ma gde ona bila.![]()

Nema potrebe tumačiti,jer je sve jasno kao dan.I smešno je dok ne znaš istinu.Smesno je da tako prizemno tumacis...
Opet grešiš.Uzani put je život po Jevanđelju koji jako malobrojni idu.UZAK put je PUT VERE...
Ja sektu zovem sektom.Jer hrišćanstvo se ne bazira na izmenjenoj verziji Biblije.takodje ti hriscanstvo zoves sektom ok ako te to usrecuje![]()
Ne.Slediš put Rasela i put izmenjene Biblije koji vrlo malo veze ima sa hrišćanstvom.jer ja sledim put hriscanstva![]()
a gde ti je ono Voli Boga
puno ocekujes od ljudi![]()

Kao što se videlo od postanka sveta, svakoga dana i svakoga trenutka... Ili možda misliš da nije?Vidi se delovanje BOga...
Koje je to verovanje koje se zasniva, ne na srcu i ljubavi, već na proučavanju knjiga koje su pre više hiljada godina pisali ljudi???ti nemas pojma niko nikoga ne moze ubediti da VERUJE...
meni nije smesno sto ti ne verujes jos se i izrugujes, eto takav si ti covek...
zapitaj se malo kakav si...
nije slepo verovanje ako neko ceo zivot proucava Bibliju a ako mu je Bog 1000 puta pomogao, ako mu je ispunio molitve itd...
ali vi nikada necete osetiti Boga jer ga ne poznajete... i ne zelite...
Ko zeli Boga i On te kako deluje u njegovom zivotu![]()
kamo te lepe srece da je ovo istina.A nigde u nazivu ni H od hriscanstva a kamo li u verovanju iz Bruklina,a tek insistiranje na ogranizacija a ne crkva je tek prica za sebe.Smesno je da tako prizemno tumacis...
UZAK put je PUT VERE...
takodje ti hriscanstvo zoves sektom ok ako te to usrecuje
jer ja sledim put hriscanstva![]()
Nema potrebe tumačiti,jer je sve jasno kao dan.I smešno je dok ne znaš istinu.
Opet grešiš.Uzani put je život po Jevanđelju koji jako malobrojni idu.
A veru može imati mnoštvo ljudi,a takođe vera bez života po učenju Jevanđelja ne vredi ništa.
Ja sektu zovem sektom.Jer hrišćanstvo se ne bazira na izmenjenoj verziji Biblije.
Ne.Slediš put Rasela i put izmenjene Biblije koji vrlo malo veze ima sa hrišćanstvom.
A to se jasno vidi i na samo dva stiha koji ste postavili iz vaše Raselove izmenjene Biblije i koji sam ja postavio iz hrišćanske Biblije.
Kada budescitao Bibliju i zeleo da zivis po njoj Bog ce te odvesti do ljuid koji tako zive,ne zuri,ne mozews da preskocis stepenike u svom duhovnom razvojuKoji su to koji slede put Jevandjelja, voleo bih da upoznam te ljude!?
imas na mnogim temama ovde postavljene definicije koje polaze iz raznih polaznih tacki.Ako mislis u religioznom smislu,sekta je svako ko se odvojio od izvornog ucenja,usko vezano sada za Bibliju u Hriscanstvu.Koja je definicija sekte?
nadji temu jehovini svedoci ovde na forumu pa ces iscitati stranice i stranice sta naucava Raselova organizacija,bilo bi mukotrpno sve kopirati ovde,jer su to gomile textova koje sam i ja sam postavljao.Koji je to put Rasela i sta on naucava?
Opet grešiš.Uzani put je život po Jevanđelju koji jako malobrojni idu.
A veru može imati mnoštvo ljudi,a takođe vera bez života po učenju Jevanđelja ne vredi ništa.
.
Gde ti ovde vide u ovom citatu opravdanje delima nije mi jasno uopste?
za besmrtnu pitanje:
DALI SI IKAD SVOJIM OCIMA VIDELA IJEDNU RASLOVU KNJIGU

Ako iskreno želiš, Bog će te odvesti do pravih ljudi bez obzira čitao ti bilo šta ili ne.Kada budescitao Bibliju i zeleo da zivis po njoj Bog ce te odvesti do ljuid koji tako zive,ne zuri,ne mozews da preskocis stepenike u svom duhovnom razvoju
.
Ako iskreno želiš, Bog će te odvesti do pravih ljudi bez obzira čitao ti bilo šta ili ne.
Po tvojim rečima ispada da nepismeni ljudi ne mogu upoznati Boga, što mislim da nije tačno.
Hajde da budem advokat.Izvini ja proucavam Bibliju i sledim Hrista
Biblija mi je autoritet a tebi?
Stripovi u kojima se ubijaju ljudi (pa makar bili to i crveni mundiri) teško da vode ka Bogu...Ja sam čitao Lunov Magnus strip veoma dugo, Žalosnu Sovu i Komandanta Marka, Alan Forda...i niko me od njih nije odveo Bogu!
Stripovi u kojima se ubijaju ljudi (pa makar bili to i crveni mundiri) teško da vode ka Bogu...
Gde ti ovde vide u ovom citatu opravdanje delima nije mi jasno uopste?
Hajde da budem advokat.
I njemu je Biblija autoritet i on veruje da sledi Hrista.
A ja se pitam, kako je moguće da oboje sledite Hrista, a zapravo idete putevima koji se mnogo razlikuju.
Da li Ti misliš da do Rima vodi samo jedan put?
P.S. Čudni su putevi Ljubavi.![]()
Ne znam šta je tebi žalosno. Meni je žalosno tvoje ponašanje. Ne umeš pristojno da odgovoriš ljudima, već sve nas nazivaš provokatorima.jeste i meni je to zalosno...
Da... ali, to onda nije uzak put....Da li Ti misliš da do Rima vodi samo jedan put?
P.S. Čudni su putevi Ljubavi.![]()
Da... ali, to onda nije uzak put....