jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
"Deda mi daje pare za 5-tice"
Pile dedino,pa od toga se ne zivi ni nedelju dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Deda mi daje pare za 5-tice"

AU deda ti daje pare za petice......i ti ces kao nesto da radis??
I onako meni te pare stoje za ukras
Chekam da sqpim 1000din. i onda qpim sebi neq sitnicu, majcu ili tako neshto i odu te pare...Da li vas nervira ova pojava na pumpama za tocenje goriva? na silu bi da zarade pare iako su mi cista stakla one nepitaju nego se smeskaju kao nesto su oprale i cekaju kes, kako vi izlazite na kraj sa ovim.
Neam pojma, mene uvek pitaju: "Da brisem...?"... Ja kazem il ne il da... Nego ako sipas na istoj pumpi, pusti ih da peru i nemoj da im das kes 3-4 puta posle ce te zaobilaziti... Mada je meni bolja opcija, da im das po 50din 3-4 puta, pa da pokupis njihove brojeve...
*** JA KAZEM NE,ONA A AJDE JA KAZEM OPET NE ONA KRENE DA BRISE....ALI DAM IM PO 5 UVRH GLAVE 10DIN
doduse vec sam pokupio broj od jedne,tj ona mi trazila,moracu da iskombinujem nesto na vece
Tako da ne bih rekao da su te peračice nešto popularne....Ja dam kintu uzmem br... za 20din nabacish kombinaciju za jedno vece!
brate sta ima lose u tome sto devojke rade? ako neces kazes ne, ako hoces ok.. das koliko hoces da das.. ***-e i one rade da bi isle na more i sl.. ako im kazes nemoj nece sigurno da ti peru osim ako im se ne swidish bas... mislite da je njima lepo da peru? ... ali leto pa da se ide na more i ti fazoni.. aj nemojte da ste toliko zli.. ja ne volim cigane mamicu im raspalu koji peru - 10x sam izasao i jurio da ih bijem, ali devojke normalne sto da ne..
p.s. ja sam 2 god na adi prodawao krofne i kukuruz i imao po 70e dnevno i bolelo me bas dal se neko smeje ili ne, cak mi je i devojcica pomagala.. ali 70e.. a mislite da bih to radio? zato ne volim kad se neko smeje necijem radu!!!!!
Ajd' da prestanemo malo o tome,poješće nas ljubomora.Da,stvarno,zasto bi ti radila,i osamostalila se malo,i videla kako je to zaraditi svoj dinar,kad ce ti i onako sve pasti u ruke...![]()
K**ac,nema svako ćaleta koji drži firmu i rođake u Ljubljani.Osim toga,keep it real-verovatno ni mi ništa ne bi radili da su nam matori budže ko njoj.Opustimo se uz pesmu od Dubioze Kolektiv-Blam(tematska je):Slazem se u potpunosti sa tobom...Ali ja vjerujem u onu staru-ko nema u glavi ima u nogama:-)...poz samo opustemo
nadam se da cu skorije biti takav

i ja radim od svoje 15 i boli me briga sta drugi kazu zato ja uvjek imam para kad mi teba

Ma važi...Ali kako da ih opljačkam za ovakvu spravicu vrednu polovnog BMW-a?ma kakaw poso imam ja caleta i kewu![]()

Koliko košta ovo čudo?Ma važi...Ali kako da ih opljačkam za ovakvu spravicu vrednu polovnog BMW-a?
![]()