Posao za tinejdzere....?

Ma ja nisam ni trazhila, nego kao u prvom razredu za prvu peticu deda mi dao pare, i onda sve tako... I dalje mi daje, samo shto je iz godine u godinu sve manje petica:p I onako meni te pare stoje za ukras:) Chekam da sqpim 1000din. i onda qpim sebi neq sitnicu, majcu ili tako neshto i odu te pare...

Vezano za pranje stakala na pumpi:
Da li vas nervira ova pojava na pumpama za tocenje goriva? na silu bi da zarade pare iako su mi cista stakla one nepitaju nego se smeskaju kao nesto su oprale i cekaju kes, kako vi izlazite na kraj sa ovim.
Neam pojma, mene uvek pitaju: "Da brisem...?"... Ja kazem il ne il da... Nego ako sipas na istoj pumpi, pusti ih da peru i nemoj da im das kes 3-4 puta posle ce te zaobilaziti... Mada je meni bolja opcija, da im das po 50din 3-4 puta, pa da pokupis njihove brojeve...
*** JA KAZEM NE,ONA A AJDE JA KAZEM OPET NE ONA KRENE DA BRISE....ALI DAM IM PO 5 UVRH GLAVE 10DIN
doduse vec sam pokupio broj od jedne,tj ona mi trazila,moracu da iskombinujem nesto na vece
Ja dam kintu uzmem br... za 20din nabacish kombinaciju za jedno vece!
Tako da ne bih rekao da su te peračice nešto popularne....:confused:

Mada, ima i opuštenijih:
brate sta ima lose u tome sto devojke rade? ako neces kazes ne, ako hoces ok.. das koliko hoces da das.. ***-e i one rade da bi isle na more i sl.. ako im kazes nemoj nece sigurno da ti peru osim ako im se ne swidish bas... mislite da je njima lepo da peru? ... ali leto pa da se ide na more i ti fazoni.. aj nemojte da ste toliko zli.. ja ne volim cigane mamicu im raspalu koji peru - 10x sam izasao i jurio da ih bijem, ali devojke normalne sto da ne..

p.s. ja sam 2 god na adi prodawao krofne i kukuruz i imao po 70e dnevno i bolelo me bas dal se neko smeje ili ne, cak mi je i devojcica pomagala.. ali 70e.. a mislite da bih to radio? zato ne volim kad se neko smeje necijem radu!!!!!

Poslednja izmena:
Da,stvarno,zasto bi ti radila,i osamostalila se malo,i videla kako je to zaraditi svoj dinar,kad ce ti i onako sve pasti u ruke...:roll:
Ajd' da prestanemo malo o tome,poješće nas ljubomora.:lol:K**ac,nema svako ćaleta koji drži firmu i rođake u Ljubljani.Osim toga,keep it real-verovatno ni mi ništa ne bi radili da su nam matori budže ko njoj.Opustimo se uz pesmu od Dubioze Kolektiv-Blam(tematska je):
"Da sam dobar, da sam fin,
da sam tatin sin,
Da imamo love
i da imam brz automobil
Ne treba mi posao, ne treba mi cilj,
prst u uho, ja nemam potrebe za tim

Blam, blam
Svaki dan sanjam autobahn
Kud god krenem samo makadam
Blam, blam
Jao, brate, kako sam iznerviran
Blam, blam
Nad glavom nam visi kran

Blam, blam
To je blam, blam

Daj mi taj groove
Daj mi taj beat
Daj mi taj heat
Daj smotaj shit

Motaj, motaj, motaj, smotaj!

Kakav speed, kakav ex
Bolje ganja, onda sex
Bolje stvaram novi zvuk
Lakse stvaram novi text
Relax, smotaj...
Drugu, prva pukla je k'o keks
Jedna nije dosta, motaj next
Easy prolazim kroz citav stres
Ne uklapam se ja u sav taj mess

Blam, blam
Svaki dan sanjam autobahn
Kud god krenem samo makadam
Blam, blam
Jao, brate, kako sam iznerviran
Blam, blam
Nad glavom nam visi kran"

Već pola veka
Ispred Doma revolucije
Dolazi narod
Doveden autobusima, traktorima
Tabanima i tramvajima bez šina
Da sluša govornika koji viče istu priču

„Naši problemi su veliki
Ozbiljni i svetski!
To nisu problemi za svakoga!
To su problemi dostojni samo nas!
Nismo valjda očekivali
Da se borimo za velike stvari
I da imamo male probleme!
Ko nije sposoban da umre
Nije sposoban ni da živi!
Borićemo se do poslednjeg čoveka
Za budućnost naše dece!
Dokazaćemo svima jednog dana
Da smo ono što danas nismo!
Jedan prijatelj me je neki dan
U prolazu upitao
Šta će biti ako ne pobedimo
Ako zauvek nestanemo?
Ništa, rekao sam ja,
Ako ne pobedimo
To znači da se ceo svet
Opredelio za Zlo!
A ako se desi da na planeti pobedi Zlo
Onda i ne treba da nas ima!
Neka nas nema!
Neka živi zlo!“

Jedan od agitatora povika
Neka živi Zlo!
A narod prihvati
Neka živi Zlo!
I raziđe se autobusima, traktorima
Tabanima i tramvajima bez šina!

pustite rad ljudi ja radim od svoje 15te godine treba gledati i napredovati da sutra neko za vas radi a vi da uzivate recimo da dolazis na posao u svom BMW-u da posetis radnike na 10 minuta i posle da ides na zakazan sastanak sa shvalerkom:) nadam se da cu skorije biti takav:)

ma kakaw poso imam ja caleta i kewu :D
Ma važi...Ali kako da ih opljačkam za ovakvu spravicu vrednu polovnog BMW-a?:lol:
105z3ah.jpg

Evo ja sam planirao ove godine da radim privatno kao predavac matematike slaijim ucenicima(ovim koji polazu) ali se zapitam da li bi bilo koji roditelj dao svoje dete tamo nekom kad cuje da ima samo 17 godina...Naravno da sve to bude jeftinije nego kod profesora....

rekao mi je jedan forumas da je u Nemakoj to normalna stvar da ucenici tinejdzeri daju privatne casove iz onoga sto im ide...Ali meni bi bilo glupo da dam oglas...Mislis zbog roditelja sto va mislite o tome...Da li biste dali dete?

Back