Posao za tinejdzere....?

Posao kao posao. Prvo sam sproveo analizu tržišta i video da je potražnja velika, ali da baš niko ne radi. Trebalo mi je jedno punih mesec dana dok sam naučio kako i šta. Nekad baš i nije lako, jer moram da se petljam sa raznim indijancima oko repromaterijala, pa plus da prihvatim odgovornost za gotov proizvod.
Sada sam u fazi priprema za neke inovacije, nešto što još niko nije napravio. Potražnja je stvarno ogromna, zarada poprilično solidna. Jedino me nervira to što ne mogu da nadjem potrebne delove za rad. :otkacio: Sutra rano ujutru moram da idem na dva buvljaka, pa posle da obidjem još pola grada....
dontgetit.gif

Hvala, nadam se da ću naći.
Na kraju krajeva, treba znati i sa ljudima. Npr (mada da kucnem u drvo nisam imao takvih slučajeva) može da se desi da naletim na neku budalu koja će da me juri posle ako nešto ne bude radilo. Zato se trudim da budem maksimalno fin, da im čak i izadjem u susret - npr da bez dodatnog naplaćivanja ugradim na licu mesta. Meni je to pet minuta posla, ali ljudima to dosta znači jer pokazuje da stvarno brineš o mušteriji, tj imaću manje problema sa njima. ;)

Znate kaj deco...Pričate koliko sam video po ranijim temama da ste modernih shvatanja i osuđujete ostale nazivajući ih komunjarama,budalama i ostalo...Po vašim modernim shvatanjima treba legalizovati drogu,prostituciju,i razne vrste nastranosti jer je sve to prirodno...E sad da se u skorijoj budućnosti sve to legalizuje,a vi ste već završile školu i sad otišle ste u biro rada i ponuđen vam je posao prostitutke,jer je to uvedena kao jedna legalna delatnost,odbijete jednom,zovu vas drugi put,treći,i kažu pa devojko odbila si 3 puta posao biro više nije zadužen za tebe idi traži sama posao koj ti odgovara...Ili ako te nastranosti postanu legalne,da dođe tako neki *****,pedofil,zoofil da čuva vašu decu u vrtiću...Pa i to je legalno,ali verujem ni malo prijatno...I ima još mnogo slučajova koji verujem da bi naišli na bojkot vas ''modernih'' čime bi ipak ispali ljudi zatucanih,anti-evroatlanstkih shvatanja...Ova tema me je povela zato što u njenom nazivu ima reč posao,ali ako gdin ili gđa moderatorka smatra da je ovo za novu temu,neka je otvori i neka prebaci ovaj post di treba...

Eh ja imam pauzu sa treninzima do 22 i kazem ocu da vidi da mi nadje nesto da radim, a kukam mu vec 200 godina i nista. I on meni lepo kaze: Dete sta budalis, davacu ti ja svaki dan po 100 dinara, a nista ne moras da radis, gde god da te zaposlim davace ti 200-300 dnevno, vise neces dobiti, ako ti i to isplate...

E sad, meni stvarno trebaju pare, nije da je zivot u pitanju, ali... nastavicu da vrsim pritisak na njega... ko zna mozda mi nesto i nadje...

Evo ga opet ovaj lupeta.
Tantuse, raspitaj se malo po tvom kraju da li neko (izmedju ostalog) pravi cajgere za Yuga sa svetlećim brojevima i integirsanom obrtaljkom. Prestani da mi ideš na živce da te ne bih opet napušio činjenicama.
Kad mi postavis dokaz vjerovacu, ili ime i prezime pa cu ja pitati ljude.Ma lazes forum druze,a nije sto ti mene lazes nego sto mislis da ti ja vjerujem :)

e to mogu i ja kad hotju, jer tjale ima firmu... reko mi mogu da probam da radim od 08-16 h, za 1000 din. dnevno...
ali ja netju... zashto bih radila da bi dobila od njih te pare, kad tje oni sve jedno da mi daju...

Da,stvarno,zasto bi ti radila,i osamostalila se malo,i videla kako je to zaraditi svoj dinar,kad ce ti i onako sve pasti u ruke...:roll:

Da meni cale to ponudi,bila bih presrecna.

@jecawaste-ni ja ne kapiram,bas bezveze.Ko da sam ja kriva sto sam maloletna,pa ne mogu da vozim...:confused:

Back